Aynen cnm kaş yapalım derken göz çıkarmak istemiyorumBen de korkuyorum o yuzden bitkiselllerden sonucta bitkisel zarari yoktur diyoruz ama zarari var
İnsallah adet olmazsın bebegin seninle olur yavrum
Aynen gercekten de oyleAynen cnm kaş yapalım derken göz çıkarmak istemiyorum
Oda gelsin cnm 3 güncük zatenKocam gelsin yari yolda toplu katliam yapsincok tesekkur ederim
Birdaha atabilir misin ben göremedim, bir de kan yaptırdın mı, inşallah canım hepimiz için çok dua ediyorum.İnsallah adet olmazsın bebegin seninle olur yavrumidrar testini soruyorsan atmıstım iki gün önce kuzum
Ay keske ne guzel olurdu seninle beraber tatil bol dedikoduOda gelsin cnm 3 güncük zaten
Canım benim sende güzelsin sende iyiki varsın tatlım iyiki topikimiz varAkşam erken uyudum. Sabahtan beri akşamdan yazdıklarınızı okuldum. Çok duygulandım ne de güzel bir aile olmuşuz N Nana Ana @Emine Hatayli L Loriklorik @Fatma KTL @Umutumut82 @Andyou @icecreamm @guzelgunler2019 ve diğer canım arkadaşlarım. İyiki varsınız. Ne güzel bir topiğe denk geldim. Hepinizden güzel haberler almak için çok dua ediyorum. Ve her sabah merakla msjları okuyorum güzel haberler var mı diye
AynennnAy keske ne guzel olurdu seninle beraber tatil bol dedikodu
Rabbim nasibiyle beraber tez vakit verir canım üzülme ah bide su erken testleri yapmasanızBugün yumurtlamamın 13.günü kasıklarımda çok ağrı var her ay adet döneminde olduğu gibi. Bende her an adet olabilirim diye erken yapmak istedim ama hüsrangöğsümde çok değil ama yanlarda ağrı var. Göğüs ucundan hafif damarlar çıkmış gibi. Erken yaptım biliyorum ama hiç umudum yok yine olmadı olmayacak biliyorum
Bu kadar zaman oldu hiç döllenme olmadı kimyasal düşük hiç bir şey iyice umutlar azaldı. Eşimde bir problem olmayınca kendimde buluyorum sıkıntıyı. Hormon hsg klomen artık bunaldım. Bir şey yapmak istiyorum. Bir kaç ay bekleyip aşılama yapmadan direk tüp bebek yapasım var. Karakter olarak çok duygusal ve zayıf karakterli biriyim çok yıprandım şimdiden. Belki daha yolun başındayım ama bünyem zayıf düştü ☹
Onlari da kaynaştirirz bi araAynennnahh bu kocalar hersey yasak
Benim bat günümde 1saat bile sürmeyen kanama gibi bisey olduBenimkide ilk pembeydi sonra beyaz oldusenin durum ne cnm şuan?
İnşâllah kuzumOnlari da kaynaştirirz bi ara
Yoktur canım bisey korkma o doktorda ne gerizekalıymıs akıntıyla kansermi olunurmus öylemi söylenirmis. Smear testi bende yaptırdım cok sükür bisi cıkmadı canım icin rahat olsun insallah bebegin seninledirKizlar girdim ciktim simdi alttan bakti bisey demedi sadece akintin cok rahim kanseri olabilir bi test yaptir yine gebelik icinde kan alalim gebelikde olabilir dedi bn kanseri duyunca şoka girdim gebeligede kanserede ne var dio ne yok dio kani bklicekmisim eger gebelik yoksa adet sokturucu vercekmis bide bu kanser ihtimali icin test yapcakmisim insallah kanser degil bebegim vardir cok tedirginim .s
Cok isterim eslerimizin de kaynasmasini ya ayyyy ne guzel ayda 1 kere toplu buluşup birseyler yapardik eslerimizle ya da cocuklarimizlaİnşâllah kuzum
Bence arada bi bak onlar tahmini soyluyorlar benceBenim bat günümde 1saat bile sürmeyen kanama gibi bisey olduaynı gün kesildi kahve pembe karısımı akıntılarım geliyor iki gürdür oda sildikce kan verdim gece düsermis sonucu e nabıza canım
11 den önce verdiysen öğleden sonra düşer. Hangi hastaneye gittiysen onun labarotuvar sayfasından bakarsan daha çabuk ulşırsın.Bence arada bi bak onlar tahmini soyluyorlar bence
Yaptırdım canımnana yaptırdımı test acaba haber yokmu
Günahımı aldınO uyanmamıştır kesin
Yaptırdım canım
O nasıl negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?