Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımlar bu idrar yolu enfeksiyonu reglin kesilmesine sebep olabilirmi? Bilgisi olan varmı bu konuda? Sanki idrar yollarımı üsütmüsüm gibi hissediyorum ve reglim komple kesilmis pedim tertemiz

Durdu durdu ogrendikten sonra sancim basladi sol tarafim da agrio. Insllh kotu bisyden deildir
Kötü bişi yoktur canım, ilk miydi senin bu atirada?
Doğuma kadar öyle arada hertür sancı girer çıkar..
bizim bi arkadaş 5 haftalık gebeyken bi başladı ağlamaya, hastaneye götürdüler. Ne çıktı bilm gaz çıktı kız gaz
Ben de 38 haftalık gebeydim yogaya gidiyorum o dönem işten ayrılmışım bi gazım ki sorma gitsin, zort desem doğacak sanıyorum
Yoga çıkışı da 4 km eve yürümüşüm oh mis, kapıdan bi girdim, yere yığılcam nerdyse, nası bi sancı, bildiğin bi de yer çekiyor beni.. hah dedim doğum başladı, kapadım ışıkları fln, sanki on dakkaya doğurcam ne malmışım ya
Ay bi fena oldum, 5 dakka sonra bi zorrttt iyi ki eşime haber vermemişim bi de millete işte anlatırdı da rezil olurdum rezil bu olaydan taaaa 1 ay sonra doğdu oğlum abartmıyorum
Gazdır o gaz

Hanımlar bu idrar yolu enfeksiyonu reglin kesilmesine sebep olabilirmi? Bilgisi olan varmı bu konuda? Sanki idrar yollarımı üsütmüsüm gibi hissediyorum ve reglim komple kesilmis pedim tertemiz
Sen çok gebe gebe gidiyosun yalnız bacım??
Lekelenme
İdrar yolu enfeksiyonu
Bi de kus da tam oldun
Sen bi kan ver, idrar yolu enfeksiyonu herseyi yapabilir de adeti kesmez.. tabiii onun için ilaç almadıysan

Sen çok gebe gebe gidiyosun yalnız bacım??
Lekelenme
İdrar yolu enfeksiyonu
Bi de kus da tam oldun
Sen bi kan ver, idrar yolu enfeksiyonu herseyi yapabilir de adeti kesmez.. tabiii onun için ilaç almadıysan
Yok canım hic ilac kullanmadım hafif bulantıda var zaten birseyler hazırlıyorum simdi ama kusacak kadar degil ne bileyim hastamı oldum ben ne

Yok olurmu kan veremez nana @Nana2222
Neden kan veremez ki?
Benim bi arkadaşım gayet testte negatif gördü idrarda, üzerine adet olmuş hem de kızı 11 aylıktı öküz gibi emziriyodu. Adet az oldu 2 gün sürdü pıhtı gelmemişti dediydi gebrymiş, şimdi ikinci kızı bi yaşında valla..
hem virüs de baktırır kan iı vermişken

Canım normal adet günüm bugündu olmadım ama dayanamadim bugün ilk idrarla test yaptım koca bir negatif cıktı moralimi alt üst etti olsaydı kesin çıkardı önceki sillik çıkan testlerimde yalan oldu artık hiç bir idrar testine güvenmiyorum çok şükür testim bitti bidaha asla olmiycam öyle toplu olarak en azında tek tek alınca insan hem üşeniyor gitip almaya hemde yazığı geliyor neyse herşeyin hayırlısı cuma günü randevum var adetimin üçüncü gününe geliyor diye gitip hormon tahlillerimi yapmak istiyorum yarin olursam adetimin ikinci günü olmuş olcak yaparlarmi oluyormu öyle Acaba bilgisi olan varmi

Canım diyorum da hastane psikolojisi etkiliyormuş o yüzden. Ama haksızmıyım herşeyi yorana kadar 5 dk kan aldır kurtul yani. Sonucuna bakarsın netten.

Nerdesin ben seni gelip alayım götüreyim
Tmm tmm sen zahmet etme canım ben yarın gidicem sabah 9da kan vericem ama biliyorum iste yok bisi üsütmüsüm belli dün bat tarihimdi regl agrım vardı iki saat sürdü gecti bugün üsütme agrım var bisi cıkmicak görüceksin

2. Gün
3. Gün çok da fark etmiyor. ben de cuma akşam olmuştum pazartesi sabah kan vermiştim en son, değerlerim normalçıktı.

Yaparlar canım gecmis olsun hayırlısı olsun insallah insallah yoksa cabuk gelir batın varsada bebis haberin tez gelir insallah yavrum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…