Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5 aydır düzenli. Sanırım geç yumurtlama oldu. Artık bir 13 gün daha bekleyeceğiz. Bir de bir şey soracağım şimdi ben 2 gün pik gördüm ya. ilk gördüğüm günden mi +14 ekleyeceğim. 2. gördüğüm günden mi yav tam tatil zamanına denk gelecek tatil iptal bu gidişle.

Canım ben de 4 ay vajinusmus yaşadım
Allah razı olsun bitanem bu ayda bekliyelim seninle bakalım
Bekleyelim kuzum asla duayı bırakmayalım Allah'ın izniyle olacak

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Birkaç aydır adetlerim sürekli 2-3-5 gün erken geliyor Bu ay da dört gün önceden oldum. Bi yorum yapın lütfenn fikriniz bilginiz vardır illaki
Kür filan yapmış mıydın yada yumurtlama için ilaç kullandıysan erken yumurtlayınca erken regl oluyor

Kizlar sinirlerim cok bozuk gebelik yok hormonlarin herseyin gayet ii dedi adet sokturucu akinti icin fitil verdi dedim bn leke yasiorum bi sorunum yok nie o lekeler oldu enfekyondur herhalde dio ne dedigi belli degil kndi bile bilmio ya sinirim bozuldu annemler özele goturuo guvenmedi durdurmakda zor tutuorum gozumun yasini durmuo rabbim ne zormus ne cok kotuymus icim acio resmen ne oldugum belli degil moralim sifir

Aynen cnm nasipte öte yol yokmuş Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah

Kullanma verdiği fitili hemen başka doktora görün

Bilmiyorum ki ben de yumurtanın oluşmasına mı çatlamasına göre mi? Ben anlamadım şimdi sen bugün bat günü demiştin ya iki hafta önce de pik görmedin mi iki gün önceki pik ilk miydi?

Bilmiyorum ki ben de yumurtanın oluşmasına mı çatlamasına göre mi? Ben anlamadım şimdi sen bugün bat günü demiştin ya iki hafta önce de pik görmedin mi iki gün önceki pik ilk miydi?
Kızlar ben pik olduğu günden değil de çatladığı günden 14 sayacağız diye biliyorum

Üzülme ailenin yanında, onları da üzme dik dur herkesin çeşitli rahatsızlığı var yeterki önemli birşey olmasın dermanı olan dert versin Allah, özeldeki doktora da git bakalım o ne diyecek

kızlar kimyasal yaşayanlar .benim şu an 2. kez kimyasal gebelik oluyor ya şimdi ben ne testi yaptirayim.sadece pihtilasma mı ? devlette hemen yapıyorlar mı? Başka onerdiginiz bir şey test var mı? Önümüzdeki aya yine hamile kalsam yine kimyasal olacak sanki.of .hamile kalmaya korkuyorum.hemen hamile kalıyorum ama kimyasal offffff nedennnn

Ben normalde 32 günde bir adet olurum. 32. gün bugün. Normalde benim 8'inde yumurtlamam lazımdı ama evde değildim, o aralar. Ben de belki bir iki gün gecikir diye kontrol etmeye başladım. Ayın 10'unda. 20'sine geldiğimde pik yapmadığı için bir - iki gün gecikme olmamış dedim. adete 2 gün kala pik gördüm. Ertesi gün de gördüm normalde yumurtlamam 1 gün sürerdi. 2 gün pik yaptı. Bugün de silinmese gebelik diyecektim ama olmadı . Ama 5 aydır hiçbu kadar gecikmemişti.

Ah cnm yaa. Insllh guzl haberle gelirisn bu sefer uzulmee

Hic bilmiorm ki cnm yaa. Dr a gittginde soler aslnda napilacgini

Bu seferde çok gecikmiş oluyor ama bakalım sen bu günleri değerlendir 14 gün sonra neler olacak :)

Canim eger daha oncesinde hayatta saglikli bir bebegin varsa sadece sana geneti test yapiliyor (pirtilasma testi) eger ilk gebeliginse hem esine hem sana genetik test yapiliyor. Devlet ücretsiz ama sonuclati 1 ay sonra cikiyor.ozelde ben sadece benim testlere 3 ay once 1150tl verdim 10gün sonra falan cikti.. Bence devlette yaptirip onlem amacli coraspin kan sulandirici kullanabilirsin.benim doktorum öyle yapti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…