Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
He yok değilim yeni katıldım sayılır zaten takip edemiyorum çokta beddua etmek nedir Off ya nasıl ikna edicem ben herşey kadınların üzerine kalıyor çok üzücü bir durum.....
Aynı durumu yakın zamanda yasadım yaptırmaktan kacındı koca neler yaptım ikna olmadı sakin konusma yapınca baska dertleri oldugunu anladım orta yolu bulduk icimizde insallah sizde bulursunuz tatlım

Tüm bildirimlerimi gülücükle doldurdun tesekkür ederim bende cicegim iyiki varsın sende

Ben eşime şöyle demiştim, bak ben ameliyat bile oldum, sen de gitsene. Hem ben kendim için istemiyorum sadece, dünyada bir tane daha senden olsun diye uğraşıyorum ben demiştim
Birde böyle söyliyim bakalım ne dicek şimdiki bahanesi korona virüsü ben korkuyorum hastaneye gidemem şu virüs geçene kadar bende dedimki ben daha bugün gittim onzaman kusura bakma ben kaptıysam sende artık enfektesin

Deneme yapabilirdim sende evet en son beni pıcaklamıstın cünkü
Ara ara okuyarak sinirlenip sakinleserek geldim cok sukur hem is hem burasi anca olduu evet eller yukari dedim kaldirmadin picakladimyaptiklatimdan pisman degilimmm aklim hala yapamadiklarimda

Ben de eldivenli gittim hastaneye, hastaneler de dikkat ediyor. Temas etmeden gitsin gelsin

M Matrakhatun burcusami Nurrn ciceklerim güzel haberleriniz vardır insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…