Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet kanamam çok. İlk cocugumda iki ay adet oldum aynı şimdiki gibi. İnsanlar okadar garipki başına gelen şeyden şüphe ettiriyorlar. İnan inanma kardeşim 9ay adet görüp doğuran var

Sen İnsanlara umut olsun diye birşey paylasiyorsun insanlar saman altından buzağı arıyor.ne garipmis gerçekten bende bazı yorumlari hayretle okuyorum. Benim kalbim temiz tanımadığım herkes için dua ettim hemde ağlayarak ama insanlar fesat bunu farkettim. Eşimi dinleyip cok takılmamak lazım buraya. Nerdeyse dogurdugum çocuğa imkansız diyecekler hey Allahım Yarabbim

Noluyüüorü?????

Aksiyon yaşıyorsun yani :) merak etmiyor musun
Çok merak ediyorum iki üç gün kaldı benim de, geçmeden ya da o gün gelmeden yapmak istemiyorum. Çok test harcadım da ben hep negatifti. Artık testleri daha tutumlu kullanayım dedim bir de bu ayı değerlendiremedim gibi geliyor o da bir başka sebebi

Paylaştığım topige gir bak canım. Kimisi üzerine adet kanamayla hamile olması imkansız diyo kimisi doktorum nerden bilmiş çok erken diyo falan filan işte
Morelin i iyi tut... Doktor dan iyimi bilicekler? Adam yıllarca mürekkep YALAMIŞ bakma cahillerin lafına

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…