Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay ne güzel yaa maşallah kopkoyu da çıkmış

fikoss cnm nasılsn
Ne yaptn sendemi beklemedesn
Ben virüs sebebi ile ara vermeye karar verdim.3 kere kimyasal düşük yaptım 11 ay içinde biliyorsun canım.Yine düşük yaparım allah korusun hastaneye falan gitmeyelim diye. Fakat pazartesi test yaptım iki çizgi çıktı.(adetin 12.gunu tek ilişki olmuştu ama tutma ihtimali zayıf normalde) Sonra bıraktık zaten hiç olmadı.Sali günü kan verdim 158.37 çıktı hcg şu an tekrarlamadim.Yine Kimyasal mı olur yoksa Allah en beklemedigim zamanda bana bir bebek mı verecek hiç bilmiyorum...

Fikosssss çok sevindim. Sağlıkla devam eder inşallah canım.

Anaamm kimleri goruoruum masllh cnm. Rabim tamamina erdrsn bu sefer inslllhhh

Anaamm kimleri goruoruum masllh cnm. Rabim tamamina erdrsn bu sefer inslllhhh
Inşallah canım ama bu 4. Oluyor hiç sevinemedim bile.tek umudum bu sefer hcg diger 3 Kimyasal a göre yüksek çıktı umudum var ama her şeye kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Bu arada senin doğum iyice yakinlasti. Göğüs uçlarına şimdiden lansinoh göğüs kremi sürmeye başla emzirmede yara olup çok acimasini engelliyor

Günaydın kızlar bayadir uğrayamiyorum denk geldi bu ev karantinası hiç boş vakit bırakmıyor ev işi temizlik yemek bulaşık çamaşır kızım eşim derken akşam oluyor el işi yapıyorum boş kaldıkça evde durmak bı ise yarasın bari diye ramazan önü borçlarım vardı onları tutayım dedim bugün niyetliyim yeni uyandım ki konuyu ana sayfada görünce bı bakayım ne haberler var dedim geçmişi okuyamadım k.b ama son sayfada güzel haberler aldım M Matrakhatun fikoss kızlar çok sevindim ya valla Rabbim sağlıkla devam ettirsin insAllah başka güzel haberi olan var mı nasılsınız neler yapıyorsunuz

Çok sağol

Burda her ay umutla hamilelik haberi vermek için beklerken de hamileliğini öğrendiğim kişiler çok sevindirrdi hala sevindiriyor ama özellikle konuştuğum kişilerin haberleri ayrı mutlu ediyor Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah sağlıkla kucağına alırsın canım kan verdin mi

Gunaydinnnn kizlar nasilsnz L Loriklorik senin muhtesem olayin ne alemde merak icndeyiz bugun ruyamda dogum yaptim ne demekse oglum oldu adini emir koyduk hayirlara insallah yada anca bebeyi ruyadami goruruz mesaji bilemedim
Benim muhtesem gebelik maceram hala lekelerle devam ediyorrre ne şeyden rahim duvarim varsa artik sokulmuyorda salmış kendini iyice

Günaydın canım sagoliyi valla evde zaman geçiyor bir şekilde.insallah canım ben hiç sevinemiyorum bu yıl 4. Hamile kalisim bu. gerçek bebek mı değil mi Allah biliyor bir tek

Günaydın canım sagoliyi valla evde zaman geçiyor bir şekilde.insallah canım ben hiç sevinemiyorum bu yıl 4. Hamile kalisim bu. gerçek bebek mı değil mi Allah biliyor bir tek
Güzel düşün insAllah sağlıklıdır canım Rabb'im büyük bu zor günlerde güzel haber nasip etti insAllah

Hayırlı olsun çok sevindim, değerin baya iyi bence kimyasal diye düşünme. Sağlıkla kucağına alırsın inş

Allah kabul etsin ama şimdi nasıl oruç tutuyorsun ben sabah aşırı acıkmış olarak kalkıyorum ve gün içinde de aynı şekilde 4saatte bir yemek yiyorum aralarda da meyve kuruyemiş filan, ramazanda da mı tutmayı düşünüyorsun?

Malesef İstanbul'dayım bütün büyük hastaneler vaka almış özellere baktım yakında ki avicenna var ama çok kalabalık oluyor diye duydum korkuyorum gitmeye birisinde tek k. D dpktoru varmış o da şehir dışına öğretim vermeye gidip gelememiş diğeri de biraz uzak kalıyor bu akşama bulursam gidicem yoksa yarına gidicem özel muayenehanesi olanlarda 250 300 istiyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…