Bna ilk kez dediler bole biseyRahim ağzı kanseri tarama testi. Her yıl alıyorlar bakıyorlar canım.
Nasıl doktor o gerçekten. İnşallah öyle bir şey çıkmaz ama insanın bir şüphesi varsa da pat diye söylenir mi tesler ister sonra konuşalım der.Aglicam var ya sinirimi bozdular sirf kardesim annem ynmda uzulmesinler babam kavga etmesin die susuom sinirim bozuldu hyr annrmde yeni ameliyat oldu rahim kanserinden ynnda bn kaldim annem yazik kndine alincak bnm yuzunden die dusunck
Bnm sansim yok ki olsa bole seyler yasamm gebesin degilsin kanser var yada yok net nie ihtimal diyip ikisine net cevap vermio bicak gibi kes at ama net bisey sole sinir bozucular bide doktor die gidioz isteNasıl doktor o gerçekten. İnşallah öyle bir şey çıkmaz ama insanın bir şüphesi varsa da pat diye söylenir mi tesler ister sonra konuşalım der.Çok haklısın gerçekten
Üff geç uyuyunca bide yatakta belki yarım saat daha debelendim, bide eşim sabah kaçtı bilmem karanlıktı daha ,uyandırdı uykum var dedikçe coştu vallaAynen cnm ama en azından gebelik oluşuyor demekki olacak öyle yada böyle görüşürüz hayırlı haberlerle inş♥
Yukarda arkadaşa yazdım bugünkü serüvenimiCanım ici bos olmadı benim ilk on dk sonra bisi yoktu otuz dkya yaklasınca pembelesti ortası ve cok hafif silik cizgi belli oldu oda siyah beyaz shopla. Seninki daha net ve bariz belli canım erken gebelik testi al istersensen ben yarın kanda baktırıcam canım pek güvenemedim
Amin cnm çok sağol
Haklısın valla, bende öyle diyince şaşırdım zaten, ne yani önceden yoktur pıhtı sorunu, bebek olmuştur, belki sonradan çıkmıştır pıhtı sorunu, bunu bilip açıklaması lazımdı bencede,Olurmu canim öyle sacmalik kac pirtilasmasi sorunu olanlarinda öncesinde saglikli cocuklari olabiliyor.benimde 1 oglum var. Hem niye bosuna döllenmis bebegin düşsünki aslı başı 1 test yapicak varsa günde 1 tane coraspin içeceksin okadar. Nezamana kadar kimyasal yasicaksin.bence doktorunu degistirmelisin. Hem pirtilasma problemin eger varsa tespik edilmesi sonradan vucudunda cikabilecek diger problemlerede ışık tutar. Ben mesela gebelik düsünmesemde günde 1 tane ciraspini hayat boyu icicem cünku Allah korusun beyne kalbe pırtı atabilir.
Bende sabah yaptım 7gün var, bişey çıkmadı ama hiç moral bozmuyorum çünkü baya erken yaptım yine, sende adet gününe kadar moral bozma çıkmadı diye, Allahtan ümit kesilmezBugün yumurtlamamın 13.günü kasıklarımda çok ağrı var her ay adet döneminde olduğu gibi. Bende her an adet olabilirim diye erken yapmak istedim ama hüsrangöğsümde çok değil ama yanlarda ağrı var. Göğüs ucundan hafif damarlar çıkmış gibi. Erken yaptım biliyorum ama hiç umudum yok yine olmadı olmayacak biliyorum
Bu kadar zaman oldu hiç döllenme olmadı kimyasal düşük hiç bir şey iyice umutlar azaldı. Eşimde bir problem olmayınca kendimde buluyorum sıkıntıyı. Hormon hsg klomen artık bunaldım. Bir şey yapmak istiyorum. Bir kaç ay bekleyip aşılama yapmadan direk tüp bebek yapasım var. Karakter olarak çok duygusal ve zayıf karakterli biriyim çok yıprandım şimdiden. Belki daha yolun başındayım ama bünyem zayıf düştü ☹
Strese girip yıpratma kendini, rabb'im yardımcın olsun, kötü düşünme, inşallah hayırlı güzel haberler alırsın,Kizlar girdim ciktim simdi alttan bakti bisey demedi sadece akintin cok rahim kanseri olabilir bi test yaptir yine gebelik icinde kan alalim gebelikde olabilir dedi bn kanseri duyunca şoka girdim gebeligede kanserede ne var dio ne yok dio kani bklicekmisim eger gebelik yoksa adet sokturucu vercekmis bide bu kanser ihtimali icin test yapcakmisim insallah kanser degil bebegim vardir cok tedirginim .s
Stres yapıp kendinide bebisin varsa Onuda üzme. Sonuçlari bekle bakalım . Herşeyin çözümü var artık Allah'a şükür.Bnm sansim yok ki olsa bole seyler yasamm gebesin degilsin kanser var yada yok net nie ihtimal diyip ikisine net cevap vermio bicak gibi kes at ama net bisey sole sinir bozucular bide doktor die gidioz iste
Üff geç uyuyunca bide yatakta belki yarım saat daha debelendim, bide eşim sabah kaçtı bilmem karanlıktı daha ,uyandırdı uykum var dedikçe coştu vallakaçarım olmadı, sanırım hala yumurtlama dönemimdeyim sanıyodu düz yatırmaya çalışıyodu ben arkamı döndüm tabi nasılsa yumurtlama günüm geçti diye rahattım
Neyse işte o yüzden geç uyandım bugün başım çatlıyodu, hemen wcye girdim unuttum idrar almayı bittikten sonra aklıma geldi, hemen aldım bardağı girdim yine bikaç damla zor aldımkafaya taktım illa yapıcam testi
Ya, neyseki yapabildim tabi bişey çıkmadı beklemedeyim akşama kadar yolu var, umarım bişeyler görünür
Hadi inşallah cnm belli belirsiz de olsa bisey çıkar inşallahbenimdegece eşim yok çalışıyor hep yalnızim o yüzden bizim çalışmalar gündüz
Kizlar girdim ciktim simdi alttan bakti bisey demedi sadece akintin cok rahim kanseri olabilir bi test yaptir yine gebelik icinde kan alalim gebelikde olabilir dedi bn kanseri duyunca şoka girdim gebeligede kanserede ne var dio ne yok dio kani bklicekmisim eger gebelik yoksa adet sokturucu vercekmis bide bu kanser ihtimali icin test yapcakmisim insallah kanser degil bebegim vardir cok tedirginim .s
O kadar kolaymiymis bir belirti ile kanser demek su doktorlar kötü düşüncesini tüm tetkikleri yapana kadar saklasa keşke boşuna insanları ne duruma sokuyorlarNys konusruz yine firsat buldukca bakarim yazmazsam bozulmayin bizimkiler fln var dua edin sewiliosunuz
10yıl önce bebek çalışmamızda çok kitap okumuştum, orda bebek için en uygun saatler sabah erken saatler deniliyordu, eşimle hep sabah erkenden uyanıp denerdik, 5,6,7civarları, hani ozaman spermler daha dinlenmiş aktif canlı oluyormuş, o zamandan kalma bi bilgi bizdeki, eşim bu bebek denemelerindede onu hatırlatmıştı bana ,böyle sabahları deniyoruz oyüzden, bana kalsa hayatta uyanamam bu iş için, eşim sağolsun nasıl uyanıyorsa artıkHadi inşallah cnm belli belirsiz de olsa bisey çıkar inşallah♥ benimdegece eşim yok çalışıyor hep yalnızim o yüzden bizim çalışmalar gündüz
Yok kuzu çok sancım var yürü meye gücüm yokGunayydiiinnngit test ver kiiiizz
Umutsuzlanmak icin erken canim .regli olana kadar umut vardim.rabbim emeginin karsiligini en kisa sürede versin
Amin cümlemizinUmutsuzlanmak icin erken canim .regli olana kadar umut vardim.rabbim emeginin karsiligini en kisa sürede versin
Amin inşallahÜff geç uyuyunca bide yatakta belki yarım saat daha debelendim, bide eşim sabah kaçtı bilmem karanlıktı daha ,uyandırdı uykum var dedikçe coştu vallakaçarım olmadı, sanırım hala yumurtlama dönemimdeyim sanıyodu düz yatırmaya çalışıyodu ben arkamı döndüm tabi nasılsa yumurtlama günüm geçti diye rahattım
Neyse işte o yüzden geç uyandım bugün başım çatlıyodu, hemen wcye girdim unuttum idrar almayı bittikten sonra aklıma geldi, hemen aldım bardağı girdim yine bikaç damla zor aldımkafaya taktım illa yapıcam testi
Ya, neyseki yapabildim tabi bişey çıkmadı beklemedeyim akşama kadar yolu var, umarım bişeyler görünür
Yukarda arkadaşa yazdım bugünkü serüvenimibeklemedeyim şimdi, erken gebelik testlerine güvenmiyorum cnm ya hiç almadım oyüzden,bu ucuz testler daha güvenli onlardan
Amin cnm çok sağol
Haklısın valla, bende öyle diyince şaşırdım zaten, ne yani önceden yoktur pıhtı sorunu, bebek olmuştur, belki sonradan çıkmıştır pıhtı sorunu, bunu bilip açıklaması lazımdı bencede,
Bu ayda olmazsa kesin yaptırıcam zaten sağol cnm
Bende sabah yaptım 7gün var, bişey çıkmadı ama hiç moral bozmuyorum çünkü baya erken yaptım yine, sende adet gününe kadar moral bozma çıkmadı diye, Allahtan ümit kesilmezdediğin belirtiler bendede var, hazirandaki kimyasalımdada aynı belirtilerim vardı inşallah sorunsuz sağlıklı gebelikler nasip olsun gerisi boş
Strese girip yıpratma kendini, rabb'im yardımcın olsun, kötü düşünme, inşallah hayırlı güzel haberler alırsın,
Insallah kanser degildir bebektir o .. kanser ne alaka yaKizlar girdim ciktim simdi alttan bakti bisey demedi sadece akintin cok rahim kanseri olabilir bi test yaptir yine gebelik icinde kan alalim gebelikde olabilir dedi bn kanseri duyunca şoka girdim gebeligede kanserede ne var dio ne yok dio kani bklicekmisim eger gebelik yoksa adet sokturucu vercekmis bide bu kanser ihtimali icin test yapcakmisim insallah kanser degil bebegim vardir cok tedirginim .s
Ee git yap yaaaaaaYok kuzu çok sancım var yürü meye gücüm yok
Nasıl bir doktor ya böyle patavatsız konuşanlardan nefret ediyorum. 25 yaşından sonra smear testi yapılıyor. Daha önce yaptın mı. Yapmadıysan testi yapalım deseydi. İnsanları üzmek korkutmak kiminin hobisi haline gelmişKizlar girdim ciktim simdi alttan bakti bisey demedi sadece akintin cok rahim kanseri olabilir bi test yaptir yine gebelik icinde kan alalim gebelikde olabilir dedi bn kanseri duyunca şoka girdim gebeligede kanserede ne var dio ne yok dio kani bklicekmisim eger gebelik yoksa adet sokturucu vercekmis bide bu kanser ihtimali icin test yapcakmisim insallah kanser degil bebegim vardir cok tedirginim .s
Regl sancısı bu kuzu geçen ayda gecikti zaten beklicem eşim tek salmaz zaten oda işte gitme ihtimalim de yok zatenEe git yap yaaaaaa
İnşâllah bebektir cnmKizlar girdim ciktim simdi alttan bakti bisey demedi sadece akintin cok rahim kanseri olabilir bi test yaptir yine gebelik icinde kan alalim gebelikde olabilir dedi bn kanseri duyunca şoka girdim gebeligede kanserede ne var dio ne yok dio kani bklicekmisim eger gebelik yoksa adet sokturucu vercekmis bide bu kanser ihtimali icin test yapcakmisim insallah kanser degil bebegim vardir cok tedirginim .s
Kaç gün gecikti.Regl sancısı bu kuzu geçen ayda gecikti zaten beklicem eşim tek salmaz zaten oda işte gitme ihtimalim de yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?