- 17 Temmuz 2019
- 1.089
- 1.483
- 48
- 33
İkinci aldığımız rahatsız kuzum ya çok üzülüyorum aslında pazar günü aldık çok halsizdi yemek yemedi su içmedi sonra pazartesi günü bi baktım ishal olmuş gittik ilaç aldık ama çok zor yem yiyor su içiyor içmiyorda biz elimizle ağzına tutuyoruz zorla diğerine bulaştırcak diyede korkuyoruzNesi vardı evlatlık kusunuzun yavrum bende bakıyordum bizamanlar anlarım
Ayyy o zaman kesin varTestim vardı dün yaptım silik cıktı birazcık oda shopla belli oldu kuzum baska yok direkt kan versem daha iyi galiba bi sigara iciyim uyucam insallah
Sen gebe gibisinAgustosun son olumlamasını yapayım
Gebeyim gebeyim gebeyim
Tmm canım yatıyorum ben sana kolay gelsin kuslarınızın üzerini tülbent gbi birseyle örtün canım ceyranda kalmıs üsütmüs o kusAyyy o zaman kesin varah o son sigaralar benim daha mutfak öylece duruyor akşam yemeği bulaşığı 1 saate anca çıkarım ama sen uyu hadi uyanamadım deme bian önce ver kanını merak ediyorum
Ben 5+4 günlük hamileyim. Saydıklarınin çoğunu yaşadım .Hamisler goguslerinizde ne zmn degisim oldu ? Aciomuydu ? Karninizda agriomuydu ?
Bnm az karnim agrio goguslerimde sanki degisim var uclari degismis ve kirmizilik beyazlik var ve kahve halkasinda biseyler cikmis sivilce gibi ama degil karnim agrio gibi dokununda acio bide akintim artti sari gibide seffaf gibide uzuo ipgibi bunlar baska biseymi gebelik belirtisi olabilirmi ? Bayadir Arada gozumde karario atesde basio iki gundur de arada usuom ?
Adetmi olcam ki yoksa pskolojikmi bilemedim illaki merak ediorum elimde degil.
Sorarken gibi tedirgin soruorum yoksa bosa konusmus olcaz
Dr gerek görseydi isterdi diye düşünüyorum, geçen ay gittiğimde hormon sonuçlarıma baktı sorun yok normal dedi, neden kimyasal yaşadım diye soruncada 2çocuğun varmış, kimyasalda olsa kendiliğinden hamilede kalabiliyorsun sonuçta ,tedaviye gerek yok demişti.
Cnm mesela çoklu alıntı istiyorsan, okuduğun mjın sağ alt yerinde +alıntı yazıyor, ona bas, sonra bi başka okuduğunada cvb vermek istiyosun ya ondada alıntıya bas, ne kadar istersen alıntı yaparsın, sonra en alttan cvb yazdığımız yere in, orda alıntıları ekle yazıyor ona bas ve çıkan yerden çoklu alıntıların hepsini ekle de, sonrada her yazının altına cvblarını yaz gönder
Bende mayısta ilk denememizi yapmıştık, haziran'da ki bata 9kala test yapmıştım sırf tüm belirtileri yaşıyorum diye, sabahtan yaptığımda bişey yoktu, akşam teste baktım siliiiik çizgi aboo dedim,sonra 2gün aralıklı tekrarladım testi hep silik çıktı saatler sonra, 4gün kala kan verdim 5.4çıkmıştı,sevindim tabi ama ertesi gün dra gittiğimde değer düşük ama adetgününde yinede tekrarla testi dedi ben dayanamadım ertesi gün yaptırdım, sonuç 0dı, ve ertesi gün tam adet günümde adet olmuştum, Dr kimyasal yaşamışsın dedi, normal bu eğer test yaptırmasaydın öğrenmiycektin bile kimyasal olduğunu, adet gününde adet olup normal adet sanıcaktın dedi, ve evet haklı erken yaptırıp boşa kendimi çocuklarımı, eşimi heveslendirdim, geçen ayda silik çıktı 4gün kala meraktan yapmıştım, ama adet günğmde oldum, yine kşmyasaldı demekki dedim, bu ay yine yapıcam sırf meraktan ama benimde 1haftadan fazla var bata, yarın yapsammı diye düşünüyorum, en azından çıksada çıkmasada insan rahatlıyor ya
Ay yok canım gelsin devamı .Normlde adet dongun kac gundu. Insllh devami gelmz
Yeni bat 27 eylül
Ay evet inan ki üzülemedim bile. İlk kez bi ovu dönemine ilişki denk geldi. 4-5 kere daha bunu becerebilirsem bence hayırlısıyla vakti gelince olacak.. bundan sonra çwvremdeki gebelerden etkilenmicem..Hayirlisi olsun canim. Zamanibda gelmeside güzel
Ben bi yılda ortalama 7-8 adet görüyorum, 26-28 günde bi adet olan bi kadın ise 13-14 ...Hayirlisi olsun canim. Zamanibda gelmeside güzel
Benimde adet döngüm 33-35 aradı ilk yıllar 28-30 du çok seviyordum. Şimdi çok geç regl olunca sinir oluyorumBen bi yılda ortalama 7-8 adet görüyorum, 26-28 günde bi adet olan bi kadın ise 13-14 ...
benim normal bi kadından yüzde 50 daha geç hamile kalmam çok doğal ...
herkes kendine has ve özel...
Hmm normal o zmnCanim ilk klomeni kullandigim ay benimde ilk gunler kasiklarim agrimisti doktor iyi demisti.
Benim gençlikte 45 di ,Benimde adet döngüm 33-35 aradı ilk yıllar 28-30 du çok seviyordum. Şimdi çok geç regl olunca sinir oluyorum
Bende öyle gebelik olmasa çok da önemli değildi bu kadar takmazdım.Benim gençlikte 45 di ,
Sonra gebelik önce sapıtmalar dışında arada 35 olurdu..
Hayatımda toplasan 2 kere falan 28 de adet olmuşumdur, o aylar hep kilo vermiştim. Ama 25-28 arası 35 e baya yakındı.
Doğum sonrası emzirme bitince 6 ay 32 de fixlemişti süperdi işte, anlamadan58 e indim yani. Ama aralArda bi tur 40-60 gün arasında olmadığım oluyo ve uyuz oluyorum.
Ben gebelik dişünmesem aslen seviyorum 37 yi yani, pede alerjim var da benim. .
Hadi yaaaBen 5+4 günlük hamileyim. Saydıklarınin çoğunu yaşadım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?