O nasil negatif kiz dusman basina hepimizde ciksa keske
Kis yada iltihap mı var kuzum genelde onun için yapıyorlar soganı
Amin cnm saolun cok moral veriosunuzBende cok kiziyorm boyle doktorlara insanlari olmadik yere umitsizlige sokuyorlar sen gonlunu ferah tut dualarm seninle
Ahahahahahah ayy okurken ne güldümCanım normalde birgün sonra cıkıyor kan sonucları ama beta hcg gece düsebilir kontrol edersin gebeligi onayladıgında bilgilerini girip buraya gelirsin takvim olusturmamız gerekiyor dedi kızzah dedim insallah olsunda kosa kosa gelirim
Doktorada sinir oldum onun yazması gerekiyormus kan testlerini, tam kan yaptırmak istiyorum dedim yazdı kafıda baktım betahcg de yazarmısınız dedim evlimisin dedi evet dedimgeciktimi dedi hayır dedim yüzüme baktı bir tuhaf geldi dedim zaten bayanlar anlıyor gebeliklerini dedi yazdı verdi salakyaaa nası farklı oldugunu soracak diyede bi beklemistim halbuki
Size takılsaydım kana yetisemezdimsabah kalkiyorsun bize gunaydini çakmadan gidiyorsun
Insallah bitnmYoktur canım bisey korkma o doktorda ne gerizekalıymıs akıntıyla kansermi olunurmus öylemi söylenirmis. Smear testi bende yaptırdım cok sükür bisi cıkmadı canım icin rahat olsun insallah bebegin seninledir❤
Kör cahillik böyle birsey bosuna kazeni tegledimVar oyle kiz sayfa sayisi varya en assagida bas bulundugun sayfa sayisina ordan hangi sayfaya gitmek istiyorsan sayfanin numarasini yazabilirsin
Gunaydin gidiyorum deseydinSize takılsaydım kana yetisemezdim
Kazen ne kiz erkek mi yoneticiKör cahillik böyle birsey bosuna kazeni tegledim
Biliorum migdem bulanip duruo ogre ögre bi hal oldum direk migdeme vurduStres olupda hormonlarinla oynama bebeyyyyiimmmstres etkiliyor herseyi biliyoooorsooonn
890 900küsür aralıkları sanırımİstediğimiz sayfaya gidebiliyoruz masaüstünden kaçıncı sayfdaydı biliyor musun
Hadi insalllllaahh sonuclarini heyecanla bekliyorumBiliorum migdem bulanip duruo ogre ögre bi hal oldum direk migdeme vurdubugunu anlatirsam daha hic bisi olmaz
Cahillik bebegimSayıların üzerine tıklayıp istediğimiz sayfaya gisioz zaten. Test vermedin demi daha
Naptin nana cıktı mi sonuç890 900küsür aralıkları sanırım
Var oyle kiz sayfa sayisi varya en assagida bas bulundugun sayfa sayisina ordan hangi sayfaya gitmek istiyorsan sayfanin numarasini yazabilirsin
Bunlar yanlıslıkla doktor olanlardan galibaAhahahahahah ayy okurken ne güldümaile hekimleri bi mal gibiler babamlarin bi aile hekimi var yaraaabbiiimmm kadin bilgisayara giris yapicak iki saat klavyeden harf ariyor tek tek basiyoe
Sendende canımInsallah bitnmallah bin kere ragzi olsun sizden
Ben de gecen tesadufen aslinda yanlislikla farkettimm
Yum sa tabiki ihtimal varKızlar şimdi durum iyice karıştı, sizce ne yapmalıyım? Bugünde ovulasyon testi yaptım ve silindi. Yani; o koyu olanlar yumurtlamaysa bugün catladı dün akşam saat 17:00'de de hala koyuydu. 17:00'den sonra 12:20'ye kadar bir arada çatlamış. Dün gece ilişki olmuştu, eğer yumurtlamaysa tutma ihtimali var mı, bugün normalde adet günümdü kafam patladı:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?