Can çekmesi bende de olmadı ama mide bulantısı aşırıydı yani normal değildi boğazlarım yanıyordu kusmaktan.. seninkiler erkek mi?2 gebeligimde de hiç yaşamadım bunları. Ne kusma ne bulantı ne canım birşey çekti. Ama olursa bu çekmese de çekti dicem
Iimis cok sukurKorkma herkesin aynı olmuyor, arkadaşımda aynı anda hamileydi ikimiziki de kızdı ama o maşallah yedi içti ben sütle beslendim patates filan çubuk kraker saçma sapan şeyler çok şükür sağlıklı doğdu kızım o beslenmeye ☺
Bende merak ediyorum cnm yaa acaba artış nasıl olmuşYarin kan tahlilim var bi an once yarin olsa cok merk ediorm
Cok gecmis olsn cnm. Allh sifa versin.insllh gercktir o cizgi atsana bi fotosunuİyi geceler herkeze, sonunda son sayfaya gelebildim, öğleden sonra giremedim, çocuklarımın ikiside hastalandı ,dün kızım bugünde oğlum ateşlendi, drdu ilaçtı akşama kadar başlarındaydım, iltihap olmuş boğazları, antibiyotik başladık bakalım yarına iyi olurlar inşallah,,
Anca girebildim oyüzden 35sayfa birikmiş okudum soluksuznanayı merak ettim yazdımı diye yazmamış hala
Benim sabahki yaptığım tek çizginin yanına akşam üstü kardeş çizgi gelmiş yinegeliceni biliyodum zaten hadi bakalım, diğer kalan 3testimide son günlere saklıyorum inşallah bu ay olur, kimyasal olucak yine diye bende tedirgin olmaya başladım yine, bu ayda olmazsa pıhtılaşma testini kesin yaptırmam lazım kafama koydum
Insllh ucmustur sıpamBende merak ediyorum cnm yaa acaba artış nasıl olmuş
Gün aşırı tercih ettik bu sefer 6 8 10, yeni gebelik için ilk denemeydi ama daha önceki gebeligimde 2.denemede olmuştu hemde hiç ummazken o zaman 1 gün ilişki oldu, yumurtanın çatladığı gun sadece ve tutmuştu gebe kaldım, supriz olmuştu gerçekten6-7-8 Ağustos’ta ilişki oldu mu yoksa günaşırı mı oldu, birde ovülasyon testiyle ilk denemen miydi?
Ay Allah'ım bayılıyorum şöyle tek ilişki ve sonuç gebelik oluncaGün aşırı tercih ettik bu sefer 6 8 10, yeni gebelik için ilk denemeydi ama daha önceki gebeligimde 2.denemede olmuştu hemde hiç ummazken o zaman 1 gün ilişki oldu, yumurtanın çatladığı gun sadece ve tutmuştu gebe kaldım, supriz olmuştu gerçekten
Cnm hastanenin sayfasından baksanaKızlar uyuyakalmısım malum erken uyandım
E nabız bu sekilde hala cıkmamıs
Eski sonuclar var
Biz de catladik burdaKızlar uyuyakalmısım malum erken uyandım
Eski sonuclar var
Benim bazen aklıma takılıyor biliyor musun, yumurtlama günü döllenme oldu diyelim sonraki günlerde ilişki olunca rahme düşmeye çalışan embriyoyu etkiler mi acaba? Sonuçta kadının rahmi kasılmaz mı biraz, kızıma hamile kaldığımda yumurtlama sonrası ilişki olmamıştı çünkü bir hafta misafir vardı.. kafamda deli sorularAy Allah'ım bayılıyorum şöyle tek ilişki ve sonuç gebelik oluncane yapsam eylülde öyle mi denesem
Bende düşünüyorum valla bilen biri varsa bizi aydınlatsın hayrına.Benim bazen aklıma takılıyor biliyor musun, yumurtlama günü döllenme oldu diyelim sonraki günlerde ilişki olunca rahme düşmeye çalışan embriyoyu etkiler mi acaba? Sonuçta kadının rahmi kasılmaz mı biraz, kızıma hamile kaldığımda yumurtlama sonrası ilişki olmamıştı çünkü bir hafta misafir vardı.. kafamda deli sorular
Ben de onu merk ettim bak. Bizim dewam etmisti cunkuBenim bazen aklıma takılıyor biliyor musun, yumurtlama günü döllenme oldu diyelim sonraki günlerde ilişki olunca rahme düşmeye çalışan embriyoyu etkiler mi acaba? Sonuçta kadının rahmi kasılmaz mı biraz, kızıma hamile kaldığımda yumurtlama sonrası ilişki olmamıştı çünkü bir hafta misafir vardı.. kafamda deli sorular
Ben dün ve önceki iki günü art arda değerlendirdim bugün kocam yok zaten birkaç gün daha ilişki olmaz ama regle kadar da nasıl dayansın bu adamBen de onu merk ettim bak. Bizim dewam etmisti cunku
Nasil yaKızlar uyuyakalmısım malum erken uyandım
Eski sonuclar var
Saglık ocagında yaptırdımkiCnm hastanenin sayfasından baksana
Testte çizgi silindiği gibi çatlıyor mu ki nerden anladın tam 10da çatladığını ? Benim 11: gün başladı hafiften silinmeye 12. Gün silindi saat olarak bilemem kiBende düşünüyorum valla bilen biri varsa bizi aydınlatsın hayrına.
Yumurtam aksam 10 da çatladı hemen o geceyi değerlendirdik. Yok tutmadı, olmayınca olmuyor nasip
Sanki besiz var anasını satiyim 500 kisiyi bagladım burda meraktan yaNasil ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?