Insallah guzel olur sonuc kuzum daha cikmadi sonuc bkliozStres yapıp kendinide bebisin varsa Onuda üzme. Sonuçlari bekle bakalım . Herşeyin çözümü var artık Allah'a şükür. ❤
Alın alın günahımı biryandan cok rahatlıyorumOoo hürrem sultan uyanmış balli sütünü içmiş veee kan vermeye gitmeeeemmmiiişş
Insallah sorun yoktur kuzum ya saolCanim kötüyü cagirma. Rahim agzi kanseri icin rutin herbayandan numune alio bakiyorlar.
Aynn öle cnm sinirimi bozdular rabbim utandirsinda gebelik ciksin insalllahhhO kadar kolaymiymis bir belirti ile kanser demek su doktorlar kötü düşüncesini tüm tetkikleri yapana kadar saklasa keşke boşuna insanları ne duruma sokuyorlar
Canım telden sildim idrar testini pek net bisey yoktu zaten. Burada mesajlarda var ama oda 200 sayfa gerilerde kalmıstır. Keske sayfa yöneticileri bu istedigimiz sayfaya gidebilmemiz icinde alt sütunda bir sekil olustursaBirdaha atabilir misin ben göremedim, bir de kan yaptırdın mı, inşallah canım hepimiz için çok dua ediyorum.
Ne biliyim bi seyde solemedi gicik ettilerInsallah kanser degildir bebektir o .. kanser ne alaka ya
Alın alın günahımı biryandan cok rahatlıyorum
Var oyle kiz sayfa sayisi varya en assagida bas bulundugun sayfa sayisina ordan hangi sayfaya gitmek istiyorsan sayfanin numarasini yazabilirsinCanım telden sildim idrar testini pek net bisey yoktu zaten. Burada mesajlarda var ama oda 200 sayfa gerilerde kalmıstır. Keske sayfa yöneticileri bu istedigimiz sayfaya gidebilmemiz icinde alt sütunda bir sekil olustursaKazen
Yok hic bi test yapmadim cunku öle bi sorun hic olmadi ki aynn sinirler doktor olunca insanlikdan cikiolarNasıl bir doktor ya böyle patavatsız konuşanlardan nefret ediyorum. 25 yaşından sonra smear testi yapılıyor. Daha önce yaptın mı. Yapmadıysan testi yapalım deseydi. İnsanları üzmek korkutmak kiminin hobisi haline gelmiş
Degil ya oyle bi akintiyla kanser teshisi koyulmaz kesin bisey yokken ortadaNe biliyim bi seyde solemedi gicik ettiler
İstediğimiz sayfaya gidebiliyoruz masaüstünden kaçıncı sayfdaydı biliyor musunCanım telden sildim idrar testini pek net bisey yoktu zaten. Burada mesajlarda var ama oda 200 sayfa gerilerde kalmıstır. Keske sayfa yöneticileri bu istedigimiz sayfaya gidebilmemiz icinde alt sütunda bir sekil olustursaKazen
Aynn öle cok sacma ama asagidanda bakti ya suphem oDegil ya oyle bi akintiyla kanser teshisi koyulmaz kesin bisey yokken ortada
Verdim cnm 2 de cikmis bklioruz hormon gebelik hepsine bakilicakmisAndyou geçmiş olsun canım korkma şimdi kan testi verdin mi sonuç ne zaman alınacak?
Yok ya hicbirsey yoktur Allahin izni ile belki idrar yolu emfeksiyonu da olmus olabilirsin . Ama kanser Allah korusun yoktur insallan icini ferah tutAynn öle cok sacma ama asagidanda bakti ya suphem o
Saol kuzun insallahİnşallah yoktur öyle bir şey gönlünü ferah tut belli bir yaştan sonra düzenli yapılması lazım bu taramanın. Sen sıkma canını
Amin kuzum ts ederim aminYok ya hicbirsey yoktur Allahin izni ile belki idrar yolu emfeksiyonu da olmus olabilirsin . Ama kanser Allah korusun yoktur insallan icini ferah tut
Sayıların üzerine tıklayıp istediğimiz sayfaya gisioz zaten. Test vermedin demi daha
Canım normalde birgün sonra cıkıyor kan sonucları ama beta hcg gece düsebilir kontrol edersin gebeligi onayladıgında bilgilerini girip buraya gelirsin takvim olusturmamız gerekiyor dedi kızzBence arada bi bak onlar tahmini soyluyorlar bence
Stres olupda hormonlarinla oynama bebeyyyyiimmmAmin kuzum ts ederim amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?