Kötü bişi yoktur canım, ilk miydi senin bu atirada?Durdu durdu ogrendikten sonra sancim basladisol tarafim da agrio. Insllh kotu bisyden deildir
Sen çok gebe gebe gidiyosun yalnız bacım??Hanımlar bu idrar yolu enfeksiyonu reglin kesilmesine sebep olabilirmi? Bilgisi olan varmı bu konuda? Sanki idrar yollarımı üsütmüsüm gibi hissediyorum ve reglim komple kesilmis pedim tertemiz
Ben bu ay boşa geçti o yüzden test hiç yapmıycamBu ay ilk denememYaş 35 olunca hemen olsun istiyo insan Ovülasyon testiyle takip yaptım, bakalım inşallah hayırlısı. Bata 2 gün kala test yapmayı düşünüyorum ben.
yok la sayılmaz o senin işgüzarlığınKizlar bnm cnm sigara cekmisti bilio musunz. 2 gun ust uste ictm bi tane bi taneo da belirti sayilir mii. Hani sevmedgin bisyi istermissin yaa.
Yok canım hic ilac kullanmadım hafif bulantıda var zaten birseyler hazırlıyorum simdi ama kusacak kadar degil ne bileyim hastamı oldum ben neSen çok gebe gebe gidiyosun yalnız bacım??
Lekelenme
İdrar yolu enfeksiyonu
Bi de kus da tam oldun
Sen bi kan ver, idrar yolu enfeksiyonu herseyi yapabilir de adeti kesmez.. tabiii onun için ilaç almadıysan
Yok olurmu kan veremez nanaSen çok gebe gebe gidiyosun yalnız bacım??
Lekelenme
İdrar yolu enfeksiyonu
Bi de kus da tam oldun
Sen bi kan ver, idrar yolu enfeksiyonu herseyi yapabilir de adeti kesmez.. tabiii onun için ilaç almadıysan
Saglık ocagına sabah kalkıp gitmek cokzor geliyorYok olurmu kan veremez nana@Nana2222
Bişey yoktur cok guzel bir hamilelik gecireceksin. Doktora da git yarın bi kontrolunu ol ilk 3 ay onemliDurdu durdu ogrendikten sonra sancim basladisol tarafim da agrio. Insllh kotu bisyden deildir
Nerdesin ben seni gelip alayım götüreyimSaglık ocagına sabah kalkıp gitmek cokzor geliyor
Neden kan veremez ki?Yok olurmu kan veremez nana@Nana2222
Daha çok erken ya stres oluyo çok, beni doktorum 5+5 ve 7+5 de çağırmıştıBişey yoktur cok guzel bir hamilelik gecireceksin. Doktora da git yarın bi kontrolunu ol ilk 3 ay onemli
Canım normal adet günüm bugündu olmadım ama dayanamadim bugün ilk idrarla test yaptım koca bir negatif cıktı moralimi alt üst etti olsaydı kesin çıkardı önceki sillik çıkan testlerimde yalan oldu artık hiç bir idrar testine güvenmiyorum çok şükür testim bitti bidaha asla olmiycam öyle toplu olarak en azında tek tek alınca insan hem üşeniyor gitip almaya hemde yazığı geliyor neyse herşeyin hayırlısı cuma günü randevum var adetimin üçüncü gününe geliyor diye gitip hormon tahlillerimi yapmak istiyorum yarin olursam adetimin ikinci günü olmuş olcak yaparlarmi oluyormu öyle Acaba bilgisi olan varmiBatı gecen Arkadaslarım ciceklerimm
Mevayigit @bocek345 @Gonulmeyvesi @Emine Hatayli son durımlarınız nedir?
Bugün batı olan ciceklerimm
@Eslem91 @bmbm @CenaBalkupumm
Gelen giden oldumu nasılsınız?
Eylülde ismi olmayan arkadaslarım Batlarınızı özelden bildirinizz
Tesekkürler
Canım diyorum da hastane psikolojisi etkiliyormuş o yüzden. Ama haksızmıyım herşeyi yorana kadar 5 dk kan aldır kurtul yani. Sonucuna bakarsın netten.Neden kan veremez ki?
Benim bi arkadaşım gayet testte negatif gördü idrarda, üzerine adet olmuş hem de kızı 11 aylıktı öküz gibi emziriyodu. Adet az oldu 2 gün sürdü pıhtı gelmemişti dediydi gebrymiş, şimdi ikinci kızı bi yaşında valla..
hem virüs de baktırır kan iı vermişken
Tmm tmm sen zahmet etme canım ben yarın gidicem sabah 9da kan vericem ama biliyorum iste yok bisi üsütmüsüm belli dün bat tarihimdi regl agrım vardı iki saat sürdü gecti bugün üsütme agrım var bisi cıkmicak görüceksinNerdesin ben seni gelip alayım götüreyim
Saglık ocagı na gitmişti sanırım doktorda bi baksın yine zaten o da der 6. Haftada gel falan dieDaha çok erken ya stres oluyo çok, beni doktorum 5+5 ve 7+5 de çağırmıştı
3. Gün çok da fark etmiyor. ben de cuma akşam olmuştum pazartesi sabah kan vermiştim en son, değerlerim normalçıktı.Canım normal adet günüm bugündu olmadım ama dayanamadim bugün ilk idrarla test yaptım koca bir negatif cıktı moralimi alt üst etti olsaydı kesin çıkardı önceki sillik çıkan testlerimde yalan oldu artık hiç bir idrar testine güvenmiyorum çok şükür testim bitti bidaha asla olmiycam öyle toplu olarak en azında tek tek alınca insan hem üşeniyor gitip almaya hemde yazığı geliyor neyse herşeyin hayırlısı cuma günü randevum var adetimin üçüncü gününe geliyor diye gitip hormon tahlillerimi yapmak istiyorum yarin olursam adetimin ikinci günü olmuş olcak yaparlarmi oluyormu öyle Acaba bilgisi olan varmi
Yaparlar canım gecmis olsun hayırlısı olsun insallah insallah yoksa cabuk gelir batın varsada bebis haberin tez gelir insallah yavrumCanım normal adet günüm bugündu olmadım ama dayanamadim bugün ilk idrarla test yaptım koca bir negatif cıktı moralimi alt üst etti olsaydı kesin çıkardı önceki sillik çıkan testlerimde yalan oldu artık hiç bir idrar testine güvenmiyorum çok şükür testim bitti bidaha asla olmiycam öyle toplu olarak en azında tek tek alınca insan hem üşeniyor gitip almaya hemde yazığı geliyor neyse herşeyin hayırlısı cuma günü randevum var adetimin üçüncü gününe geliyor diye gitip hormon tahlillerimi yapmak istiyorum yarin olursam adetimin ikinci günü olmuş olcak yaparlarmi oluyormu öyle Acaba bilgisi olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?