- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Doktorluk bi yanlari yok ki bi ise yaramiyorlar . Sadece 65 yas ustulerin getirdikleri ilaclari yaziyorlarBunlar yanlıslıkla doktor olanlardan galibabende yazarken güldüm hayır bide sen erkeksin adamsın ne sorguluyosun evli bir bayan var karsında ki bekar olsamda sananeğğğğ yaz betahcg gec yok geldimi yok gittimi yokbööö bi calısmıyorlar ya sırf laklak
Sizin günah alacagınız varmıs ben napayımGunaydin gidiyorum deseydinbizde gunahini almazdik
Bo kere gittim saglik ocagina daha bekarim bana bakip diyor ki neyin var dedim ne biliyim sen doktorsun sen biliceksin neyim oldugunuBunlar yanlıslıkla doktor olanlardan galibabende yazarken güldüm hayır bide sen erkeksin adamsın ne sorguluyosun evli bir bayan var karsında ki bekar olsamda sananeğğğğ yaz betahcg gec yok geldimi yok gittimi yokbööö bi calısmıyorlar ya sırf laklak
Sabah sabah gozumuzu gunah cikarmakla aciyoruzSizin günah alacagınız varmıs ben napayımkazende tanımıyorum yönetici dediler ekleyip duruyorum
Canım gece 12 gibi betahcg cıkar dedi bakarsın dedi kızNaptin nana cıktı mi sonuç
O fon muziginin adiymisKırmızı gülde neymis gı
Evet cnm kan verdim ve hamile degilimKan mı verdin cnm
Kız delimisin cok sevindim görünce kendim takvim eklemisim gibi olsumgel nisaan geel❤❤
Allah kavurmalarını versinDoktorluk bi yanlari yok ki bi ise yaramiyorlar . Sadece 65 yas ustulerin getirdikleri ilaclari yaziyorlar
Dr olduguna pisman etmissinBo kere gittim saglik ocagina daha bekarim bana bakip diyor ki neyin var dedim ne biliyim sen doktorsun sen biliceksin neyim oldugunu
Çok garip olaylar yaşıyorum kız, bugün de mi ilişkiye girmem lazım. Bugün ilk silik gün.Yum sa tabiki ihtimal var
Annem cimcikliyordu beni yanomdaydi o daDr olduguna pisman etmissin
Gir canım sen ben ovü takibinden pek anlamıyorum kendiini her farklı hissettigin dönemde günde yapıs fırsatı yakalaÇok garip olaylar yaşıyorum kız, bugün de mi ilişkiye girmem lazım. Bugün ilk silik gün.
Zavallı analar deli kızlarını cekmekle meskulAnnem cimcikliyordu beni yanomdaydi o da
Benim de adetim kesilmis su an baktim sabah ezcuk vardi o sadeceGir canım sen ben ovü takibinden pek anlamıyorum kendiini her farklı hissettigin dönemde günde yapıs fırsatı yakala
Biz de ana olacuuuqqq bakalim bizim basimiza neler gelcekZavallı analar deli kızlarını cekmekle meskul
Kızımız olursa bize cekmesinler cokaminBiz de ana olacuuuqqq bakalim bizim basimiza neler gelcek
Canisi sende olabilir. Testini tekrrla 2 gun sonra eger adet olmazsanBugün yumurtlamamın 13.günü kasıklarımda çok ağrı var her ay adet döneminde olduğu gibi. Bende her an adet olabilirim diye erken yapmak istedim ama hüsrangöğsümde çok değil ama yanlarda ağrı var. Göğüs ucundan hafif damarlar çıkmış gibi. Erken yaptım biliyorum ama hiç umudum yok yine olmadı olmayacak biliyorum
Bu kadar zaman oldu hiç döllenme olmadı kimyasal düşük hiç bir şey iyice umutlar azaldı. Eşimde bir problem olmayınca kendimde buluyorum sıkıntıyı. Hormon hsg klomen artık bunaldım. Bir şey yapmak istiyorum. Bir kaç ay bekleyip aşılama yapmadan direk tüp bebek yapasım var. Karakter olarak çok duygusal ve zayıf karakterli biriyim çok yıprandım şimdiden. Belki daha yolun başındayım ama bünyem zayıf düştü ☹
Huylari cekmesin aman amanKızımız olursa bize cekmesinler cokamin
Kacgün olmus oldu reglin ve normalde kacgün oluyordu?
Sende versene bi kanHuylari cekmesin aman aman
Totalde 1 hafta oluyorum bugun 4. Gunum ve su yooh denecek kadar azz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?