Belli olmaz üzül sen oyle uzul olacagı varsa da olmasın sonraTmm tmm sen zahmet etme canım ben yarın gidicem sabah 9da kan vericem ama biliyorum iste yok bisi üsütmüsüm belli dün bat tarihimdi regl agrım vardı iki saat sürdü gecti bugün üsütme agrım var bisi cıkmicak görüceksin
Etkilediğini hiç duymamıştım ama yanma yoksa idrar yaparken enfeksiyon yoktur büyük ihtimalle. Ben de bu aralar sürekli tuvaletteyim .Hanımlar bu idrar yolu enfeksiyonu reglin kesilmesine sebep olabilirmi? Bilgisi olan varmı bu konuda? Sanki idrar yollarımı üsütmüsüm gibi hissediyorum ve reglim komple kesilmis pedim tertemiz
Cunku sabah uyanmak zor gelliiyyeeeaaaaahhhhSaglık ocagına sabah kalkıp gitmek cokzor geliyor
Benim değer 190 çıktıydı, doktorum dediydi ki perşembe gel bi bakalım ama boşa bakıcaz kese mese görünmicek sdce rahmini kontrol etcem haberin olsun demişti. O sanırım 4+2 idi, yani 4+4 de baktı , 5+5 de bi daha baktı işte yolk kesesi mi ne ona baktık+ sonra da sanki 7 de duyduk kalp atışını yaa. Oğlanın bi hatıra kutusu var, en son içine göbek bağı koyduğumSaglık ocagı na gitmişti sanırım doktorda bi baksın yine zaten o da der 6. Haftada gel falan die
Yaparlar ben de dun gittim adetimin 2. Gunuydu . 3 tup kan aldilarCanım normal adet günüm bugündu olmadım ama dayanamadim bugün ilk idrarla test yaptım koca bir negatif cıktı moralimi alt üst etti olsaydı kesin çıkardı önceki sillik çıkan testlerimde yalan oldu artık hiç bir idrar testine güvenmiyorum çok şükür testim bitti bidaha asla olmiycam öyle toplu olarak en azında tek tek alınca insan hem üşeniyor gitip almaya hemde yazığı geliyor neyse herşeyin hayırlısı cuma günü randevum var adetimin üçüncü gününe geliyor diye gitip hormon tahlillerimi yapmak istiyorum yarin olursam adetimin ikinci günü olmuş olcak yaparlarmi oluyormu öyle Acaba bilgisi olan varmi
Amin insAllah canımAllah ım ezanlar yüzü suyu hürmetine isteyen bütün herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip et. Amin
Genitalde degilde icimde hafif yanma hissi oluyor iste idrar yollarında hissettigim bu ben anlamadım bisi bünyem bozuldu iki günde yaEtkilediğini hiç duymamıştım ama yanma yoksa idrar yaparken enfeksiyon yoktur büyük ihtimalle. Ben de bu aralar sürekli tuvaletteyim .
Hemide nasılllllşllllll biliyönmöööCunku sabah uyanmak zor gelliiyyeeeaaaaahhhh
NeyyyyyKimseler tınmıyordu
Aahh bilmem miiiHemide nasılllllşllllll biliyönmööö
Nasıl yapıcaz yaaaaaaaAahh bilmem miiiozellikle sana zor geliiyyaaah gece gec yatiiyyyeeeenn sabah ghallkkmaahh bilmiiiyyyeeeenn
Bilmiyorum ki üşüttüm mü, cok mu su içiyorumGenitalde degilde icimde hafif yanma hissi oluyor iste idrar yollarında hissettigim bu ben anlamadım bisi bünyem bozuldu iki günde yasendemi üsüttün canım
Gelen giden yok bebem
Aayyyhhh ni derrrsiinn sabah seni de kan vrrmeye alalim lutfeeeennnnGelen giden yok bebem
Slm kizlar napionz kimler ne durumda @Fatma KTL cnm hamile misin
Hadi hayırlısı cnm bklm rastgelsin insAllahSlm canim reglinin 3.günü bu ay doktorsun kendim denicem. Bugün glukofene basladim wc den cikamiyorum.
Peki bu saglık ocagında hem tam kan hemde betahcg aynı anda yapılabiliyomu? Bunu biliyomusun kuzum bende cok su iciyorum dk bası lavabo yollarındayımBilmiyorum ki üşüttüm mü, cok mu su içiyorummesanem sürekli doluyor. Belki de bobreklerim iyi çalışmaya başlamıştır yanma yok bende. Bol bol su iç sen yine de. Suya birazcık elma sirkesi katarsan çok çabuk geciriyor enfeksiyon varsa. En azından bende geciriyor. Gebelik olması durumunda elma sirkesinin zararı var mı kızlar? Bilen ses versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?