Kızlar bu arada hatırlar mısınız bilmem, biraz garip şeyler yapmıştım ben hamilelik için. Onların etkisine hala inanıyorum. Sizinle de paylaşayım yeniden belki vesile olur size de.
Adet bittikten sonra iki gün akşam sütte maydanoz kaynattım buharına oturdum on dakika.
Bunun dışında eşimin haberi yok ama, her gün portakal suyu sıktım akşam yemeği öncesi portakal suyu içtik, eşimin bardağına bir kahve fincanı çakşır kökü suyu ekledim. O zaten her gece iki üç kaşık keçi yoynuzu özü içti. Ben de adet bittiğinden itibaren çakşırlı macun vardı ondan yedim veya çakşır sulu meyve suyu içtim.
Tabii Allahım izin verdi oldu ama belki bu yaptıklarım da vesile olmuştur. Paylaşmak istedim
Bende 1 paket sigara içiyordum hamile kalmadan once daha bugune kadar 0 nikotin inceninde incesi 7-8 tane iciyodum doktorda izin vermisti esim dun geceden beri sigara icmiyo bende birakicam insallah Esimde astım cikti
Ah nanam ahh benim normal kanama oluyor ya artık iyice söküldü üstüne gorme falan değildir artık dun ovü testide yaptım oda cok silik cıktı demekki yok yani
Bende 1 paket sigara içiyordum hamile kalmadan once daha bugune kadar 0 nikotin inceninde incesi 7-8 tane iciyodum doktorda izin vermisti esim dun geceden beri sigara icmiyo bende birakicam insallah Esimde astım cikti