Olmazsin insllllllllhYarin kesin olurum bakalim
Buna rağmen korkuyorum negatif çıkacak diye. Ve yapmaya çekinmiyor degilim. Ilk kez dayandım. Napim olmuyorsa zorla olduramam dedim kendi kendime olacaksa olur dedim. Ve hep başka şeylerle meşgul oldumBende bir yili gecti deniyorum , her an aklimda her ay reglime 3-4 gun kala basliyorum testlere sonuc husran , sen nasil dayandin 4 gun tebrik ederim cok yuksek ihtimal hamilesindirhaber ver muhakkak
Bende boyle diyorum ama elimde degilki , icimden gecenleri susturamiyorumBuna rağmen korkuyorum negatif çıkacak diye. Ve yapmaya çekinmiyor degilim. Ilk kez dayandım. Napim olmuyorsa zorla olduramam dedim kendi kendime olacaksa olur dedim. Ve hep başka şeylerle meşgul oldum
Sağol canım testini buraya atmismiydin bide hangi markaydı benimde adetim iki gün geçti son testimide bu sabah yaptım negatif bu ayda nasip değilmişSaol cnm darisi sana insllh.dun yapmistm testi.2.gundu gecikmemin
Evt buraya atmistm. Laboquikti markasi.insllh gec dollenmedir sennki de. Ovu testi faln kullnmis miydinSağol canım testini buraya atmismiydin bide hangi markaydı benimde adetim iki gün geçti son testimide bu sabah yaptım negatif bu ayda nasip değilmiş
Evet canım kullandım teste göre yumurtlamanın 17 günü bugün o yüzden hiç sanmıyorumEvt buraya atmistm. Laboquikti markasi.insllh gec dollenmedir sennki de. Ovu testi faln kullnmis miydin
Lütfen üzülme eğer bir rahatsızlık yoksa olacak insAllah. Kendini rahat bırak o an çocuk için birlikte oluyorsun gibi olma. Eşini ve seni etkileyecek şeyler yap. Sanki birazda çocuk için değilde zevk alarak yapınca da etkili gibi. Bende bu Ay öyle oldu. Önce ki aylar ev ödevi gibi ovu haftası oluyordu. Arkadaşım 2 yıllık evli olmuyordu şu an 4 aylık gebe. Bu şekil yaptı oda. Tabi bilemiyorum ama fantezi şeyler muhakkak giyin ve kokular sürün o şekil yatağına gir. Af buyur böyle açık yazdim ama . Bu ay denediğim şeyi sana anlatıyorum. Takılar bile etkili.Bende boyle diyorum ama elimde degilki , icimden gecenleri susturamiyorumregl oliyim da doktora gidicez tekrar
Nana yok uçtu
Ben de tiksiniyordum kocamdan, alınmasın diye söylemiyordum ama herkes kokuyordu o da kokuyordu bana yani ne yapayım, hergün kusmaktan canım çıkmıştı, çok fena bişeyAyyyy mide bulantisi igrenc yasamadim ama sahit oldumkendi yengem bayiliyordu resmen kusarken yaninda birimiz bulunurduk mutlaka . Evde hayatta su icmezdi disari cikaedi eve sirtini donerdi oyle icerdi annem de diyor ki sanki ben dogurmusum gelinimi ayni benim hamileliklerim annem de cok kotu gecirirmis hamileliklerini ablam enistem tiksiniyormus hamileyken
Hic belli olmaz hayrlisi olsnEvet canım kullandım teste göre yumurtlamanın 17 günü bugün o yüzden hiç sanmıyorum
He yaaa. Cok merk ettmNana yok uçtu
Aayyy korktm simdiiBen de tiksiniyordum kocamdan, alınmasın diye söylemiyordum ama herkes kokuyordu o da kokuyordu bana yani ne yapayım, hergün kusmaktan canım çıkmıştı, çok fena bişey
AminHic belli olmaz hayrlisi olsn
2 gebeligimde de hiç yaşamadım bunları. Ne kusma ne bulantı ne canım birşey çekti. Ama olursa bu çekmese de çekti dicemBen de tiksiniyordum kocamdan, alınmasın diye söylemiyordum ama herkes kokuyordu o da kokuyordu bana yani ne yapayım, hergün kusmaktan canım çıkmıştı, çok fena bişey
Korkma herkesin aynı olmuyor, arkadaşımda aynı anda hamileydi ikimiziki de kızdı ama o maşallah yedi içti ben sütle beslendim patates filan çubuk kraker saçma sapan şeyler çok şükür sağlıklı doğdu kızım o beslenmeyeAayyy korktm simdii
Lütfen üzülme eğer bir rahatsızlık yoksa olacak insAllah. Kendini rahat bırak o an çocuk için birlikte oluyorsun gibi olma. Eşini ve seni etkileyecek şeyler yap. Sanki birazda çocuk için değilde zevk alarak yapınca da etkili gibi. Bende bu Ay öyle oldu. Önce ki aylar ev ödevi gibi ovu haftası oluyordu. Arkadaşım 2 yıllık evli olmuyordu şu an 4 aylık gebe. Bu şekil yaptı oda. Tabi bilemiyorum ama fantezi şeyler muhakkak giyin ve kokular sürün o şekil yatağına gir. Af buyur böyle açık yazdim ama . Bu ay denediğim şeyi sana anlatıyorum. Takılar bile etkili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?