5 aydır düzenli. Sanırım geç yumurtlama oldu. Artık bir 13 gün daha bekleyeceğiz. Bir de bir şey soracağım şimdi ben 2 gün pik gördüm ya. ilk gördüğüm günden mi +14 ekleyeceğim. 2. gördüğüm günden mi yav tam tatil zamanına denk gelecek tatil iptal bu gidişle.Normal yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçmişti? Bir de sıvı alımına dikkat ettin mi acaba? Gebeliğe yormuştuk ama silindi diyince ben de şaşırdım adet döngün düzenli değil mi bat günü yumurtlama şaşırtıcı ?
Canım ben de 4 ay vajinusmus yaşadımHaklısın cnm bende 4 yıla yakın vajinusmus yaşadım hep hamilelik haberi aldım öyle canım yandı ki ama çok şükür 3 buçuk ay önce yendim. Şimdi de bebek için bekliyorum. İnsan gerçekten isyan noktasına geliyo ama kısmet herşey ne dersek diyelim ne istersek isteyelim kısmette ne varsa o oluyo..
Bekleyelim kuzum asla duayı bırakmayalım Allah'ın izniyle olacakAllah razı olsun bitanem bu ayda bekliyelim seninle bakalım
Amin tatlım inşallahİnşAllah isteyen herkesin olsun, Rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın
Kür filan yapmış mıydın yada yumurtlama için ilaç kullandıysan erken yumurtlayınca erken regl oluyorKızlar bir şey sormak istiyorum. Birkaç aydır adetlerim sürekli 2-3-5 gün erken geliyorBu ay da dört gün önceden oldum. Bi yorum yapın lütfenn fikriniz bilginiz vardır illaki
Duadan başka çaremiz yok zaten cnmCanım ben de 4 ay vajinusmus yaşadım
Bekleyelim kuzum asla duayı bırakmayalım Allah'ın izniyle olacak
Yok canım kür uygulamadım, yumurtlama da erken olmadıKür filan yapmış mıydın yada yumurtlama için ilaç kullandıysan erken yumurtlayınca erken regl oluyor
Aynen cnm nasipte öte yol yokmuş Rabbim daha fazla bekletmesin inşallahHaklısın cnm bende 4 yıla yakın vajinusmus yaşadım hep hamilelik haberi aldım öyle canım yandı ki ama çok şükür 3 buçuk ay önce yendim. Şimdi de bebek için bekliyorum. İnsan gerçekten isyan noktasına geliyo ama kısmet herşey ne dersek diyelim ne istersek isteyelim kısmette ne varsa o oluyo..
Kullanma verdiği fitili hemen başka doktora görünKizlar sinirlerim cok bozuk gebelik yok hormonlarin herseyin gayet ii dedi adet sokturucu akinti icin fitil verdi dedim bn leke yasiorum bi sorunum yok nie o lekeler oldu enfekyondur herhalde dio ne dedigi belli degil kndi bile bilmio ya sinirim bozuldu annemler özele goturuo guvenmedi durdurmakda zor tutuorum gozumun yasini durmuo rabbim ne zormus ne cok kotuymus icim acio resmen ne oldugum belli degil moralim sifir
Bilmiyorum ki ben de yumurtanın oluşmasına mı çatlamasına göre mi? Ben anlamadım şimdi sen bugün bat günü demiştin ya iki hafta önce de pik görmedin mi iki gün önceki pik ilk miydi?5 aydır düzenli. Sanırım geç yumurtlama oldu. Artık bir 13 gün daha bekleyeceğiz. Bir de bir şey soracağım şimdi ben 2 gün pik gördüm ya. ilk gördüğüm günden mi +14 ekleyeceğim. 2. gördüğüm günden mi yav tam tatil zamanına denk gelecek tatil iptal bu gidişle.
5 aydır düzenli. Sanırım geç yumurtlama oldu. Artık bir 13 gün daha bekleyeceğiz. Bir de bir şey soracağım şimdi ben 2 gün pik gördüm ya. ilk gördüğüm günden mi +14 ekleyeceğim. 2. gördüğüm günden mi yav tam tatil zamanına denk gelecek tatil iptal bu gidişle.
Kızlar ben pik olduğu günden değil de çatladığı günden 14 sayacağız diye biliyorumBilmiyorum ki ben de yumurtanın oluşmasına mı çatlamasına göre mi? Ben anlamadım şimdi sen bugün bat günü demiştin ya iki hafta önce de pik görmedin mi iki gün önceki pik ilk miydi?
Üzülme ailenin yanında, onları da üzme dik dur herkesin çeşitli rahatsızlığı var yeterki önemli birşey olmasın dermanı olan dert versin Allah, özeldeki doktora da git bakalım o ne diyecekKizlar sinirlerim cok bozuk gebelik yok hormonlarin herseyin gayet ii dedi adet sokturucu akinti icin fitil verdi dedim bn leke yasiorum bi sorunum yok nie o lekeler oldu enfekyondur herhalde dio ne dedigi belli degil kndi bile bilmio ya sinirim bozuldu annemler özele goturuo guvenmedi durdurmakda zor tutuorum gozumun yasini durmuo rabbim ne zormus ne cok kotuymus icim acio resmen ne oldugum belli degil moralim sifir
Ben normalde 32 günde bir adet olurum. 32. gün bugün. Normalde benim 8'inde yumurtlamam lazımdı ama evde değildim, o aralar. Ben de belki bir iki gün gecikir diye kontrol etmeye başladım. Ayın 10'unda. 20'sine geldiğimde pik yapmadığı için bir - iki gün gecikme olmamış dedim. adete 2 gün kala pik gördüm. Ertesi gün de gördüm normalde yumurtlamam 1 gün sürerdi. 2 gün pik yaptı. Bugün de silinmese gebelik diyecektim ama olmadı . Ama 5 aydır hiçbu kadar gecikmemişti.Bilmiyorum ki ben de yumurtanın oluşmasına mı çatlamasına göre mi? Ben anlamadım şimdi sen bugün bat günü demiştin ya iki hafta önce de pik görmedin mi iki gün önceki pik ilk miydi?
Ah cnm yaa. Insllh guzl haberle gelirisn bu sefer uzulmeeKizlar sinirlerim cok bozuk gebelik yok hormonlarin herseyin gayet ii dedi adet sokturucu akinti icin fitil verdi dedim bn leke yasiorum bi sorunum yok nie o lekeler oldu enfekyondur herhalde dio ne dedigi belli degil kndi bile bilmio ya sinirim bozuldu annemler özele goturuo guvenmedi durdurmakda zor tutuorum gozumun yasini durmuo rabbim ne zormus ne cok kotuymus icim acio resmen ne oldugum belli degil moralim sifir
Pikten 14 gün gittiğimde oluyordu benim hep.Kızlar ben pik olduğu günden değil de çatladığı günden 14 sayacağız diye biliyorum
Hic bilmiorm ki cnm yaa. Dr a gittginde soler aslnda napilacginikızlar kimyasal yaşayanlar .benim şu an 2. kez kimyasal gebelik oluyor yaşimdi ben ne testi yaptirayim.sadece pihtilasma mı ? devlette hemen yapıyorlar mı? Başka onerdiginiz bir şey test var mı? Önümüzdeki aya yine hamile kalsam yine kimyasal olacak sanki.of .hamile kalmaya korkuyorum.hemen hamile kalıyorum ama kimyasal offffff nedennnn
Şimdi gecikti mi peki?Pikten 14 gün gittiğimde oluyordu benim hep.
Bu seferde çok gecikmiş oluyor ama bakalım sen bu günleri değerlendir 14 gün sonra neler olacak :)Ben normalde 32 günde bir adet olurum. 32. gün bugün. Normalde benim 8'inde yumurtlamam lazımdı ama evde değildim, o aralar. Ben de belki bir iki gün gecikir diye kontrol etmeye başladım. Ayın 10'unda. 20'sine geldiğimde pik yapmadığı için bir - iki gün gecikme olmamış dedim. adete 2 gün kala pik gördüm. Ertesi gün de gördüm normalde yumurtlamam 1 gün sürerdi. 2 gün pik yaptı. Bugün de silinmese gebelik diyecektim ama olmadı . Ama 5 aydır hiçbu kadar gecikmemişti.
kızlar kimyasal yaşayanlar .benim şu an 2. kez kimyasal gebelik oluyor yaşimdi ben ne testi yaptirayim.sadece pihtilasma mı ? devlette hemen yapıyorlar mı? Başka onerdiginiz bir şey test var mı? Önümüzdeki aya yine hamile kalsam yine kimyasal olacak sanki.of .hamile kalmaya korkuyorum.hemen hamile kalıyorum ama kimyasal offffff nedennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?