Bebegim ovu yaptım çıkmadı sancım var zaten eli kulagında gelir bugun yarın
Evet cnm daha koyu olması lazımdı bnmkide gelecek biliyorum hissediyorumBende yaptım bi kaç kere ovu testi aynı böyle cıktı, gebelikte yaptım hiç bişey yoktu, sonrada adet oldum zaten
Gözün aydın cnmKızlar kan verdim bugun tekrar hcg 37 den 101 e yükselmiş cok sükür.
Sogan kürü nasil yapiliyor detayli yazar misin ? bizde daha 1 aydir deniyoruz ama bi yan etkisi veya zarari yoksa bnde sogan kuru denemek istiyorumYoo deli değilsin yada ben de deliyimyeni evliyken bebek istememin 2. Ayında ilk ay olmadı diye soğan kürü yapmıştım ve üstüne sadece bir kere adet oldum rahmim temizlendi sonraki ay hamileydim şimdi kızım 6 yaşında sebepsiz oluşmayan gebelik için de yapılıyor bence ben yaptım yanii
Hayırlı olsun cnm sag salim kucağına alırsın inşallah bizede dua etBenimde dün kan testimde beta 575'idi sanırım ki 2020 bize bebekle gel kısmına ekleyebilirsiniz
MaslllhBenimde dün kan testimde beta 575'idi sanırım ki 2020 bize bebekle gel kısmına ekleyebilirsiniz
Ayyy ne qaaa ayip ne qaaa ayip
çook teşekkür ediyorum Amin inşallahHayırlı olsun cnm sag salim kucağına alırsın inşallah bizede dua et
Allah razı olsun cnm inşallahçook teşekkür ediyorum Amin inşallahetmez olur muyum her duamda isteyenlere muhakkak ediyorum çünkü o duygu bambaşka... inşallah sizde bu aylarda öğrenirsiniz
Herseyi bosvermis durumdayım suanAyyy ne qaaa ayip ne qaaa ayipkorunarak gec irzina bari
20 eylul benimdeArkadaslar batlarınıızı kacırmamı istemiyorsanız lütfen özelden msj olarak bildiriniz bakmadıgım sayfalar olabiliyor
Tesekkürler
Yaa insallah sahane bir haber olur nanaaHerseyi bosvermis durumdayım suan
Herseyi bosvermis durumdayım suan
Eger bebek değilse büyük ihtimal yumurta çatlamıştır, siz yine ilişkiye devam edin bence, çünkü yumurta bazen 2 kere çatlayabiliyor hatta iki kere yakalayıp tutturanlarda ikiz olan bile oluyor, bazende geç yumurtlamada olabiliyor, bende ovu takibi yapıyorum, takip ettigim sayfalar var onlarda da bu şekilde şeyler okumuştum.Kızlar şimdi durum iyice karıştı, sizce ne yapmalıyım? Bugünde ovulasyon testi yaptım ve silindi. Yani; o koyu olanlar yumurtlamaysa bugün catladı dün akşam saat 17:00'de de hala koyuydu. 17:00'den sonra 12:20'ye kadar bir arada çatlamış. Dün gece ilişki olmuştu, eğer yumurtlamaysa tutma ihtimali var mı, bugün normalde adet günümdü kafam patladı:/
Değerlendiriyorum canım dün en son 17 de koyu gördüm. 22 de değerlendirdik. Bugün 12:20 de silindi. Sanırım adet gecikecek geç yumurtlamadan dolayı. Bugünü de değerlendireceğiz.Eger bebek değilse büyük ihtimal yumurta çatlamıştır, siz yine ilişkiye devam edin bence, çünkü yumurta bazen 2 kere çatlayabiliyor hatta iki kere yakalayıp tutturanlarda ikiz olan bile oluyor, bazende geç yumurtlamada olabiliyor, bende ovu takibi yapıyorum, takip ettigim sayfalar var onlarda da bu şekilde şeyler okumuştum.
Büyük ihtimal.oyle olucak hadi bakalım hayırlısı:)Değerlendiriyorum canım dün en son 17 de koyu gördüm. 22 de değerlendirdik. Bugün 12:20 de silindi. Sanırım adet gecikecek geç yumurtlamadan dolayı. Bugünü de değerlendireceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?