Bn huzur buluorum sizler olmasaniz cok yanlizdim bisey sorsam dalga konusu olurdum bi goz atar umursamazlardi bilmemek kotu bisey degilki merak edip soruo insan ama insanlar unutuo yasadiklarini bi bn kalmadim ki bole hamile olmadan herkez zorlandi ama unutuluo siz unutmayin anne olunca sorani geri cevirmeyin kizlar kirmayin kimseyi iyiki varsiniz lafini ögle anliorumki bnde cok mutlu oluorum kalplerinize bn su 16 gunu hungur hungur gecirirdim normalde parcalardim kndimi farkinda olmadan öle guc verdimizki bna her konuya atladim belki dusuncesizce ama sizle rahatladim guldum bkledim iyiki bole bi grup acmissin ve iyiki temiz kalpli herkez burda aglicam simdikardes bile kardeslik yapmio ayni seyleri yasadigimiz icin guc bulduk birlikde saolun nana senin yuzunden duygusallastim insallah hamile kalirsinda kizin olur
Attım cnm resim bakın bakalım siz ne diceksinizResim at canım
Ya idrari ck damlatmissin ya bozuk ama orda iki cizgi var kuzum bi daha dene bnceYaaa o zaman ben de kimseye söylemeyimayy aynen dediğin gibi yaptıkça rahatlıyor insan deli gibi yukl3dim resimlere bide siz bakin
Bence var idrari cok damlatsanda az damlatsan da cikmaz di o cizgi diye dusunuyorumYaaa o zaman ben de kimseye söylemeyimayy aynen dediğin gibi yaptıkça rahatlıyor insan deli gibi yukl3dim resimlere bide siz bakin
Soganda bu kadar aglamiom bn ya cidden abla kardes dost olduk cok zordu bakmayin saglam durdum ama zordu bklemek ay resmen patladim dun senin bugun bnm gunum sinirim bozuldu bi guluom bi agliomAyyy canım yaaa kıyamam herkes buraya evi gibi bel bagladı cok duygulandım la suan ciddi aglayacagım
Hepimiz sevinelim canım benim hepimiz sevinelim insallah hepimizin boyboy cocukları olsun insallahaglama sen ben aglarım herkesin yerine grup baskanı olarak
4 damla yazıyordu 4 damlattim cnm bende çok güvenmiyorum bu testlere gecen ay korunmamiza rağmen bariz çizgi çıkmıştı sonradan ama yoktu:)))Ya idrari ck damlatmissin ya bozuk ama orda iki cizgi var kuzum bi daha dene bnce
Biraz fazla damlatmışsın canım ama son fotoda beni bi çizgi gördüm bat a kaç gün varYaaa o zaman ben de kimseye söylemeyimayy aynen dediğin gibi yaptıkça rahatlıyor insan deli gibi yukl3dim resimlere bide siz bakin
Ben bugün erken yatıcam yrın sabah kan vericem sende erken yat aglama bakiyim hımSoganda bu kadar aglamiom bn ya cidden abla kardes dost olduk cok zordu bakmayin saglam durdum ama zordu bklemek ay resmen patladim dun senin bugun bnm gunum sinirim bozuldu bi guluom bi agliom
Hmm ama var cizgi gayet net goruorum cnm bnm bnce yarin sabh bi daha yap cikarsa insallah cikar git kan ver bebesin insallah seninledir hamis gozuyle bakiorum4 damla yazıyordu 4 damlattim cnm bende çok güvenmiyorum bu testlere gecen ay korunmamiza rağmen bariz çizgi çıkmıştı sonradan ama yoktu:)))
Ben 25 26 günde bir oluyorum cnm ya 29 ya 30 da olcam dahaBiraz fazla damlatmışsın canım ama son fotoda beni bi çizgi gördüm bat a kaç gün var
Ben de erken yatiyim bariiBen bugün erken yatıcam yrın sabah kan vericem sende erken yat aglama bakiyim hım
Ayy inşallah canım inşallah walla hepimizin bizimle olurHmm ama var cizgi gayet net goruorum cnm bnm bnce yarin sabh bi daha yap cikarsa insallah cikar git kan ver bebesin insallah seninledir hamis gozuyle bakiorum
Buradayız kuzum artık yeni topik hevesimiz yok keyfimiz yerindeeBurdan devam etsek keske sohbetler suoer gidiyo
DenerimBen bugün erken yatıcam yrın sabah kan vericem sende erken yat aglama bakiyim hım
Niye ya sen otursaydın yaBen de erken yatiyim barii
Daha varmış baya bence bi daha tekrarla yarın testin varsa ama erken döllenmiş olabilirBen 25 26 günde bir oluyorum cnm ya 29 ya 30 da olcam daha
Allah razı olsun canım sagol insallah dedigin olur uyuyalım uyanalım bakalım gerisi rabbime aitDenerimtmm insallah ikimizdende guzel hberi veririz bagira cagira ortalik inler dualarimdasin
Ayy testim yok yarin alir ertrsi gun sabah ilk idrarla yaparim insDaha varmış baya bence bi daha tekrarla yarın testin varsa ama erken döllenmiş olabilir
Yaaa benm de aglayasim geldiii gozlerim doldu baaakBn huzur buluorum sizler olmasaniz cok yanlizdim bisey sorsam dalga konusu olurdum bi goz atar umursamazlardi bilmemek kotu bisey degilki merak edip soruo insan ama insanlar unutuo yasadiklarini bi bn kalmadim ki bole hamile olmadan herkez zorlandi ama unutuluo siz unutmayin anne olunca sorani geri cevirmeyin kizlar kirmayin kimseyi iyiki varsiniz lafini ögle anliorumki bnde cok mutlu oluorum kalplerinize bn su 16 gunu hungur hungur gecirirdim normalde parcalardim kndimi farkinda olmadan öle guc verdimizki bna her konuya atladim belki dusuncesizce ama sizle rahatladim guldum bkledim iyiki bole bi grup acmissin ve iyiki temiz kalpli herkez burda aglicam simdikardes bile kardeslik yapmio ayni seyleri yasadigimiz icin guc bulduk birlikde saolun nana senin yuzunden duygusallastim insallah hamile kalirsinda kizin olur
Leke olmasn da aknti bisey olmaz insllh. Belim cok agrio yaa iice arsizlasti agrisiSarimsi gibi beyaz krem ayyy bndede var oooo iki gundur leke bitti o basladi insallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?