Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ilk defa duydum ve cok saskinim
Ben de şaşırmıştım, eskiden emziren kadınların hamile kalmama nedeni süt koruyor derlermiş ya ahanda bu prolaktin hormonu yüksek oluyor işte emzirende ama bazen emzirmeyenlerde de yüksek çıkıyor göğüs ağrısı süt gelmesi filan olabiliyormuş ayrıntısını pek bilmesemde bazen bebek severken korkuyorum prolaktinim çıkacak diye

Ewet öle bisey var insan cok isteyince oluo bu bnm basimada geldi kac ay once kardesim gogusunu sık dedi damla geldi bu gebeligi engelleyen bi seymis bi kac yakinimin basinada gelmis ii bisey degilmis
Stres dedikleri bu olay bence tam olarak cunku cpcuk gorunce benim neden yok ben de istiyorum diyoruz icimizden p yuzden bu hormonla oynuyoruz .

Allah bagislasin evlatlarinizi
Allah razı olsun cnm amin inşallah,
3cü 9yıldır hiç aklımda yoktu, taki mayıs'ta kızım lafını duyana kadar, bana abla diyen biri olmıcakmı hiç, herkezin kardeşi var, hatta abimin bile ben varım kardeşi ama benim yok diye resmen hüngür hüngür masumane ağladı, içime oturdu sözleri, başladık hemen meğerse eşimde bende çok istiyormuşuz nasıl heycan verici bişeymiş, ilk denediğimiz ay kanda çıkmıştı tabi eşimde çocuklarda çok mutlu olduk, ama ertesi gün düşmüş değer çok üzüldük haliyle, oyüzden gebe kalırsam eşimede çocuklarımada değer iyice yükselene sağlıklı gebelik oluşana kadar söylemiycem diye tembihledim kendimi, hayırlısı nezamansa ozaman olsun diye dua ederim hep, bu ay folik asite başladım anca, ablamda aylarca denedi olmadı folik asite başladığı ay tuttu bebiş 5aylık hamile şimdi, banada o demişti sende kullan belki faydası sanada olur, hani zaten gebelik düşünen herkez 3ay öncesinden başlaması gerekiyor ya buna, önceden önlem almış oluyoruz, ne biliyim belki banada uğurlu gelir bu ay

Allahim daha nelee öğrencem

Soluksuz okudum ya kizinin abla olma istegi hele masallah ya insallah ise yarar sende folik asit ben de iki ay once kullandim . Benim adetimi azaltmisti

Stres dedikleri bu olay bence tam olarak cunku cpcuk gorunce benim neden yok ben de istiyorum diyoruz icimizden p yuzden bu hormonla oynuyoruz .
Ewt sanirim yalanci gebelik gibi bisey internette baktim 9 ay hamile gibi karni sisip aslinda gebelik olmayan bile varmis okudum şok oldum uf bn cok stres oldum cnm ck sklio uykuda gelmio kalbim pat pat edio hem ilk kez bole bisey yasiorum hemde alttan muayneden korkuorum ya uf ya yok derlerse ya bisey cikarsa aklimda deli sorular o kadar gun sessiz sakince bekledim son gun catlicam

SABIR ŞÜKÜR DUA

Tmm canım tesekkür ederim cok

Hayır o kadar cok önemsiyoruz ki herkesi kendimize bile cevap veriyoruz
Aman atlamayalım hocam
Kacirdigimiz yer olmasin diye ne kadae caliskaniz oysa aklimizi bu kadae derse verseydil zamaninda profesor olmustukevladim olursa kadin dogumcu olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…