Canım maşallah kuzuya güzel sağlıkla büyüsün annesine kavuşsun inşallahTeşekkür ederim canımmm
Kız erkek çocuğu hic durmuyor zaten doğduktan sonra tependen inmeyecek benimki sürekli karete yapıyor bana aksama kadar bir ejderha oluyor bir power rangersBabası kılıkli zaten rahat durmicak orasi kesin
Insllh bnmkisi sakin olur yaaKız erkek çocuğu hic durmuyor zaten doğduktan sonra tependen inmeyecek benimki sürekli karete yapıyor bana aksama kadar bir ejderha oluyor bir power rangers
Teşekkür ederim canım, darısı başınıza.Canım maşallah kuzuya güzel sağlıkla büyüsün annesine kavuşsun inşallah
Odev kontrolu gibiEndiselenmeyin ciceklerim geldim geldim
Tek tek bakacam simdi yazılanlara
Baskalrinin sumuklu cocugunu ne sevecen zatenistedgin zamn dovemion da zten.
Yanmda olaydin yapistrrdim bi tane kak ne aglion yemek yiyek derdim
O tuzlu su gozlerine lazim ama erknden ne harcion. Yazik benceyine de sen bilirsn
Oda olucak nanacım inşallaahhNanacım bu arada senin fsh ve amh kactı doktor onlarla ilgili ne demişti sana
Günaydın canım, bence sigarayı bırak. Vücudunun değiştiğini göreceksin.
Günaaaaydın çiçeeeğuummm
Ah bu eltiler bakarsın belki senin çocuğun olur
Ciceklerim hakkınızı helal edin sabah sabah sizleride üzdüm bir rüya bile nasıl etkiledi sanki herkes hamile kalacak ben kalamayacam gibi korkuyla uyandım resmen kabustu. Buradan cıkınca agladımda agladım icimi bosalttım baya. Ögleden sonrada doktora gidip tüm tahlil sonuclarımı gösterdim her sonucun güzel görünüyor ufak kistinde temiz hic bir problem yok dedi catlatma ignesi istedim vermedi. Degerlerin cok güzel bir amh sınırda ama oda teskil etmiyor gerek yok dedi ben sansımı arttırmak istiyorum diye biraz direttim inferliteye bakan arastırma hastanelerine birgit istersen ben yazamam catlatma ignesi sana dedi
etkilenmedim desem yalan olur ama sabaha göre suan daha iyi hissediyorum kendimi cicegim allah yardımcımız olsun
Oh cok sukur icinin ferahlamasi tee ordan buraya kadar geldiCiceklerim hakkınızı helal edin sabah sabah sizleride üzdüm bir rüya bile nasıl etkiledi sanki herkes hamile kalacak ben kalamayacam gibi korkuyla uyandım resmen kabustu. Buradan cıkınca agladımda agladım icimi bosalttım baya. Ögleden sonrada doktora gidip tüm tahlil sonuclarımı gösterdim her sonucun güzel görünüyor ufak kistinde temiz hic bir problem yok dedi catlatma ignesi istedim vermedi. Degerlerin cok güzel bir amh sınırda ama oda teskil etmiyor gerek yok dedi ben sansımı arttırmak istiyorum diye biraz direttim inferliteye bakan arastırma hastanelerine birgit istersen ben yazamam catlatma ignesi sana dediicim cok huzurlu.
Yinede igne kullanıp sansımı arttırmak istiyordum elinde fazla ignesi olan varmı
Evet balam kabus gibi hissettiren bir rüya gördüm cok etkilenmistim sabah. Agladım agladım dua ettimGünaydın canım rüyandamı hayır olsun inşalahh ya anlamına baksaydın
Böyle doktorları cok seviyorm... Hormon yükleme yapmadan devam ediyor yolunaCiceklerim hakkınızı helal edin sabah sabah sizleride üzdüm bir rüya bile nasıl etkiledi sanki herkes hamile kalacak ben kalamayacam gibi korkuyla uyandım resmen kabustu. Buradan cıkınca agladımda agladım icimi bosalttım baya. Ögleden sonrada doktora gidip tüm tahlil sonuclarımı gösterdim her sonucun güzel görünüyor ufak kistinde temiz hic bir problem yok dedi catlatma ignesi istedim vermedi. Degerlerin cok güzel bir amh sınırda ama oda teskil etmiyor gerek yok dedi ben sansımı arttırmak istiyorum diye biraz direttim inferliteye bakan arastırma hastanelerine birgit istersen ben yazamam catlatma ignesi sana dediicim cok huzurlu.
Yinede igne kullanıp sansımı arttırmak istiyordum elinde fazla ignesi olan varmı
Umudum hep var coksükür balam ama etkilenmemek elde degildi o kocamın bebege bakıslarına nasıl üzüldüm gercek gibiydi.Hayirlara vesile olsun inşallah, bu kadar üzülme canım benim bak üzüntuden her türlü hastalik gelir bu kadar etkilenme stres yapma kimin kimden önce hamile kalacagini rabbim.bilir burda edilen dualar sayesine o gunleede gelecek görücez hepimiz umudunu asla kaybetme
Haklısın canım deneyecemOff yapma lütfen çok fazlaaaben bir paket 2-3 günde içiyorum onda bile rahatsiz oluyorum. Azalt biraz lütfen
Bugün gecikmenin 6.günüydü degilmi kuzum? Aralıklarla yapıp kendini strese sokma bence bir hafta daha bekleyelim balam önümüzdeki salı gününe kadar regl gelmezse salı günü test yaparsın insallah hissettigim gibi hamilesindir
Hepberaber hamile olduğumuzu açıklarız inşallahBugün gecikmenin 6.günüydü degilmi kuzum? Aralıklarla yapıp kendini strese sokma bence bir hafta daha bekleyelim balam önümüzdeki salı gününe kadar regl gelmezse salı günü test yaparsın insallah hissettigim gibi hamilesindirbelirtiler güzel
Sende cok güzel yüreklisin allah razı olsun ve sende anne olmayı sonuna kadar hakediyorsun cicegim. Tamam git kendini toparla uzunca bir süre girme ama kendini iyi hissettiginde gel buraya insallah gebelik haberinle gelirsin kuzum hakkımız helal olsun sende helal etÜzgünüm yok canım benim artik buralarda da takilmama karari aldim. Kendinize iyi bakın hepiniz cok iyi insanlarsiniz görmeden tanıdığım cok iyi insanlarsiniz Rabbim hepiminiz gölündeki isteklerinizi tez zamanda Nasip etsinnn hepiniz anne olmayi cok hakediyorsunuz ❤hakkinizi helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?