- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Beta degerini merak ettim gercekten de e nabiz da vardir simdi gözükürVallahi yarın soracam yazarım dün şoktan anca bugün aydım derim doktora ☺
O zaman hamilesinBugun wc yi çamaşır suyu ile temizledim sonra temizledim gıcırladım ben işiyeyim dedim saldım köpük köpüge geldiama ben inanmıyorum o şeye...
Anonslar yapıldı herkes kepenk indirip eve gitmiş.. 2 emre kadar açılmayacakmış. Hayalet oldu ortalık hep tenBeklemişken 9 ay bekle o zaman doğarken öğrenirsinsokağa çıkma yasağı mı var canım orada?
Eşimde evde şimdi kıçımdan da ayrılmaz kahvehane ler kapalı... Ecz uzak nasıl gidip alacam bilmiyorumO zaman hamilesinaahaasdssdagahahaha
Hayırlısı olsun bakalımAnonslar yapıldı herkes kepenk indirip eve gitmiş.. 2 emre kadar açılmayacakmış. Hayalet oldu ortalık hep ten
Olabilir
Olabilir söyler . İkisininkinide erkenden bilmişti. Onca kişi okumuş birtek sana ilginç geldi sanırım. Neyse bende bi şoktan çıkayım aklıma gelen herturlu soruyu pazartesi sormayı düşünüyorum
Kahveler de olmasa napcaktik erkrkler evde cekilmiyor yaEşimde evde şimdi kıçımdan da ayrılmaz kahvehane ler kapalı... Ecz uzak nasıl gidip alacam bilmiyorum
Hiç bir belirti yokki.. AnlamadımHayırlısı olsun bakalımsen ne hissediyorsun? Belirtiler var mı hissettiğin?
Benim ki Uyur yada telefonda oyunu var balon patlatıyor bol bolKahveler de olmasa napcaktik erkrkler evde cekilmiyor ya
Benimki de okey oynar . Kahveden cikar evde devam eder telefondanBenim ki Uyur yada telefonda oyunu var balon patlatıyor bol bolçok konuşmaz ama çok yer boyna çay demler yemek yaparım
Bazen hiç belirti olmuyormuş. Bazen de geç başlıyormuşHiç bir belirti yokki.. Anlamadım
Evet ben bunu tüm gebeliklerimde duydum canım kağıt uzeri hamilesin çok güvenme aynı doktorum tüm gebeliklerimde bunu dedi ilk gebeliğim hariç o iki buçuk aylık belli oldu. ilginçtir ki onada ikiz gebelik olabilir demişti ama ona hcg değeri çok yüksek olduğu için demişti. Meğer üzerine görmüşüm ondan yüksekmiş. Şu an öyle bir kanamam varki uzerimden çıktı tıbba göre bu kanamayla sağlıklı hamile kalmamda imkansız ama Allah katında imkansız yok . Tabiki daha çok erken ne desem boş ancak doktorun söylediklerinin dışında. Burda okadar güzel sohbetlerim olduki onlara umut olsun diye paylaştım. Benim için mucize. İlerde ne olur bilemem ama inaniyorumki çok güzel olacakE nabızdan görülüyor canım, ordan değerine bakabilirsin. Çünkü sağlıklı artıp artmadığı önemli olan. Hatta bana doktorum demişti ki kalp atışını duyduğumuz zaman hamileliği onaylıyoruz. Onun öncesi hamilelik sayılmıyor tıbben.
Batak var bideBenimki de okey oynar . Kahveden cikar evde devam eder telefondanbi ara papciye sarmisti. Şarjı cabuk bitiriyor diye sildi
Bok var sankiBatak var bidene anlıyorlar kahvehanelerden anlamadım
Bazen hiç belirti olmuyormuş. Bazen de geç başlıyormuş ☺ dur bakalım daha üç ayın var en az demek ki eşin götürene kadar
B*k yiyesiceler...Bok var sankiokey101 bizimki igrenc cesit cesit sigsra kokuyor ustu basi
Eşimle ugrasiyoruz ama şifre istiyo. E devlet üzerinden ama bizde şifre yok postanedenmi aliniyo e devlet şifresi?E nabızdan görülüyor canım, ordan değerine bakabilirsin. Çünkü sağlıklı artıp artmadığı önemli olan. Hatta bana doktorum demişti ki kalp atışını duyduğumuz zaman hamileliği onaylıyoruz. Onun öncesi hamilelik sayılmıyor tıbben.
İnşallah güzel olur canım. Bu kadar sorguluyorum ama benimde gebeliğim daha yeni. Beta artışım yüksek çıkınca ikiz olabilir mi diye korkmuştum. Çünkü kendim ikizim, zor olduğunu annemden dolayı biliyorum. 5+4’te doktora sordum, şu an ikiz olduğunu anlamak imkansız dedi. 6. haftadan sonra kese bölünürse çift yumurta, bir kesede 2 bebek varsa tek yumurta ikizi olduğu anlaşılır. Ama öncesinde anlaşılmaz demişti. Sana bu kadar erken söylenmiş olmasına o yüzden şok oldum.Evet ben bunu tüm gebeliklerimde duydum canım kağıt uzeri hamilesin çok güvenme aynı doktorum tüm gebeliklerimde bunu dedi ilk gebeliğim hariç o iki buçuk aylık belli oldu. ilginçtir ki onada ikiz gebelik olabilir demişti ama ona hcg değeri çok yüksek olduğu için demişti. Meğer üzerine görmüşüm ondan yüksekmiş. Şu an öyle bir kanamam varki uzerimden çıktı tıbba göre bu kanamayla sağlıklı hamile kalmamda imkansız ama Allah katında imkansız yok . Tabiki daha çok erken ne desem boş ancak doktorun söylediklerinin dışında. Burda okadar güzel sohbetlerim olduki onlara umut olsun diye paylaştım. Benim için mucize. İlerde ne olur bilemem ama inaniyorumki çok güzel olacak
Söylediklerin kafama takıldı sorcam bakalim cevap yazarımİnşallah güzel olur canım. Bu kadar sorguluyorum ama benimde gebeliğim daha yeni. Beta artışım yüksek çıkınca ikiz olabilir mi diye korkmuştum. Çünkü kendim ikizim, zor olduğunu annemden dolayı biliyorum. 5+4’te doktora sordum, şu an ikiz olduğunu anlamak imkansız dedi. 6. haftadan sonra kese bölünürse çift yumurta, bir kesede 2 bebek varsa tek yumurta ikizi olduğu anlaşılır. Ama öncesinde anlaşılmaz demişti. Sana bu kadar erken söylenmiş olmasına o yüzden şok oldum.
PekiEşim 3 ay hiç birsey yapmak yok diyor.. Bekletiyor beni...
Ahahah bu iyiymiş uyusun erkendendün gece hayli yoruldu bugece erkenden uyur o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?