Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok tatlisin kuzm yoldayim umarim guzel hber yazarim

Cok tatliain hersey karşılıkli elbette sen de iyi ki varsin en kisa zamanda meleklerimize kavusuruz cok cana yakin insanlarin toplandigi bi topik

Umutsuzlanmak icin erken canim .regli olana kadar umut vardim.rabbim emeginin karsiligini en kisa sürede versin

Benimkide ilk pembeydi sonra beyaz oldu senin durum ne cnm şuan?

Kizlar girdim ciktim simdi alttan bakti bisey demedi sadece akintin cok rahim kanseri olabilir bi test yaptir yine gebelik icinde kan alalim gebelikde olabilir dedi bn kanseri duyunca şoka girdim gebeligede kanserede ne var dio ne yok dio kani bklicekmisim eger gebelik yoksa adet sokturucu vercekmis bide bu kanser ihtimali icin test yapcakmisim insallah kanser degil bebegim vardir cok tedirginim .s

Smear için örnek almadı mı?

O ne ya öyle inşallah temiz çıkar sonuçların sen gönlünü ferah tut.

Böyle doktorlara çok kızıyorum ya. Bana da 5-6 yıl önce kistim için direk kanser olabilirsin demişti bir tanesi tahliller için hafta sonunu zor etmiştim. İçini ferah tut sen tatlım, kötü bir şey yoktur. Çok takip edememişim seni kahverengi akıntı mı var ki?

O ne ya öyle inşallah temiz çıkar sonuçların sen gönlünü ferah tut.
Aglicam var ya sinirimi bozdular sirf kardesim annem ynmda uzulmesinler babam kavga etmesin die susuom sinirim bozuldu hyr annrmde yeni ameliyat oldu rahim kanserinden ynnda bn kaldim annem yazik kndine alincak bnm yuzunden die dusunck

Yok toz pembe akintim geldi 3 4 gun damla halinde snra kesildi 3 gundurde asiri akintim var beyaz sari gibi dunde akintim var demistim sewiniodum gebelik die ama farkli anlamada geliomus iste insallah hamileyim die aglarim bu yuzden degl

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…