- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Yok daha neler ben adet oluyorum su an adetim ama azaldiSende versene bi kan
Hadi ver verYok daha neler ben adet oluyorum su an adetim ama azaldigebelik icin hic kan vermedim h
Üşüttüğü için mi ah yavrum ya tamam ishal ilacı vitamini var kendi elimizle verirsek yeyip içiyor elime gelmediği için alışamadı korkutmak istemiyorum üstünü örteyim o zaman öyle ısınır değil mi onu bilmiyordum camları açmıştım kesin ondan olduTmm canım yatıyorum ben sana kolay gelsin kuslarınızın üzerini tülbent gbi birseyle örtün canım ceyranda kalmıs üsütmüs o kussuya damlatılan vitaminlerden var onlardanda alın bitane sıcak tutun onu cok halsizse ölmesin al koynuna sok ısındıkca kendine gelir rüzgarda kalsa hemen hasta olurlar yavrum bilginiz olsun ilacını yemini suyunu kontrol edersin hergün cok öptüm
Kana hoc hevesim yok korkuyorum zaten ignedenHadi ver ver
Gece 12 miiiCanım gece 12 gibi betahcg cıkar dedi bakarsın dedi kızdua et sok etsin güzel olsun mutlu olayım umut olayım sizlere
Senin tahlil sonuçları bile gececi oluyor kızGece 12 miii
Üsütmüs belliki canım hastaysa zaten mızlanmaz sıcaklıgında daha cok mayısır ama toparlar yinede sen bilirsin tez sifaları olsun insallah kusununÜşüttüğü için mi ah yavrum ya tamam ishal ilacı vitamini var kendi elimizle verirsek yeyip içiyor elime gelmediği için alışamadı korkutmak istemiyorum üstünü örteyim o zaman öyle ısınır değil mi onu bilmiyordum camları açmıştım kesin ondan oldu
Benimkide birazdan patlar morlukKana hoc hevesim yok korkuyorum zaten ignedengecen aldilar morarmis kolum
HeyaaaaaGece 12 miii
Benim de kusum vardi bir taneydi . Megersem erkekmis cinsiyeti .deli gibiiii hareket ediyordu kanat çırpıyordu cok yuksek sesle ötüyorduÜsütmüs belliki canım hastaysa zaten mızlanmaz sıcaklıgında daha cok mayısır ama toparlar yinede sen bilirsin tez sifaları olsun insallah kusunun
Kocanın is yerini basSağ kasığımda bir şeyler oluyor tövbe yarabbim sanki hayatımda ilk kez yumurtluyor gibi hissedyorum
Gitmem ya doktora gitsem mecbur esimle gitmem lazim artik bogazlar beni esim niye umut veriyorsun diyeBenimkide birazdan patlar morlukhava degisimindende böyle olmus olabiliriz kuzum ya ayaklar üsüyor sonucta hassassa bünyemiz ondan etkilendik herhalde tmm gitme doktora
İmkansız 5ten aşağıya olmaz.Kocanın is yerini bas
Tmm canım gitme desim aksiyona gerek yok simdiGitmem ya doktora gitsem mecbur esimle gitmem lazim artik bogazlar beni esim niye umut veriyorsun diye
En sonunda dayak yiycemTmm canım gitme desim aksiyona gerek yok simdi
Arada eksik birseyler varmıs gibi anlatmıssınBenim de kusum vardi bir taneydi . Megersem erkekmis cinsiyeti .deli gibiiii hareket ediyordu kanat çırpıyordu cok yuksek sesle ötüyorduarkadasim vardi ona attim videosunu . O da dedi ki kari istiyor baksana duz duvara tırmanıyor arkadas aldik ona sonra uslandi
Gece is basindaydi onlarArada eksik birseyler varmıs gibi anlatmıssın
Böylede olmadı sanki heyecanı kactıGece is basindaydi onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?