Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım 5 yaşında bir oğlum var şükür.Ama çok pahaliymis testler gerçekten.O halde sadece bana yapılması gerekiyor genetik testin.bir de sonradan da olabilen bir sorun demek ilkinde yoktu ya.peki sperm testi falan da gerekir mi acaba? eşim istemeyebilir

Tabi sperm analizide yaptir .benim esimde ilkten yaptirmak istemedi ama sonra ikna oldu. Benimde 5 yasinda oglum var sükürler olsun onda böyle bir problem cikmamistı.

Gideceğim canım doktora da, yine bekle bikac ay diyecek kimyasal diye, hiç bekleyesim de yok .cok zor valla böyle aşırı sevinip hayal kırıklığı yaşamak
Yok yaa niye beklicen ki kimyasl ustune tekrr oluo hamislik gordgun gibi. Once bunun nedeni olsun da ona gore hareket edersinz artk. Insllh ciddi bi sorun yoktur

Arastirma hastanelerinde ucretsiz ama bir kac aya çıkıyor ben yaptirdim 1-2 ayda genetik tahlili çıktı ama kromozom testide alıyorlar hem sizden hem esinizden onun cikmasi biraz zaman aliyor. Zaten cok az cikiyormus kromozomda sorun genel olarak doktor öyle demisti. Birde kimyasal sagliksiz spermden oluyormus esinizde kendine baktirsa iyi olabilir gecmis olsun. Iki kere yasadim ben.

Ben 6 ve 7 ağustosta pik gordum 8 de çatlamıştı 21 ağustosta regl oldum, illa tam 14 gün olucak diye bişey yokmuş diye duymuştum ben 8 ağustosu baz almıştım ama 21 oldu yani tahmini olarak çatlama günü yada ondan önceki günü baz alabilirsiniz

Bende hormon testi yaptırmak istiyorum acaba fiyatları hakkında bilginiz var mi, sizin yaptırdığınız onlarmiydi, özel sağlık sigortam var ama çok pahalı değilse onu kullanmak istemiyorum

6-7-8 Ağustos’ta ilişki oldu mu yoksa günaşırı mı oldu, birde ovülasyon testiyle ilk denemen miydi?

Demekki en son pik günü baz alınıyor. 4 Eylülü bekleyelim o zaman.

Ay kızlar benim hafiften adet agrım başladı 1 hafta önce baslar zaten normal de de akintim felan hiç bir belirtimde yok benim ikinci aya kaldı sanırım:)
Bnm de gebelik dusunmeden once cok olurdu agrilarim adetten once. Cocuk dusundgumden beri adetm gelince oluodu agrim vucut cok degisio. Belki bu sefer bebiktendr agrilrn bnm de akintm yok deneck kadr azdi. Son gunler hic yoktu

Demekki en son pik günü baz alınıyor. 4 Eylülü bekleyelim o zaman.

Benim geçen ay 28 ve 29 temmuzda pik olmuştu 30 temmuzda silikleşti
15 ağustosta adet oldum. Silikleştiği günü baz alırsak 16 gün sonra adet geldi
Bence bu çatlama olayı her bünyeye göre değişiyor. Belkide silikleşme olduktan 2 gün sonra çatlamıştır öyle olursa 14 güne tekabül ediyor muamma iş

Ovü. Testi doğru sonuç veriyor mu ya bende bu ay deneyeceğimde adetım dün bitti ne zaman başlıcam şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…