Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende bir yili gecti deniyorum , her an aklimda her ay reglime 3-4 gun kala basliyorum testlere sonuc husran , sen nasil dayandin 4 gun tebrik ederim cok yuksek ihtimal hamilesindir haber ver muhakkak
Buna rağmen korkuyorum negatif çıkacak diye. Ve yapmaya çekinmiyor degilim. Ilk kez dayandım. Napim olmuyorsa zorla olduramam dedim kendi kendime olacaksa olur dedim. Ve hep başka şeylerle meşgul oldum

Buna rağmen korkuyorum negatif çıkacak diye. Ve yapmaya çekinmiyor degilim. Ilk kez dayandım. Napim olmuyorsa zorla olduramam dedim kendi kendime olacaksa olur dedim. Ve hep başka şeylerle meşgul oldum
Bende boyle diyorum ama elimde degilki , icimden gecenleri susturamiyorum regl oliyim da doktora gidicez tekrar

Hayırlı geceler hanımlar ben bugünde adet olmadım ama heran ilçenmişim gibi bir sanci var yarin randevum var sizce gitsem herhangi birşey yaparlarmi ışlem filan yaparlarmi adetin üçüncü günü kan vermek için

Sağol canım testini buraya atmismiydin bide hangi markaydı benimde adetim iki gün geçti son testimide bu sabah yaptım negatif bu ayda nasip değilmiş
Evt buraya atmistm. Laboquikti markasi.insllh gec dollenmedir sennki de. Ovu testi faln kullnmis miydin

Bende boyle diyorum ama elimde degilki , icimden gecenleri susturamiyorum regl oliyim da doktora gidicez tekrar
Lütfen üzülme eğer bir rahatsızlık yoksa olacak insAllah. Kendini rahat bırak o an çocuk için birlikte oluyorsun gibi olma. Eşini ve seni etkileyecek şeyler yap. Sanki birazda çocuk için değilde zevk alarak yapınca da etkili gibi. Bende bu Ay öyle oldu. Önce ki aylar ev ödevi gibi ovu haftası oluyordu. Arkadaşım 2 yıllık evli olmuyordu şu an 4 aylık gebe. Bu şekil yaptı oda. Tabi bilemiyorum ama fantezi şeyler muhakkak giyin ve kokular sürün o şekil yatağına gir. Af buyur böyle açık yazdim ama . Bu ay denediğim şeyi sana anlatıyorum. Takılar bile etkili.

Ben de tiksiniyordum kocamdan, alınmasın diye söylemiyordum ama herkes kokuyordu o da kokuyordu bana yani ne yapayım, hergün kusmaktan canım çıkmıştı, çok fena bişey

Ben de tiksiniyordum kocamdan, alınmasın diye söylemiyordum ama herkes kokuyordu o da kokuyordu bana yani ne yapayım, hergün kusmaktan canım çıkmıştı, çok fena bişey
2 gebeligimde de hiç yaşamadım bunları. Ne kusma ne bulantı ne canım birşey çekti. Ama olursa bu çekmese de çekti dicem

Yaa bizimde renkli geciyo hep

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…