Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üşüttüğü için mi ah yavrum ya tamam ishal ilacı vitamini var kendi elimizle verirsek yeyip içiyor elime gelmediği için alışamadı korkutmak istemiyorum üstünü örteyim o zaman öyle ısınır değil mi onu bilmiyordum camları açmıştım kesin ondan oldu

Üsütmüs belliki canım hastaysa zaten mızlanmaz sıcaklıgında daha cok mayısır ama toparlar yinede sen bilirsin tez sifaları olsun insallah kusunun

Üsütmüs belliki canım hastaysa zaten mızlanmaz sıcaklıgında daha cok mayısır ama toparlar yinede sen bilirsin tez sifaları olsun insallah kusunun
Benim de kusum vardi bir taneydi . Megersem erkekmis cinsiyeti .deli gibiiii hareket ediyordu kanat çırpıyordu cok yuksek sesle ötüyordu arkadasim vardi ona attim videosunu . O da dedi ki kari istiyor baksana duz duvara tırmanıyor arkadas aldik ona sonra uslandi

Benimkide birazdan patlar morluk hava degisimindende böyle olmus olabiliriz kuzum ya ayaklar üsüyor sonucta hassassa bünyemiz ondan etkilendik herhalde tmm gitme doktora
Gitmem ya doktora gitsem mecbur esimle gitmem lazim artik bogazlar beni esim niye umut veriyorsun diye

Arada eksik birseyler varmıs gibi anlatmıssın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…