Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahahahahah ayy okurken ne güldüm aile hekimleri bi mal gibiler babamlarin bi aile hekimi var yaraaabbiiimmm kadin bilgisayara giris yapicak iki saat klavyeden harf ariyor tek tek basiyoe

Insallah bitnm allah bin kere ragzi olsun sizden

Kızlar şimdi durum iyice karıştı, sizce ne yapmalıyım? Bugünde ovulasyon testi yaptım ve silindi. Yani; o koyu olanlar yumurtlamaysa bugün catladı dün akşam saat 17:00'de de hala koyuydu. 17:00'den sonra 12:20'ye kadar bir arada çatlamış. Dün gece ilişki olmuştu, eğer yumurtlamaysa tutma ihtimali var mı, bugün normalde adet günümdü kafam patladı:/

Ahahahahahah ayy okurken ne güldüm aile hekimleri bi mal gibiler babamlarin bi aile hekimi var yaraaabbiiimmm kadin bilgisayara giris yapicak iki saat klavyeden harf ariyor tek tek basiyoe
Bunlar yanlıslıkla doktor olanlardan galiba bende yazarken güldüm hayır bide sen erkeksin adamsın ne sorguluyosun evli bir bayan var karsında ki bekar olsamda sananeğğğğ yaz betahcg gec yok geldimi yok gittimi yokbööö bi calısmıyorlar ya sırf laklak

Yum sa tabiki ihtimal var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…