Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birdaha atabilir misin ben göremedim, bir de kan yaptırdın mı, inşallah canım hepimiz için çok dua ediyorum.
Canım telden sildim idrar testini pek net bisey yoktu zaten. Burada mesajlarda var ama oda 200 sayfa gerilerde kalmıstır. Keske sayfa yöneticileri bu istedigimiz sayfaya gidebilmemiz icinde alt sütunda bir sekil olustursa Kazen

Var oyle kiz sayfa sayisi varya en assagida bas bulundugun sayfa sayisina ordan hangi sayfaya gitmek istiyorsan sayfanin numarasini yazabilirsin

Yok hic bi test yapmadim cunku öle bi sorun hic olmadi ki aynn sinirler doktor olunca insanlikdan cikiolar

İstediğimiz sayfaya gidebiliyoruz masaüstünden kaçıncı sayfdaydı biliyor musun

Bence arada bi bak onlar tahmini soyluyorlar bence
Canım normalde birgün sonra cıkıyor kan sonucları ama beta hcg gece düsebilir kontrol edersin gebeligi onayladıgında bilgilerini girip buraya gelirsin takvim olusturmamız gerekiyor dedi kızz ah dedim insallah olsunda kosa kosa gelirim
Doktorada sinir oldum onun yazması gerekiyormus kan testlerini, tam kan yaptırmak istiyorum dedim yazdı kafıda baktım betahcg de yazarmısınız dedim evlimisin dedi evet dedim geciktimi dedi hayır dedim yüzüme baktı bir tuhaf geldi dedim zaten bayanlar anlıyor gebeliklerini dedi yazdı verdi salakyaaa nası farklı oldugunu soracak diyede bi beklemistim halbuki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…