Kardes zamni gelmis o zmnİnsAllah canım evet 5 yaşında bi kızımız var kardeş istiyoruz
Benim hocbirsey yok acilmamis gonca gülümAynen istiyolar gerçekten benim bir kimyasal var mayısta
İnsallah isteyen herkese iyi sonuclarHosgeldin canım insallah hayırlı sonuclar alıp burada paylasırsın❤
Ewet öle bisey var insan cok isteyince oluo bu bnm basimada geldi kac ay once kardesim gogusunu sık dedi damla geldi bu gebeligi engelleyen bi seymis bi kac yakinimin basinada gelmis ii bisey degilmisIlk defa duydum ve cok saskinim
Ben de şaşırmıştım, eskiden emziren kadınların hamile kalmama nedeni süt koruyor derlermiş ya ahanda bu prolaktin hormonu yüksek oluyor işte emzirende ama bazen emzirmeyenlerde de yüksek çıkıyor göğüs ağrısı süt gelmesi filan olabiliyormuş ayrıntısını pek bilmesemde bazen bebek severken korkuyorum prolaktinim çıkacak diyeIlk defa duydum ve cok saskinim
Bende haziranda bide bu ay kimyasal yaşadım cnm 3aydır deniyoruz daha, 2si kimyasal oldu, bu ay umutla bekliyorum bakalım, Dr bana kimyasal oluyosa demekki gebe kalabiliyosun tedaviye ihtiyacın yok demişti, sıkma canını, kanlamı belli oldu kşmyasal olduğu, değerlermi düştü bu seferde
Canım benim de aynı zamanlarda oldu malesef.yani 2 kere denedik 2sinde de hemen oldu.ama ikisinde de kimyasal olarak hcg değer düşerek sonlandi.ilkinde 70 'ten düştü.simdiki 33 'ten düşüyor şu an.yani kanda öğreniyorum hep.ilk cocugumda hiç böyle bir şey yaşamadım.adini bile bilmezken 2 seferdir aynı şey.Simdi okadar çok korkuyorum ki.3. ye de aynı şeyi yaşar miyim diye.Doktora da gitmedim bu seferinde.
İnsAllah cnm hayırlısıylaKardes zamni gelmis o zmngelir insllh
Stres dedikleri bu olay bence tam olarak cunku cpcuk gorunce benim neden yok ben de istiyorum diyoruz icimizden p yuzden bu hormonla oynuyoruz .Ewet öle bisey var insan cok isteyince oluo bu bnm basimada geldi kac ay once kardesim gogusunu sık dedi damla geldi bu gebeligi engelleyen bi seymis bi kac yakinimin basinada gelmis ii bisey degilmis
Allah razı olsun cnm amin inşallah,Allah bagislasin evlatlarinizi
Allahim daha nelee öğrencemBen de şaşırmıştım, eskiden emziren kadınların hamile kalmama nedeni süt koruyor derlermiş ya ahanda bu prolaktin hormonu yüksek oluyor işte emzirende ama bazen emzirmeyenlerde de yüksek çıkıyor göğüs ağrısı süt gelmesi filan olabiliyormuş ayrıntısını pek bilmesemde bazen bebek severken korkuyorum prolaktinim çıkacak diye
Ha sen nasıl verecek kızını bide onu düşün eşim diyo ben vermem kızımı kimseyeAy dugun salonundan ayrilisim aklima geldi simdi annem sen daha küçüksün diye boynuma sarilip agladigi an geldi aklima
Aaaaaaa hadi yaaa canım cok üzüldüm.çok ama çok sağol yazdığın için.ben doktora gidip bunu sorayım bi o zaman.Peki şimdi hamile kalmadın daha değil mi canimCanim benim üstuste 3 kere kimyasal oldu. Meger pırtılaşma problemi varmis coraspin kullaniyorum.
Soluksuz okudum yaAllah razı olsun cnm amin inşallah,
3cü 9yıldır hiç aklımda yoktu, taki mayıs'ta kızım lafını duyana kadar, bana abla diyen biri olmıcakmı hiç, herkezin kardeşi var, hatta abimin bile ben varım kardeşi ama benim yok diye resmen hüngür hüngür masumane ağladı, içime oturdu sözleri, başladık hemen meğerse eşimde bende çok istiyormuşuz nasıl heycan verici bişeymiş, ilk denediğimiz ay kanda çıkmıştı tabi eşimde çocuklarda çok mutlu olduk, ama ertesi gün düşmüş değer çok üzüldük haliyle, oyüzden gebe kalırsam eşimede çocuklarımada değer iyice yükselene sağlıklı gebelik oluşana kadar söylemiycem diye tembihledim kendimi, hayırlısı nezamansa ozaman olsun diye dua ederim hep, bu ay folik asite başladım anca, ablamda aylarca denedi olmadı folik asite başladığı ay tuttu bebiş 5aylık hamile şimdi, banada o demişti sende kullan belki faydası sanada olur, hani zaten gebelik düşünen herkez 3ay öncesinden başlaması gerekiyor ya buna, önceden önlem almış oluyoruz, ne biliyim belki banada uğurlu gelir bu ay
Ewt sanirim yalanci gebelik gibi bisey internette baktim 9 ay hamile gibi karni sisip aslinda gebelik olmayan bile varmisStres dedikleri bu olay bence tam olarak cunku cpcuk gorunce benim neden yok ben de istiyorum diyoruz icimizden p yuzden bu hormonla oynuyoruz .
Versinler 40 kelle anca veririmHa sen nasıl verecek kızını bide onu düşün eşim diyo ben vermem kızımı kimseye
Hayır o kadar cok önemsiyoruz ki herkesi kendimize bile cevap veriyoruzDöndüm yazidigi mesaja baktim cidden de kendi kendine yapmis yorumokadar cok mesaj var ki kendo yazdigimizi bile unutuyoruz
SABIREwt sanirim yalanci gebelik gibi bisey internette baktim 9 ay hamile gibi karni sisip aslinda gebelik olmayan bile varmisokudum şok oldum uf bn cok stres oldum cnm ck sklio uykuda gelmio kalbim pat pat edio hem ilk kez bole bisey yasiorum hemde alttan muayneden korkuorum ya uf ya yok derlerse ya bisey cikarsa aklimda deli sorular o kadar gun sessiz sakince bekledim son gun catlicam
Tmm canım tesekkür ederim cokGidince hemşire odasına gidip bir sor tatlım. Orada sıra mı oluyor bilmiyorum. Bizim sağlık ocaklari genelde boş sayılır. Gebelik testini direk yaparlar zaten, tam kan baktırmak da istiyorum doktora yazdirmam gerekiyor mu diye sor. Gerekmiyorsa yönlendirirler alırlar kanı.
Kacirdigimiz yer olmasin diyeHayır o kadar cok önemsiyoruz ki herkesi kendimize bile cevap veriyoruz
Aman atlamayalım hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?