Çok zaman geçmiş test yapmadın mı?Hanımlar benim 5 mart ti adet günüm o gün adet olacakmisim gibi ağrım vardı ama ertesi gün yoktu hiç belirti.hala adet olmadım bende beklemedeyim
Haklısın ama 7 yıldır o kadar çok yaptım ki korkuyorum artık o yüzden benim gibi olan var mı diye merak ettimTest mest yapsan cikar aslinda
Ben varım yalnız değilsin...Haklısın ama 7 yıldır o kadar çok yaptım ki korkuyorum artık o yüzden benim gibi olan var mı diye merak ettim
Senin de mı 5 martti canım batBenden sin
Daha once gecikmedi mi hic .. Allahim daha fazla bekletmesin insallah seninledir su anHaklısın ama 7 yıldır o kadar çok yaptım ki korkuyorum artık o yüzden benim gibi olan var mı diye merak ettim
Öyle deme, beklemek de heyecanlı oluyorKeşke erken gebelik alsaydım. Salak ben
Evet kanamam çok. İlk cocugumda iki ay adet oldum aynı şimdiki gibi. İnsanlar okadar garipki başına gelen şeyden şüphe ettiriyorlar. İnan inanma kardeşim 9ay adet görüp doğuran varKanaman çok mu? Ben üstüne görme olayına hiç inanmazdım şaşırdım, az bir lekelenme olunca adet sanıyorlar ama yerleşme kanaması oluyor diye biliyorum gerçekten enteresan çok fazla kanamayla gebeliğin olması !
Bugun 28 günüm. Adet olmadım... Soğan kürü yaptım testere dişli aslan pencesi yaptım tık yok...Senin de mı 5 martti canım bat
Ara ara gecikme oluyordu ama en fazla 1 hafta gecikiyodu 12 gün geciktim inşallah rabbim isteyen herkese versinDaha once gecikmedi mi hic .. Allahim daha fazla bekletmesin insallah seninledir su an
Aksiyon yaşıyorsun yani :) merak etmiyor musunÖyle deme, beklemek de heyecanlı oluyorben bekliyorum mesela, evde test var ama negatif görmemek için de heyecanı için de bekliyorum
Hayir olsun sonu insallahAra ara gecikme oluyordu ama en fazla 1 hafta gecikiyodu 12 gün geciktim
İyi birsey dedin sanırım tesekkür ederimCocuk olunca da icinde hali hazirda olan sigara zararlrini emcuklesin ilk aydan he mi
Noluyüüorü?????Sen İnsanlara umut olsun diye birşey paylasiyorsun insanlar saman altından buzağı arıyor.ne garipmis gerçekten bende bazı yorumlari hayretle okuyorum. Benim kalbim temiz tanımadığım herkes için dua ettim hemde ağlayarak ama insanlar fesat bunu farkettim. Eşimi dinleyip cok takılmamak lazım buraya. Nerdeyse dogurdugum çocuğa imkansız diyecekler hey Allahım Yarabbim
Paylaştığım topige gir bak canım. Kimisi üzerine adet kanamayla hamile olması imkansız diyo kimisi doktorum nerden bilmiş çok erken diyo falan filan işteNoluyüüorü?????
Normalde kaç günde oluyosun bende bı ara soğan kürü denedim ama icemedim devam etmedim civanpercemini çok duydum bide am denemedim onu daBugun 28 günüm. Adet olmadım... Soğan kürü yaptım testere dişli aslan pencesi yaptım tık yok...
Çok merak ediyorum iki üç gün kaldı benim de, geçmeden ya da o gün gelmeden yapmak istemiyorum. Çok test harcadım da ben hep negatifti. Artık testleri daha tutumlu kullanayım dedimAksiyon yaşıyorsun yani :) merak etmiyor musun
Benim annem de kardeşime hamileyken adet olmus bitmiş ama ağrısı gecmeyince hala hastaneye gitmiş 2 aylikmis kardesimPaylaştığım topige gir bak canım. Kimisi üzerine adet kanamayla hamile olması imkansız diyo kimisi doktorum nerden bilmiş çok erken diyo falan filan işte
Burdan mi yazılmış benim topiktemi bilmiyorum hangisinde. Neyse Allah'a emanet olun kızlar hepinizin evlat sevincini yaşamanızı nasip etsin RabbimNoluyüüorü?????
Morelin i iyi tut... Doktor dan iyimi bilicekler? Adam yıllarca mürekkep YALAMIŞ bakma cahillerin lafınaPaylaştığım topige gir bak canım. Kimisi üzerine adet kanamayla hamile olması imkansız diyo kimisi doktorum nerden bilmiş çok erken diyo falan filan işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?