Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hafif sancılar gelip gidiyor dünden beri, kahvere
ovuyu takip ettinmi
Takvim kullanarak takip ediyordum ama burada öğrendim ki yanlış yapıyormuşum. Benim adetlerim düzenlidir normalde 28 günde bir olurum. Geçen yıl da ağustosta böyle bir gecikme yaşayıp sonunda tarlusalla adet olmuştum. Bu sene de öyle olacak galiba mevsimsel geçiş etkiliyor.

5 aydır gecikmeyen adetim benim de bu ay gecikti ama ben ovu ile takip ediyorum, geç yumurtladım. Yanisanırım ağustos hamilelik için sıkıntılı bir ay hemen herkes bir sorun yazmış bu aralar.

Inşallah Allah en kısa zamanda nasip eder, kürtaj sebebiniz neydi?

5 aydır gecikmeyen adetim benim de bu ay gecikti ama ben ovu ile takip ediyorum, geç yumurtladım. Yanisanırım ağustos hamilelik için sıkıntılı bir ay hemen herkes bir sorun yazmış bu aralar.
Evet bir an önce adet olayım da önümüzdeki aya bakayım istiyorum artık ben de.

Ovu takibi için hangi markayı kullanıyorsun ya da önerirsin? Sanırım bazılarında sıkıntı varmış. Ben de artık başlayayım takip etmeye diyorum.

Ovu takibi için hangi markayı kullanıyorsun ya da önerirsin? Sanırım bazılarında sıkıntı varmış. Ben de artık başlayayım takip etmeye diyorum.
Ben Laboquik kullanıyorum. Başka marka kullanmadım. Piki gördüğüm her ay 14 gün sonra reglim geldi. Bu ay da tutar inşallah bebek gelir. Marttan beri kullanıyorum. Bu ayda olmazsa yine sipariş edeceğim hatta.

Benimde aynı geçen sene ağustosta 1 hafta gecikmişti kan testi yaptıktan sonra regl olmuştum. Mevsim geçişleri etkiliyor gercekten

Ben Laboquik kullanıyorum. Başka marka kullanmadım. Piki gördüğüm her ay 14 gün sonra reglim geldi. Bu ay da tutar inşallah bebek gelir. Marttan beri kullanıyorum. Bu ayda olmazsa yine sipariş edeceğim hatta.
Bende o markayı kullanıyorum 1 kere hamile kalabildim, aslında innovita olanıda merak ediyorum ama kaç seferdir soruyorum yok, çok çabuk tukeniyor

Bende o markayı kullanıyorum 1 kere hamile kalabildim, aslında innovita olanıda merak ediyorum ama kaç seferdir soruyorum yok, çok çabuk tukeniyor
n11 den alıyorum ben. Ama gebelik için başka araştırcam bu ay erken gebelik testi de almak istiyorum onda ne kullanıyorsunuz. Pazartesi gebelik testi sipariş edecem.

İnşallah senin tutar kuzum. ❤ Benim dünden beri hafif sancılarım ve kahverengi akıntım var. Bugün biraz daha yoğunlaştı, bugün yarın olurum diye düşünüyorum.

Haydi o zaman yeni bir aya yelken aç sende
Açacağım. O bebişi istiyorum. Adet olursam şu soğan kürünü bir deneyeceğim, sonra da incir. Keçiboynuzu pekmezi alacağım kocama da. Ovuyu takip edeceğim. Eylül sonunda da inşallah buraya kocaman yazacağım pozitif pozitif diye.

Anladım bende PCOS var ama ultrsonda görülüyor hormonlarımı bu zamana kadar etkilememiş. Matofin diye bir ilaç verdi doktor bana 1 ay olmadı daha başlayalı. Soğan suyunu şubat mart nisan mayısta denedim. Normaldde adet olmuyordum. Şubatta kendi kendime adet olmayı bekledim. Ocak ayında olmamıştım. Şubatın 14ünde oldum. adet bittikten 2 gün sonra soğan suyunu başladım. Yumurtlamaya kadar ben sadece ssabahları aç karnına bir bardak içtim akşamları içmedim. Yumurtlamayı ovu testinde göründe bıraktım. Kullanırken her ay 32. gün adet oldum. Mayısta bıraktım. Haziranda ve Temmuz da da birkaç gün gecikmeyle de olsa adet oldum. Ancak bu ay 13 gün geç yumurtladım .inşallah mevsim değişikliğindendir bu yaz çok il dışına gittim. En azından 5 ay boyunca düzenli yumurtlama ve adet görme şansını elde ettim. Şimdi kullanamam zaten bıraktktan sonra 6 ay kullanmamak lazmımmış.

Büyük ihtimalle mevsim degisikligindendir kuzum. Hormonlarının etkilenmemiş olması çok iyi, buna sevindim.
Ben de iltihap falan varsa temizlensin diye içeceğim soğan suyunu. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…