- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
O gunler de gelicek ck yakindaaGercek olsada ben kanıtlamaya calıssam keske burada tek tek
Andyou nun dedigi 3 bu olur herhaldeO gunler de gelicek ck yakindaaSUPPRUUUUUZZSSS
Olabilir tabikiKizlar bnm cnm sigara cekmisti bilio musunz. 2 gun ust uste ictm bi tane bi taneo da belirti sayilir mii. Hani sevmedgin bisyi istermissin yaa.
Senin ikinci de erkek olacak galiba, ikidir ilk oğluma diyorsun ya öyle bir his geldi banaOhoo zaten küçük bi biraydı yarısını da bıraktım. Ben pek sevmem içkiyi zaten pek aram yok. Sadece canım az bi istemişjen ah içmiyim gebeysem dediklerim hep adet olduğum an kendimi gerizekalı hissettiriyo ondan hiç bozmadım.
Saunaya da giriyorum iki akşamdır ama 4 er dakika ben dayanamıyorum çünkü
Bide beyim sağolsun Avusturya apllerinde okuyor canımı, dün 2.5 saat ondan önceki gün 4 saat dağ çıkarttı. Ama oğlanı o taşıyor neyse ki... bana bunları gebeyken de yaptırtmıştı ölmemiştim, ilk oğluma 7 aylık gebeyken günde 12 km yol yürüttü dağ çıkarttı bana da bişii olmadı. 3 günlük bebeye mi bişi olcak diyorum geçiyorumiçimden.
Insllh kabul olur cnmcnm.Hamislerin duası kabul olurmus derler insallah gülüm ya
Fatma dinlen bu ara ha cok şey yapma abartma temizliktir nedirKizlar bnm cnm sigara cekmisti bilio musunz. 2 gun ust uste ictm bi tane bi taneo da belirti sayilir mii. Hani sevmedgin bisyi istermissin yaa.
Saol canm.ederm insllh. Hic bisy yapmdim cnm.yeniyiz diye bisye basvurmadim. Olmasydi bu denicektm corek otu ya da sogan suyu falanE süpercok sevindim canım. Güzel bi hamilelik gecir inşallah. Bizlere duayı eksik etme. Yaptıgın bişeyler varmıydı ekstra.
Allah seni napmasin bnde nasil sewindim sonra kal geldiSabah erkenden gidip verdim degerimde 50 cıktı yazabilecekmiyim bende birgün yaaa
Yok yok yapmam cnm. Dikkt etmye calisicm artk unutmazsam namıssızıFatma dinlen bu ara ha cok şey yapma abartma temizliktir nedir
Mayısta mı doguruon hamile isen kızSaol canm.ederm insllh. Hic bisy yapmdim cnm.yeniyiz diye bisye basvurmadim. Olmasydi bu denicektm corek otu ya da sogan suyu falan
Insalllahhhh cikar kiz super olur yaaaaAndyou nun dedigi 3 bu olur herhaldene üzülecem ne sevinecem ben sok ben iptal yarın nana nanay
Galiba mayis oluo 28 i hem deMayısta mı doguruon hamile isen kız
Unutmazsın biz hatırlatırızYok yok yapmam cnm. Dikkt etmye calisicm artk unutmazsam namıssızı
Saol cnm tavsiyen icin.
Snairim bu heraldeAndyou nun dedigi 3 bu olur herhaldene üzülecem ne sevinecem ben sok ben iptal yarın nana nanay
Ay sen cok yasaUnutmazsın biz hatırlatırız
yok ben biliom zaten olursa erkek olacağınıSenin ikinci de erkek olacak galiba, ikidir ilk oğluma diyorsun ya öyle bir his geldi bana
İnsallah canım yaAllah seni napmasin bnde nasil sewindim sonra kal geldiolur insallah cnm bnm rabbim bizede guzel gunler hberler nasip eder insallah
Belirtileri detaylı yazmanı bekliorum şuanDurdu durdu ogrendikten sonra sancim basladisol tarafim da agrio. Insllh kotu bisyden deildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?