O zaman asıl kahin bizizBen nanaya dedim de bana inanmadi
O degil yine benim dedigim oldu ozaman ikizleri oldu yaKahin şeker kiz candyher dedigi olsaydi eeehhheeeeeee
Canım olayın akısını anlamak icin bir 100sayfa geriye gidip okuman gerekiyor galibaNanacımm ne dedi o saeıswker ben konuyu kacırmısım sahte hesapmıymıs yanii
Teşekkür ederimÇizgi var hayırlı olsun☺
Ya ben hala inanmıyorum konunun başını çok okuyamadım ama bi anda gidip pat diye 3 haftalık ikiz kız görmek falan ne bileyim sanki bizi trolledi gitti gibiO degil yine benim dedigim oldu ozaman ikizleri oldu yaSeytan diyor et simdi beddua et
Galeyana getirdi beni ana üregime dokundu simdi simdi trolledigini düsünüyorum bendeYa ben hala inanmıyorum konunun başını çok okuyamadım ama bi anda gidip pat diye 3 haftalık ikiz kız görmek falan ne bileyim sanki bizi trolledi gitti gibiya da tıp çok ilerledi ben yerimde sayıyorum ☺
Bir soru soracam yanlıs anlama lütfen sariseker87 sana birseyi cagırıstırıyormuKızlar merhabapko dan ötürü çocukta düşündüğümüz için doktor tedaviye başlıcam diyip şeker hastalarında kullanılam bir hap berdi birdahki adetimin 2. Günüde eşimle beraber çağırdı yalnız sorunum eşim yaptırması gereken tahlilleri yaptırmıyor olursa olur olmaZsa olmaz diyor ne yapacağımı şaşırdım acaip moralim bozuk fikir verirmisiniz nasıl ikna edicem
Sakin ol nanacım anacımGaleyana getirdi beni ana üregime dokundu simdi simdi trolledigini düsünüyorum bendegünahı onun boynuna
İnsallah be bebegim cifter cifter dolsun kucaklarımız biri kız biri erkek hepside saglıklı hepside hayırlıııı allaaahımmmmm daha ne isterim benSakin ol nanacım anacımsenin güzel yüreğine Allah dokunsun inşallah en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin belki bize de ikizler gelir belli mi olur Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
KORONADAN DOLAYI OKSIJEN ALAMAMIS FAZLA BAZI INSANLARBen gönlünden gecenlerden bahsetmistim
Hastalıklı olanlar gelsin buraya dememistim
Aaaaa ben kendimi koronalı sanıyordum belli oldu kimin olduguKORONADAN DOLAYI OKSIJEN ALAMAMIS FAZLA BAZI INSANLAR
Hayır muhabbete çok uzağım ne olduBir soru soracam yanlıs anlama lütfen sariseker87 sana birseyi cagırıstırıyormu
Oh aynı durumu ben yasadımdaHayır muhabbete çok uzağım ne oldu
He yok değilimOh aynı durumu ben yasadımda
Biriside birkac saat önce beddua edip banlandıda
Dedim o olabilirmisin
Sagol yanlıs anlamadıgın icin
İstemiyorsa zorla yaptıramıyoruz buna care bulunamadı canım...
Ben eşime şöyle demiştim, bak ben ameliyat bile oldum, sen de gitsene. Hem ben kendim için istemiyorum sadece, dünyada bir tane daha senden olsun diye uğraşıyorum ben demiştimKızlar merhabapko dan ötürü çocukta düşündüğümüz için doktor tedaviye başlıcam diyip şeker hastalarında kullanılam bir hap berdi birdahki adetimin 2. Günüde eşimle beraber çağırdı yalnız sorunum eşim yaptırması gereken tahlilleri yaptırmıyor olursa olur olmaZsa olmaz diyor ne yapacağımı şaşırdım acaip moralim bozuk fikir verirmisiniz nasıl ikna edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?