Kısmet be canım. Bakalım, gebelik olmasa da piki yakaladığıma sevindim. İnşallah tutturmuşumdur.Bu seferde çok gecikmiş oluyor ama bakalım sen bu günleri değerlendir 14 gün sonra neler olacak :)
Canım 5 yaşında bir oğlum var şükür.Ama çok pahaliymis testler gerçekten.O halde sadece bana yapılması gerekiyor genetik testin.bir de sonradan da olabilen bir sorun demek ilkinde yoktu ya.peki sperm testi falan da gerekir mi acaba? eşim istemeyebilirCanim eger daha oncesinde hayatta saglikli bir bebegin varsa sadece sana geneti test yapiliyor (pirtilasma testi) eger ilk gebeliginse hem esine hem sana genetik test yapiliyor. Devlet ücretsiz ama sonuclati 1 ay sonra cikiyor.ozelde ben sadece benim testlere 3 ay once 1150tl verdim 10gün sonra falan cikti.. Bence devlette yaptirip onlem amacli coraspin kan sulandirici kullanabilirsin.benim doktorum öyle yapti.
Gideceğim canım doktora da, yine bekle bikac ay diyecek kimyasal diye, hiç bekleyesim de yok .cok zor valla böyle aşırı sevinip hayal kırıklığı yaşamakHic bilmiorm ki cnm yaa. Dr a gittginde soler aslnda napilacgini
Canım 5 yaşında bir oğlum var şükür.Ama çok pahaliymis testler gerçekten.O halde sadece bana yapılması gerekiyor genetik testin.bir de sonradan da olabilen bir sorun demek ilkinde yoktu ya.peki sperm testi falan da gerekir mi acaba? eşim istemeyebilir
Yok yaa niye beklicen ki kimyasl ustune tekrr oluo hamislik gordgun gibi. Once bunun nedeni olsun da ona gore hareket edersinz artk. Insllh ciddi bi sorun yokturGideceğim canım doktora da, yine bekle bikac ay diyecek kimyasal diye, hiç bekleyesim de yok .cok zor valla böyle aşırı sevinip hayal kırıklığı yaşamak
Arastirma hastanelerinde ucretsiz ama bir kac aya çıkıyor ben yaptirdim 1-2 ayda genetik tahlili çıktı ama kromozom testide alıyorlar hem sizden hem esinizden onun cikmasi biraz zaman aliyor. Zaten cok az cikiyormus kromozomda sorun genel olarak doktor öyle demisti. Birde kimyasal sagliksiz spermden oluyormus esinizde kendine baktirsa iyi olabilir gecmis olsun. Iki kere yasadim ben.Canım 5 yaşında bir oğlum var şükür.Ama çok pahaliymis testler gerçekten.O halde sadece bana yapılması gerekiyor genetik testin.bir de sonradan da olabilen bir sorun demek ilkinde yoktu ya.peki sperm testi falan da gerekir mi acaba? eşim istemeyebilir
Ben 6 ve 7 ağustosta pik gordum 8 de çatlamıştı 21 ağustosta regl oldum, illa tam 14 gün olucak diye bişey yokmuş diye duymuştum ben 8 ağustosu baz almıştım ama 21 oldu yani tahmini olarak çatlama günü yada ondan önceki günü baz alabilirsiniz5 aydır düzenli. Sanırım geç yumurtlama oldu. Artık bir 13 gün daha bekleyeceğiz. Bir de bir şey soracağım şimdi ben 2 gün pik gördüm ya. ilk gördüğüm günden mi +14 ekleyeceğim. 2. gördüğüm günden mi yav tam tatil zamanına denk gelecek tatil iptal bu gidişle.
Bende hormon testi yaptırmak istiyorum acaba fiyatları hakkında bilginiz var mi, sizin yaptırdığınız onlarmiydi, özel sağlık sigortam var ama çok pahalı değilse onu kullanmak istemiyorumCanim eger daha oncesinde hayatta saglikli bir bebegin varsa sadece sana geneti test yapiliyor (pirtilasma testi) eger ilk gebeliginse hem esine hem sana genetik test yapiliyor. Devlet ücretsiz ama sonuclati 1 ay sonra cikiyor.ozelde ben sadece benim testlere 3 ay once 1150tl verdim 10gün sonra falan cikti.. Bence devlette yaptirip onlem amacli coraspin kan sulandirici kullanabilirsin.benim doktorum öyle yapti.
6-7-8 Ağustos’ta ilişki oldu mu yoksa günaşırı mı oldu, birde ovülasyon testiyle ilk denemen miydi?Ben 6 ve 7 ağustosta pik gordum 8 de çatlamıştı 21 ağustosta regl oldum, illa tam 14 gün olucak diye bişey yokmuş diye duymuştum ben 8 ağustosu baz almıştım ama 21 oldu yani tahmini olarak çatlama günü yada ondan önceki günü baz alabilirsiniz
Demekki en son pik günü baz alınıyor. 4 Eylülü bekleyelim o zaman.Ben 6 ve 7 ağustosta pik gordum 8 de çatlamıştı 21 ağustosta regl oldum, illa tam 14 gün olucak diye bişey yokmuş diye duymuştum ben 8 ağustosu baz almıştım ama 21 oldu yani tahmini olarak çatlama günü yada ondan önceki günü baz alabilirsiniz
bizi beğenmeyip açanların topiğihangi topik ooo . Ornek olmya baslamisiz
Bnm de gebelik dusunmeden once cok olurdu agrilarim adetten once. Cocuk dusundgumden beri adetm gelince oluodu agrimAy kızlar benim hafiften adet agrım başladı 1 hafta önce baslar zaten normal de de akintim felan hiç bir belirtimde yok benim ikinci aya kaldı sanırım:)
Vay vay vay bak seeeeennn siizi gidileerbizi beğenmeyip açanların topiği
Demekki en son pik günü baz alınıyor. 4 Eylülü bekleyelim o zaman.
Ovü. Testi doğru sonuç veriyor mu ya bende bu ay deneyeceğimde adetım dün bitti ne zaman başlıcam şimdiBenim geçen ay 28 ve 29 temmuzda pik olmuştu 30 temmuzda silikleşti
15 ağustosta adet oldum. Silikleştiği günü baz alırsak 16 gün sonra adet geldi
Bence bu çatlama olayı her bünyeye göre değişiyor. Belkide silikleşme olduktan 2 gün sonra çatlamıştır öyle olursa 14 güne tekabül ediyor muamma iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?