Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nanacımm ne dedi o saeıswker ben konuyu kacırmısım sahte hesapmıymıs yanii
Canım olayın akısını anlamak icin bir 100sayfa geriye gidip okuman gerekiyor galiba
Sabahtan sevdi aksama sövdü ciceklerim kafalarına takılanları sordular diye fesat oldular sayesinde bende böyle konusmanı dogru bulmuyorum dedigimde benim icinde kendi topiginden neden hamile kalamadıklarını anlıyorum simdi falan yazmıs. Girme dedim buraya hırsını alamadı oradada iste. Sonrada toplu sikayet ettik

O degil yine benim dedigim oldu ozaman ikizleri oldu ya Seytan diyor et simdi beddua et
Ya ben hala inanmıyorum konunun başını çok okuyamadım ama bi anda gidip pat diye 3 haftalık ikiz kız görmek falan ne bileyim sanki bizi trolledi gitti gibi ya da tıp çok ilerledi ben yerimde sayıyorum

Ya ben hala inanmıyorum konunun başını çok okuyamadım ama bi anda gidip pat diye 3 haftalık ikiz kız görmek falan ne bileyim sanki bizi trolledi gitti gibi ya da tıp çok ilerledi ben yerimde sayıyorum ☺
Galeyana getirdi beni ana üregime dokundu simdi simdi trolledigini düsünüyorum bende günahı onun boynuna

Kızlar merhaba pko dan ötürü çocukta düşündüğümüz için doktor tedaviye başlıcam diyip şeker hastalarında kullanılam bir hap berdi birdahki adetimin 2. Günüde eşimle beraber çağırdı yalnız sorunum eşim yaptırması gereken tahlilleri yaptırmıyor olursa olur olmaZsa olmaz diyor ne yapacağımı şaşırdım acaip moralim bozuk fikir verirmisiniz nasıl ikna edicem

Bir soru soracam yanlıs anlama lütfen sariseker87 sana birseyi cagırıstırıyormu

Galeyana getirdi beni ana üregime dokundu simdi simdi trolledigini düsünüyorum bende günahı onun boynuna
Sakin ol nanacım anacım senin güzel yüreğine Allah dokunsun inşallah en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin belki bize de ikizler gelir belli mi olur Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Sakin ol nanacım anacım senin güzel yüreğine Allah dokunsun inşallah en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin belki bize de ikizler gelir belli mi olur Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
İnsallah be bebegim cifter cifter dolsun kucaklarımız biri kız biri erkek hepside saglıklı hepside hayırlıııı allaaahımmmmm daha ne isterim ben

N Nana Ana aslinda senin hatan kadini bu topige cekmen etiketlerinde kiz bebek isteyen erkek bebek isteyenbunlar sana bisey cagristiryor mu

Hayır muhabbete çok uzağım ne oldu
Oh aynı durumu ben yasadımda
Biriside birkac saat önce beddua edip banlandıda
Dedim o olabilirmisin
Sagol yanlıs anlamadıgın icin
İstemiyorsa zorla yaptıramıyoruz buna care bulunamadı canım...

Iyi akşamlar kızlar şimdi okudum okuyabildiğim kadar iyi ki varsınız ya çok güldüm bu kötü günlerde çok iyi geliyorsunuz hepiniz gerçekten hele ki bir de bebiş haberi aldıysak degmeyin keyfimize gerisini de sallayın gitsin

Oh aynı durumu ben yasadımda
Biriside birkac saat önce beddua edip banlandıda
Dedim o olabilirmisin
Sagol yanlıs anlamadıgın icin
İstemiyorsa zorla yaptıramıyoruz buna care bulunamadı canım...
He yok değilim yeni katıldım sayılır zaten takip edemiyorum çokta beddua etmek nedir Off ya nasıl ikna edicem ben herşey kadınların üzerine kalıyor çok üzücü bir durum.....

Ben eşime şöyle demiştim, bak ben ameliyat bile oldum, sen de gitsene. Hem ben kendim için istemiyorum sadece, dünyada bir tane daha senden olsun diye uğraşıyorum ben demiştim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…