Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aglicam var ya sinirimi bozdular sirf kardesim annem ynmda uzulmesinler babam kavga etmesin die susuom sinirim bozuldu hyr annrmde yeni ameliyat oldu rahim kanserinden ynnda bn kaldim annem yazik kndine alincak bnm yuzunden die dusunck
Nasıl doktor o gerçekten. İnşallah öyle bir şey çıkmaz ama insanın bir şüphesi varsa da pat diye söylenir mi tesler ister sonra konuşalım der. Çok haklısın gerçekten

Nasıl doktor o gerçekten. İnşallah öyle bir şey çıkmaz ama insanın bir şüphesi varsa da pat diye söylenir mi tesler ister sonra konuşalım der. Çok haklısın gerçekten
Bnm sansim yok ki olsa bole seyler yasamm gebesin degilsin kanser var yada yok net nie ihtimal diyip ikisine net cevap vermio bicak gibi kes at ama net bisey sole sinir bozucular bide doktor die gidioz iste

Aynen cnm ama en azından gebelik oluşuyor demekki olacak öyle yada böyle görüşürüz hayırlı haberlerle inş
Üff geç uyuyunca bide yatakta belki yarım saat daha debelendim, bide eşim sabah kaçtı bilmem karanlıktı daha ,uyandırdı uykum var dedikçe coştu vallakaçarım olmadı, sanırım hala yumurtlama dönemimdeyim sanıyodu düz yatırmaya çalışıyoduben arkamı döndüm tabi nasılsa yumurtlama günüm geçti diye rahattım

Neyse işte o yüzden geç uyandım bugün başım çatlıyodu, hemen wcye girdim unuttum idrar almayı bittikten sonra aklıma geldi, hemen aldım bardağı girdim yine bikaç damla zor aldımkafaya taktım illa yapıcam testi
Ya, neyseki yapabildim tabi bişey çıkmadı beklemedeyim akşama kadar yolu var, umarım bişeyler görünür Yukarda arkadaşa yazdım bugünkü serüvenimibeklemedeyim şimdi, erken gebelik testlerine güvenmiyorum cnm ya hiç almadım oyüzden,bu ucuz testler daha güvenli onlardan
Canım Alyam2021 , F Ftskrcm @burcusami insAllah adet olmazssiniz.
Amin cnm çok sağol
Haklısın valla, bende öyle diyince şaşırdım zaten, ne yani önceden yoktur pıhtı sorunu, bebek olmuştur, belki sonradan çıkmıştır pıhtı sorunu, bunu bilip açıklaması lazımdı bencede,
Bu ayda olmazsa kesin yaptırıcam zaten sağol cnm
Bende sabah yaptım 7gün var, bişey çıkmadı ama hiç moral bozmuyorum çünkü baya erken yaptım yine, sende adet gününe kadar moral bozma çıkmadı diye, Allahtan ümit kesilmezdediğin belirtiler bendede var, hazirandaki kimyasalımdada aynı belirtilerim vardı inşallah sorunsuz sağlıklı gebelikler nasip olsun gerisi boş
Strese girip yıpratma kendini, rabb'im yardımcın olsun, kötü düşünme, inşallah hayırlı güzel haberler alırsın,

Bnm sansim yok ki olsa bole seyler yasamm gebesin degilsin kanser var yada yok net nie ihtimal diyip ikisine net cevap vermio bicak gibi kes at ama net bisey sole sinir bozucular bide doktor die gidioz iste
Stres yapıp kendinide bebisin varsa Onuda üzme. Sonuçlari bekle bakalım . Herşeyin çözümü var artık Allah'a şükür.

Canim kötüyü cagirma. Rahim agzi kanseri icin rutin herbayandan numune alio bakiyorlar.

Hadi inşallah cnm belli belirsiz de olsa bisey çıkar inşallah ♥ benimdegece eşim yok çalışıyor hep yalnızim o yüzden bizim çalışmalar gündüz
10yıl önce bebek çalışmamızda çok kitap okumuştum, orda bebek için en uygun saatler sabah erken saatler deniliyordu, eşimle hep sabah erkenden uyanıp denerdik, 5,6,7civarları, hani ozaman spermler daha dinlenmiş aktif canlı oluyormuş, o zamandan kalma bi bilgi bizdeki, eşim bu bebek denemelerindede onu hatırlatmıştı bana ,böyle sabahları deniyoruz oyüzden, bana kalsa hayatta uyanamam bu iş için, eşim sağolsun nasıl uyanıyorsa artıkmalum bizimde sabahları libidomuz en yüksek seviyede oluyor, daha bi istekli oluyoruz, coşuyo hormonlarakşam sabahtır yaptığım onca iş güç ,çocuklar derken sonrası tek düşüncem uyumak oluyor hiç istekli olmuyorum mecburen, oyüzden sabahları iyi gerçekten

Amin inşallah

Insallah kanser degildir bebektir o .. kanser ne alaka ya

Nasıl bir doktor ya böyle patavatsız konuşanlardan nefret ediyorum. 25 yaşından sonra smear testi yapılıyor. Daha önce yaptın mı. Yapmadıysan testi yapalım deseydi. İnsanları üzmek korkutmak kiminin hobisi haline gelmiş

İnşâllah bebektir cnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…