Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim gelmiş erken pazara gitti taze sebze meyve almaya normalde birlikte giderdik hayatımız ne hale geldi ya

Baskalrinin sumuklu cocugunu ne sevecen zaten istedgin zamn dovemion da zten.
Yanmda olaydin yapistrrdim bi tane kak ne aglion yemek yiyek derdim
O tuzlu su gozlerine lazim ama erknden ne harcion. Yazik bence yine de sen bilirsn
Oda olucak nanacım inşallaahh Nanacım bu arada senin fsh ve amh kactı doktor onlarla ilgili ne demişti sana
Günaydın canım, bence sigarayı bırak. Vücudunun değiştiğini göreceksin.
Günaaaaydın çiçeeeğuummm
Ah bu eltiler bakarsın belki senin çocuğun olur
N Nana Ana gören varmıı ya endişeleniyorum
Ciceklerim hakkınızı helal edin sabah sabah sizleride üzdüm bir rüya bile nasıl etkiledi sanki herkes hamile kalacak ben kalamayacam gibi korkuyla uyandım resmen kabustu. Buradan cıkınca agladımda agladım icimi bosalttım baya. Ögleden sonrada doktora gidip tüm tahlil sonuclarımı gösterdim her sonucun güzel görünüyor ufak kistinde temiz hic bir problem yok dedi catlatma ignesi istedim vermedi. Degerlerin cok güzel bir amh sınırda ama oda teskil etmiyor gerek yok dedi ben sansımı arttırmak istiyorum diye biraz direttim inferliteye bakan arastırma hastanelerine birgit istersen ben yazamam catlatma ignesi sana dedi icim cok huzurlu.
Yinede igne kullanıp sansımı arttırmak istiyordum elinde fazla ignesi olan varmı

etkilenmedim desem yalan olur ama sabaha göre suan daha iyi hissediyorum kendimi cicegim allah yardımcımız olsun

Oh cok sukur icinin ferahlamasi tee ordan buraya kadar geldi hormon alma bence hersey iyiyse .catlatma ignesinin icinde de hormon var

Günaydın canım rüyandamı hayır olsun inşalahh ya anlamına baksaydın
Evet balam kabus gibi hissettiren bir rüya gördüm cok etkilenmistim sabah. Agladım agladım dua ettim Kabulü allaha bıraktım tabirdede canım sıkılmasın diye hic bakmadım kuzum

Böyle doktorları cok seviyorm... Hormon yükleme yapmadan devam ediyor yoluna
Maşallah sana bak hiç birşeyn yokmuş

Umudum hep var coksükür balam ama etkilenmemek elde degildi o kocamın bebege bakıslarına nasıl üzüldüm gercek gibiydi. insallah dedigin gibi dualar sayesinde bizlerinde yüzü gülecektir saf temiz allaha gönderiyoruz niyetlerimizi rabbim duyacaktır elbet simdi daha iyiyim birtanem

Bugün gecikmenin 6.günüydü degilmi kuzum? Aralıklarla yapıp kendini strese sokma bence bir hafta daha bekleyelim balam önümüzdeki salı gününe kadar regl gelmezse salı günü test yaparsın insallah hissettigim gibi hamilesindir belirtiler güzel

Hepberaber hamile olduğumuzu açıklarız inşallah

Sende cok güzel yüreklisin allah razı olsun ve sende anne olmayı sonuna kadar hakediyorsun cicegim. Tamam git kendini toparla uzunca bir süre girme ama kendini iyi hissettiginde gel buraya insallah gebelik haberinle gelirsin kuzum hakkımız helal olsun sende helal et

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…