Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ayyy canım yaaa kıyamam herkes buraya evi gibi bel bagladı cok duygulandım la suan ciddi aglayacagım
Hepimiz sevinelim canım benim hepimiz sevinelim insallah hepimizin boyboy cocukları olsun insallah aglama sen ben aglarım herkesin yerine grup baskanı olarak

Soganda bu kadar aglamiom bn ya cidden abla kardes dost olduk cok zordu bakmayin saglam durdum ama zordu bklemek ay resmen patladim dun senin bugun bnm gunum sinirim bozuldu bi guluom bi agliom

Soganda bu kadar aglamiom bn ya cidden abla kardes dost olduk cok zordu bakmayin saglam durdum ama zordu bklemek ay resmen patladim dun senin bugun bnm gunum sinirim bozuldu bi guluom bi agliom
Ben bugün erken yatıcam yrın sabah kan vericem sende erken yat aglama bakiyim hım

4 damla yazıyordu 4 damlattim cnm bende çok güvenmiyorum bu testlere gecen ay korunmamiza rağmen bariz çizgi çıkmıştı sonradan ama yoktu:)))
Hmm ama var cizgi gayet net goruorum cnm bnm bnce yarin sabh bi daha yap cikarsa insallah cikar git kan ver bebesin insallah seninledir hamis gozuyle bakiorum

Yaaa benm de aglayasim geldiii gozlerim doldu baaak damdan dusenin halinden ancak damdan dusen anlar diye bosuna dememisler buyukler.ben buraya cok alistm. Dogurana kdr burdaymm Allh izin verirse. Sonrasinda kafami kaldrabilirsem gelirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…