Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ovü. Testi doğru sonuç veriyor mu ya bende bu ay deneyeceğimde adetım dün bitti ne zaman başlıcam şimdi

Benimde adetim dün bitti aynıyız canım
Ben innovita marka kullanıyorum memnunum yumurtlama zamanı çok net pik oluyor
Tam olarak ne zaman çatlama olduğunu bilemeyiz ama pik olduktan sonra 5-6 gün içersinde mutlaka çatlamış olur bence dene sende:) yumurtlama gelmeden hemen başlasan iyi olur ben bugün başladım
Hergün yapmak gerekki aradaki farkı görebilesin

Bnm de gebelik dusunmeden once cok olurdu agrilarim adetten once. Cocuk dusundgumden beri adetm gelince oluodu agrim vucut cok degisio. Belki bu sefer bebiktendr agrilrn bnm de akintm yok deneck kadr azdi. Son gunler hic yoktu
Hemen hemen herkes akıntısı olduğunu söylüyor da ben kupkuruyum inş dediğin gibi olur olmasada canımız saolsun napak

Öylemii o zaman deli değilmişim iyi yapmışım maşallah sana ve kızına

Yok canım neden bozulsun ki geçen ay'da yaptım onun sayesinde mi hamile kalabilidim bilmiyorum ama engel olmadı kimyasal'da olsa gebe kalmama. Bu ay 10 gün yapacağım hayırlısı.❤
Hakkında hayırlısı cnm kimyasal sperm den kaynaklı diyorlar bildiğim kadarıyla

Hakkında hayırlısı cnm kimyasal sperm den kaynaklı diyorlar bildiğim kadarıyla

Sperm yüzünden olması büyük olasılıklı olsa'da yumurtadan'da olabiliyor. Ikisi olmasa bile hücre bölünmesi sırasında oluşan yanlış kromozom dağılımları yüzünden de olabiliyor canım. O kadar çok ihtimal var ki bu'dur diyemiyorsun araştırılmalar yapılmadan. Zararı olmayacağını düşünerektek yapıyorum Allah bilir.

İnşâllah şifa olur kuzum

Benim hafiften adet sancılarım başladı kızlar. Sanırım sonucumu göremeden gelecek kırmızılar.

Tabi sperm analizide yaptir .benim esimde ilkten yaptirmak istemedi ama sonra ikna oldu. Benimde 5 yasinda oglum var sükürler olsun onda böyle bir problem cikmamistı.
Çok zor valla.boyle olup da kimyasal olması çok kotuymus.insan başına gelmeden anlamiyor.biz bikac test yaptıralim bakalim.insallah kolay bi çözümü vardır.yoksa kurtulamicam gibi bu kimyasallardan.ilkinde ne güzelmiş.hemen oldu sorunsuz maşallah.ins. sen de hayırlısıyla sağlıkla hamile kalirsin canım.

eşimi ikna edebilirsem inşallah bir baktiririz spermlere.yoksa 3. sü de kimyasal olabilir benim hep aynı oluyor artık.
Sağol canım.o zaman biz öncelikli pihtilasma ve spermler e baktiralim bakalım.tabi razı edebilirsem .sen ilim nereden sonra hamile kalabildin mi canim.ben artik çok korkuyorum .cunku 3. de kimyasal olacak anlaşılan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…