Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belli olmaz üzül sen oyle uzul olacagı varsa da olmasın sonra

Hanımlar bu idrar yolu enfeksiyonu reglin kesilmesine sebep olabilirmi? Bilgisi olan varmı bu konuda? Sanki idrar yollarımı üsütmüsüm gibi hissediyorum ve reglim komple kesilmis pedim tertemiz
Etkilediğini hiç duymamıştım ama yanma yoksa idrar yaparken enfeksiyon yoktur büyük ihtimalle. Ben de bu aralar sürekli tuvaletteyim .

Saglık ocagı na gitmişti sanırım doktorda bi baksın yine zaten o da der 6. Haftada gel falan die
Benim değer 190 çıktıydı, doktorum dediydi ki perşembe gel bi bakalım ama boşa bakıcaz kese mese görünmicek sdce rahmini kontrol etcem haberin olsun demişti. O sanırım 4+2 idi, yani 4+4 de baktı , 5+5 de bi daha baktı işte yolk kesesi mi ne ona baktık+ sonra da sanki 7 de duyduk kalp atışını yaa. Oğlanın bi hatıra kutusu var, en son içine göbek bağı koyduğum orda bi gebelik testi de saklıyorum aslında açıp açıp ona baksam da ümit depolasam pozitif yüklensem ya ben

Yaparlar ben de dun gittim adetimin 2. Gunuydu . 3 tup kan aldilar

Etkilediğini hiç duymamıştım ama yanma yoksa idrar yaparken enfeksiyon yoktur büyük ihtimalle. Ben de bu aralar sürekli tuvaletteyim .
Genitalde degilde icimde hafif yanma hissi oluyor iste idrar yollarında hissettigim bu ben anlamadım bisi bünyem bozuldu iki günde ya sendemi üsüttün canım

Genitalde degilde icimde hafif yanma hissi oluyor iste idrar yollarında hissettigim bu ben anlamadım bisi bünyem bozuldu iki günde ya sendemi üsüttün canım
Bilmiyorum ki üşüttüm mü, cok mu su içiyorum mesanem sürekli doluyor. Belki de bobreklerim iyi çalışmaya başlamıştır yanma yok bende. Bol bol su iç sen yine de. Suya birazcık elma sirkesi katarsan çok çabuk geciriyor enfeksiyon varsa. En azından bende geciriyor. Gebelik olması durumunda elma sirkesinin zararı var mı kızlar? Bilen ses versin.

Slm canim reglinin 3.günü bu ay doktorsun kendim denicem. Bugün glukofene basladim wc den cikamiyorum.
Hadi hayırlısı cnm bklm rastgelsin insAllah
Bende başladım bugün glukofen folik asit klomen bi tane daha var ilaç bklm adetim bitti gibi cok az geliyor artık ama su an kasık ağrısı oldu nedense

Peki bu saglık ocagında hem tam kan hemde betahcg aynı anda yapılabiliyomu? Bunu biliyomusun kuzum bende cok su iciyorum dk bası lavabo yollarındayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…