Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bir şey sormak istiyorum. Birkaç aydır adetlerim sürekli 2-3-5 gün erken geliyor Bu ay da dört gün önceden oldum. Bi yorum yapın lütfenn fikriniz bilginiz vardır illaki

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Birkaç aydır adetlerim sürekli 2-3-5 gün erken geliyor Bu ay da dört gün önceden oldum. Bi yorum yapın lütfenn fikriniz bilginiz vardır illaki
3 5 gün oynamadan sıkıntı yok diye biliyorum cnm büyüklerimizde bebek yer arıyor der bu duruma

Normal yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçmişti? Bir de sıvı alımına dikkat ettin mi acaba? Gebeliğe yormuştuk ama silindi diyince ben de şaşırdım adet döngün düzenli değil mi bat günü yumurtlama şaşırtıcı ?

Kuzu 3 yıl oldu ne zaman gelecek bu zaman ne desem inancıma dokunuyor en iyisi susmak buda bnm kaderim demek ki tek umudum tüp bebek oda olmazsa tamamen suscam zaten
Haklısın cnm bende 4 yıla yakın vajinusmus yaşadım hep hamilelik haberi aldım öyle canım yandı ki ama çok şükür 3 buçuk ay önce yendim. Şimdi de bebek için bekliyorum. İnsan gerçekten isyan noktasına geliyo ama kısmet herşey ne dersek diyelim ne istersek isteyelim kısmette ne varsa o oluyo..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…