Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allahtan bi bizi taniyor iyi prim yapti gitti dil de papuç kendini avutur . Baya derin yara açmışız yanliz
Yani okadar saydı sövdü insanda biraz utanma olurdu dua ettigin kisiye niye beddua ediyorsunki? yemek yedimde olanı simdi daha iyi idrak ediyorum

İnşallah canım en kısa en hayırlı zamanda en güzel müjdeler duyalım sizlerden de inşallah ben bugün ağlarken hep haykırdım Allahım çok büyüksün diye, insanın içinden geliypr, onun mucizesi ile bir can taşıyoruz Allahım hepimize nasip etsin tekrar çok teşekkür ederim

Sen polyannasin saydi saydi gitti2
Neyse zaten gebe kalamıyordum sorun yok
O degil simdi sabah hissediyorum iki aya hamile kalacaksın diyordu aksamda neden gebe kalamadıklarını anlıyorum hicte kalamayacaklar dedi hangisi gercek hissiydi acaba

O degil simdi sabah hissediyorum iki aya hamile kalacaksın diyordu aksamda neden gebe kalamadıklarını anlıyorum hicte kalamayacaklar dedi hangisi gercek hissiydi acaba
Kahin şeker kiz candy her dedigi olsaydi eeehhheeeeeee

Nanacımm ne dedi o saeıswker ben konuyu kacırmısım sahte hesapmıymıs yanii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…