Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insallah kanser degildir bebektir o .. kanser ne alaka ya
Benden de smear aldılar adet olmayınca leke oluyordu cünkü. E o zaman her kadına hd r sene yaptırın smear diolar toplu kanseriz. Bu doktorlar varya bunlar da amerikanın oyunu mahvediyorlar insanın psikolojisini dalga gecer gibi kanser. Sensin kanser diyeydin kaçaydın. Bişeyciğin yoktur. 58 gun gecikmeyle adet oldum temmuzda adet sokturucu verdiler içmedim vücudum kendisi getirsin istedim. Bi kaç kez testim negstif cıktı tamam dedim artık bebekde yok hoplayıp zıpladım spor yaptım evde kanepelerden atladım 2 bardak da sabah akşam maydonoz suyu içtim haşırt die akşamına geldi. Smear da temiz cıktı. Ertesi aya normal günümde oldum şükür.

Aglicam var ya sinirimi bozdular sirf kardesim annem ynmda uzulmesinler babam kavga etmesin die susuom sinirim bozuldu hyr annrmde yeni ameliyat oldu rahim kanserinden ynnda bn kaldim annem yazik kndine alincak bnm yuzunden die dusunck
İnşallah yoktur öyle bir şey gönlünü ferah tut belli bir yaştan sonra düzenli yapılması lazım bu taramanın. Sen sıkma canını

Amerikanin oyunları bunlar utanmasalar 3 ay ömrün kalmis diyecekler

Bende cok kiziyorm boyle doktorlara insanlari olmadik yere umitsizlige sokuyorlar sen gonlunu ferah tut dualarm seninle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…