Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nesi vardı evlatlık kusunuzun yavrum bende bakıyordum bizamanlar anlarım
İkinci aldığımız rahatsız kuzum ya çok üzülüyorum aslında pazar günü aldık çok halsizdi yemek yemedi su içmedi sonra pazartesi günü bi baktım ishal olmuş gittik ilaç aldık ama çok zor yem yiyor su içiyor içmiyorda biz elimizle ağzına tutuyoruz zorla diğerine bulaştırcak diyede korkuyoruz

Testim vardı dün yaptım silik cıktı birazcık oda shopla belli oldu kuzum baska yok direkt kan versem daha iyi galiba bi sigara iciyim uyucam insallah
Ayyy o zaman kesin var ah o son sigaralar benim daha mutfak öylece duruyor akşam yemeği bulaşığı 1 saate anca çıkarım ama sen uyu hadi uyanamadım deme bian önce ver kanını merak ediyorum

Ayyy o zaman kesin var ah o son sigaralar benim daha mutfak öylece duruyor akşam yemeği bulaşığı 1 saate anca çıkarım ama sen uyu hadi uyanamadım deme bian önce ver kanını merak ediyorum
Tmm canım yatıyorum ben sana kolay gelsin kuslarınızın üzerini tülbent gbi birseyle örtün canım ceyranda kalmıs üsütmüs o kus suya damlatılan vitaminlerden var onlardanda alın bitane sıcak tutun onu cok halsizse ölmesin al koynuna sok ısındıkca kendine gelir rüzgarda kalsa hemen hasta olurlar yavrum bilginiz olsun ilacını yemini suyunu kontrol edersin hergün cok öptüm

Ben 5+4 günlük hamileyim. Saydıklarınin çoğunu yaşadım .

Olurmu canim öyle sacmalik kac pirtilasmasi sorunu olanlarinda öncesinde saglikli cocuklari olabiliyor.benimde 1 oglum var. Hem niye bosuna döllenmis bebegin düşsünki aslı başı 1 test yapicak varsa günde 1 tane coraspin içeceksin okadar. Nezamana kadar kimyasal yasicaksin.bence doktorunu degistirmelisin. Hem pirtilasma problemin eger varsa tespik edilmesi sonradan vucudunda cikabilecek diger problemlerede ışık tutar. Ben mesela gebelik düsünmesemde günde 1 tane ciraspini hayat boyu icicem cünku Allah korusun beyne kalbe pırtı atabilir.

Normlde adet dongun kac gundu. Insllh devami gelmz
Ay yok canım gelsin devamı .
37 şuan, buna şükür çünkü düzeldi ..
tek isteğim adet düzenimin yerine gelmesiydi bebeğin acelesi yok, demek ki daha vakti değilmiş
Zaten ben lekelenmeli bulantılı rahim ağrılı bi gebelik geçireceğime inanmıyorum. Rahim yapım böyle çalışmıyo hissediyorum.

Hayirlisi olsun canim. Zamanibda gelmeside güzel
Ay evet inan ki üzülemedim bile. İlk kez bi ovu dönemine ilişki denk geldi. 4-5 kere daha bunu becerebilirsem bence hayırlısıyla vakti gelince olacak.. bundan sonra çwvremdeki gebelerden etkilenmicem..
herkesin hikayesi kendine..
herkesin hayatı kendine..
Ama birdaha42 yaşıma kadar korunmayı da düşünmüyorum açıkcası . Yıllarca boşuna korunmuşum bunu görüyorum şuan

Hayirlisi olsun canim. Zamanibda gelmeside güzel
Ben bi yılda ortalama 7-8 adet görüyorum, 26-28 günde bi adet olan bi kadın ise 13-14 ...
benim normal bi kadından yüzde 50 daha geç hamile kalmam çok doğal ...
herkes kendine has ve özel...

Ben bi yılda ortalama 7-8 adet görüyorum, 26-28 günde bi adet olan bi kadın ise 13-14 ...
benim normal bi kadından yüzde 50 daha geç hamile kalmam çok doğal ...
herkes kendine has ve özel...
Benimde adet döngüm 33-35 aradı ilk yıllar 28-30 du çok seviyordum. Şimdi çok geç regl olunca sinir oluyorum

Benimde adet döngüm 33-35 aradı ilk yıllar 28-30 du çok seviyordum. Şimdi çok geç regl olunca sinir oluyorum
Benim gençlikte 45 di ,
Sonra gebelik önce sapıtmalar dışında arada 35 olurdu..

Hayatımda toplasan 2 kere falan 28 de adet olmuşumdur, o aylar hep kilo vermiştim. Ama 25-28 arası 35 e baya yakındı.
Doğum sonrası emzirme bitince 6 ay 32 de fixlemişti süperdi işte, anlamadan58 e indim yani. Ama aralArda bi tur 40-60 gün arasında olmadığım oluyo ve uyuz oluyorum.
Ben gebelik dişünmesem aslen seviyorum 37 yi yani, pede alerjim var da benim. .

Bende öyle gebelik olmasa çok da önemli değildi bu kadar takmazdım.
Benimde ped e alerjim vardı doktorum % 100 pamuklu pedler var ondan kullan dedi. Gratiste var canım

Bugün yumurtlamamın 13.günü kasıklarımda çok ağrı var her ay adet döneminde olduğu gibi. Bende her an adet olabilirim diye erken yapmak istedim ama hüsran göğsümde çok değil ama yanlarda ağrı var. Göğüs ucundan hafif damarlar çıkmış gibi. Erken yaptım biliyorum ama hiç umudum yok yine olmadı olmayacak biliyorum
Bu kadar zaman oldu hiç döllenme olmadı kimyasal düşük hiç bir şey iyice umutlar azaldı. Eşimde bir problem olmayınca kendimde buluyorum sıkıntıyı . Hormon hsg klomen artık bunaldım. Bir şey yapmak istiyorum. Bir kaç ay bekleyip aşılama yapmadan direk tüp bebek yapasım var. Karakter olarak çok duygusal ve zayıf karakterli biriyim çok yıprandım şimdiden. Belki daha yolun başındayım ama bünyem zayıf düştü

Eklentiler

• IMG_20190822_083103.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 41
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…