Ovü. Testi doğru sonuç veriyor mu ya bende bu ay deneyeceğimde adetım dün bitti ne zaman başlıcam şimdi
Tm cnm dinlen senÖzelde doktor yoktu cikmislar bnde ewe geldim annemkerdeyim cok yorgunum kizlar ts ederm destekler icin bugun biraz cnm skkn artik yarin gorusruz sewiliosunuz allaha emanet
Hemen hemen herkes akıntısı olduğunu söylüyor da ben kupkuruyum inş dediğin gibi olur olmasada canımız saolsun napakBnm de gebelik dusunmeden once cok olurdu agrilarim adetten once. Cocuk dusundgumden beri adetm gelince oluodu agrimvucut cok degisio. Belki bu sefer bebiktendr agrilrn bnm de akintm yok deneck kadr azdi. Son gunler hic yoktu
Aynn cogu akintsinn oldgunu yazmis. Olmadgini yazanlr da vardi gordum demk ki bole de oluomusHemen hemen herkes akıntısı olduğunu söylüyor da ben kupkuruyum inş dediğin gibi olur olmasada canımız saolsun napak
Yok yaa kimsenn sesi cikmio. Gece 12 cikicakmis sonucuSes yok mu nanadan?? Ben mi kaçırdım
Yoo deli değilsin yada ben de deliyimyeni evliyken bebek istememin 2. Ayında ilk ay olmadı diye soğan kürü yapmıştım ve üstüne sadece bir kere adet oldum rahmim temizlendi sonraki ay hamileydim şimdi kızım 6 yaşında sebepsiz oluşmayan gebelik için de yapılıyor bence ben yaptım yanii
Kuzu Allah korusun dengeni bozarsın ya
Hakkında hayırlısı cnm kimyasal sperm den kaynaklı diyorlar bildiğim kadarıylaYok canım neden bozulsun ki geçen ay'da yaptım onun sayesinde mi hamile kalabilidim bilmiyorum ama engel olmadı kimyasal'da olsa gebe kalmama. Bu ay 10 gün yapacağım hayırlısı.❤
Hakkında hayırlısı cnm kimyasal sperm den kaynaklı diyorlar bildiğim kadarıyla
İnşâllah şifa olur kuzumSperm yüzünden olması büyük olasılıklı olsa'da yumurtadan'da olabiliyor. Ikisi olmasa bile hücre bölünmesi sırasında oluşan yanlış kromozom dağılımları yüzünden de olabiliyor canım. O kadar çok ihtimal var ki bu'dur diyemiyorsun araştırılmalar yapılmadan. Zararı olmayacağını düşünerektek yapıyorum Allah bilir.
O kadar alıştım ağlamıcam dedim bu video hüngür hüngür aglattı beni Allahım ne olur Rabbim bizlerde nasip et
Çok zor valla.boyle olup da kimyasal olması çok kotuymus.insan başına gelmeden anlamiyor.biz bikac test yaptıralim bakalim.insallah kolay bi çözümü vardır.yoksa kurtulamicam gibi bu kimyasallardan.ilkinde ne güzelmiş.hemen oldu sorunsuz maşallah.ins. sen de hayırlısıyla sağlıkla hamile kalirsin canım.Tabi sperm analizide yaptir .benim esimde ilkten yaptirmak istemedi ama sonra ikna oldu. Benimde 5 yasinda oglum var sükürler olsun onda böyle bir problem cikmamistı.
inşallah canım .3. su hüsran olmaz bebeğim olur inşallah sagilklaYok yaa niye beklicen ki kimyasl ustune tekrr oluo hamislik gordgun gibi. Once bunun nedeni olsun da ona gore hareket edersinz artk. Insllh ciddi bi sorun yoktur
eşimi ikna edebilirsem inşallah bir baktiririz spermlere.yoksa 3. sü de kimyasal olabilir benim hep aynı oluyor artık.Arastirma hastanelerinde ucretsiz ama bir kac aya çıkıyor ben yaptirdim 1-2 ayda genetik tahlili çıktı ama kromozom testide alıyorlar hem sizden hem esinizden onun cikmasi biraz zaman aliyor. Zaten cok az cikiyormus kromozomda sorun genel olarak doktor öyle demisti. Birde kimyasal sagliksiz spermden oluyormus esinizde kendine baktirsa iyi olabilir gecmis olsun. Iki kere yasadim ben.
Sağol canım.o zaman biz öncelikli pihtilasma ve spermler e baktiralim bakalım.tabi razı edebilirsem .sen ilim nereden sonra hamile kalabildin mi canim.ben artik çok korkuyorum .cunku 3. de kimyasal olacak anlaşılanArastirma hastanelerinde ucretsiz ama bir kac aya çıkıyor ben yaptirdim 1-2 ayda genetik tahlili çıktı ama kromozom testide alıyorlar hem sizden hem esinizden onun cikmasi biraz zaman aliyor. Zaten cok az cikiyormus kromozomda sorun genel olarak doktor öyle demisti. Birde kimyasal sagliksiz spermden oluyormus esinizde kendine baktirsa iyi olabilir gecmis olsun. Iki kere yasadim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?