Cok tatlisin kuzmAkşam erken uyudum. Sabahtan beri akşamdan yazdıklarınızı okuldum. Çok duygulandım ne de güzel bir aile olmuşuz N Nana Ana @Emine Hatayli L Loriklorik @Fatma KTLUmutumut82 Andyou @icecreamm @guzelgunler2019 ve diğer canım arkadaşlarım. İyiki varsınız . Ne güzel bir topiğe denk geldim. Hepinizden güzel haberler almak için çok dua ediyorum. Ve her sabah merakla msjları okuyorum güzel haberler var mı diye
Cok tatliain hersey karşılıkli elbette sen de iyi ki varsin en kisa zamanda meleklerimize kavusuruzAkşam erken uyudum. Sabahtan beri akşamdan yazdıklarınızı okuldum. Çok duygulandım ne de güzel bir aile olmuşuz N Nana Ana @Emine Hatayli L Loriklorik @Fatma KTLUmutumut82 Andyou @icecreamm @guzelgunler2019 ve diğer canım arkadaşlarım. İyiki varsınız . Ne güzel bir topiğe denk geldim. Hepinizden güzel haberler almak için çok dua ediyorum. Ve her sabah merakla msjları okuyorum güzel haberler var mı diye
Gunaydddinnn hadi hayirko haberlerle gel dualarim seninle bebekimmKizlar yoldayim su an icimde dualarim ve kalbim rahat heycan icinde insallah guzel hber yazarim dua edin bnm icin
Amin inşallah Rabbim çok bekletmesinCok tatliain hersey karşılıkli elbette sen de iyi ki varsin en kisa zamanda meleklerimize kavusuruzcok cana yakin insanlarin toplandigi bi topik
Amin hayırlı güzel haberlerle dön inşallahCok tatlisin kuzmyoldayim umarim guzel hber yazarim
Bugün yumurtlamamın 13.günü kasıklarımda çok ağrı var her ay adet döneminde olduğu gibi. Bende her an adet olabilirim diye erken yapmak istedim ama hüsrangöğsümde çok değil ama yanlarda ağrı var. Göğüs ucundan hafif damarlar çıkmış gibi. Erken yaptım biliyorum ama hiç umudum yok yine olmadı olmayacak biliyorum
Bu kadar zaman oldu hiç döllenme olmadı kimyasal düşük hiç bir şey iyice umutlar azaldı. Eşimde bir problem olmayınca kendimde buluyorum sıkıntıyı. Hormon hsg klomen artık bunaldım. Bir şey yapmak istiyorum. Bir kaç ay bekleyip aşılama yapmadan direk tüp bebek yapasım var. Karakter olarak çok duygusal ve zayıf karakterli biriyim çok yıprandım şimdiden. Belki daha yolun başındayım ama bünyem zayıf düştü ☹
Benimkide ilk pembeydi sonra beyaz olduCanım ici bos olmadı benim ilk on dk sonra bisi yoktu otuz dkya yaklasınca pembelesti ortası ve cok hafif silik cizgi belli oldu oda siyah beyaz shopla. Seninki daha net ve bariz belli canım erken gebelik testi al istersensen ben yarın kanda baktırıcam canım pek güvenemedim
GunayydiiinnnGünaydın minnoş anne adayları güzel haberli bigün olsun ❤❤❤
Smear için örnek almadı mı?Kizlar girdim ciktim simdi alttan bakti bisey demedi sadece akintin cok rahim kanseri olabilir bi test yaptir yine gebelik icinde kan alalim gebelikde olabilir dedi bn kanseri duyunca şoka girdim gebeligede kanserede ne var dio ne yok dio kani bklicekmisim eger gebelik yoksa adet sokturucu vercekmis bide bu kanser ihtimali icin test yapcakmisim insallah kanser degil bebegim vardir cok tedirginim .s
O ne ya öyleKizlar girdim ciktim simdi alttan bakti bisey demedi sadece akintin cok rahim kanseri olabilir bi test yaptir yine gebelik icinde kan alalim gebelikde olabilir dedi bn kanseri duyunca şoka girdim gebeligede kanserede ne var dio ne yok dio kani bklicekmisim eger gebelik yoksa adet sokturucu vercekmis bide bu kanser ihtimali icin test yapcakmisim insallah kanser degil bebegim vardir cok tedirginim .s
Böyle doktorlara çok kızıyorum ya. Bana da 5-6 yıl önce kistim için direk kanser olabilirsin demişti bir tanesi tahliller için hafta sonunu zor etmiştim. İçini ferah tut sen tatlım, kötü bir şey yoktur. Çok takip edememişim seni kahverengi akıntı mı var ki?Kizlar girdim ciktim simdi alttan bakti bisey demedi sadece akintin cok rahim kanseri olabilir bi test yaptir yine gebelik icinde kan alalim gebelikde olabilir dedi bn kanseri duyunca şoka girdim gebeligede kanserede ne var dio ne yok dio kani bklicekmisim eger gebelik yoksa adet sokturucu vercekmis bide bu kanser ihtimali icin test yapcakmisim insallah kanser degil bebegim vardir cok tedirginim .s
O ne bilmiom ama ornek alinmasi gerekio su an bn alamicam kan dan sonra aldir dediSmear için örnek almadı mı?
Rahim ağzı kanseri tarama testi. Her yıl alıyorlar bakıyorlar canım.O ne bilmiom ama ornek alinmasi gerekio su an bn alamicam kan dan sonra aldir dedi
Aglicam var ya sinirimi bozdular sirf kardesim annem ynmda uzulmesinler babam kavga etmesin die susuom sinirim bozuldu hyr annrmde yeni ameliyat oldu rahim kanserinden ynnda bn kaldim annem yazik kndine alincak bnm yuzunden die dusunckO ne ya öyleinşallah temiz çıkar sonuçların sen gönlünü ferah tut.
Yok toz pembe akintim geldi 3 4 gun damla halinde snra kesildi 3 gundurde asiri akintim var beyaz sari gibi dunde akintim var demistim sewiniodum gebelik die ama farkli anlamada geliomus iste insallah hamileyim die aglarim bu yuzden deglBöyle doktorlara çok kızıyorum ya. Bana da 5-6 yıl önce kistim için direk kanser olabilirsin demişti bir tanesi tahliller için hafta sonunu zor etmiştim. İçini ferah tut sen tatlım, kötü bir şey yoktur. Çok takip edememişim seni kahverengi akıntı mı var ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?