- 25 Temmuz 2013
- 13.359
- 54.563
- 798
Takvim kullanarak takip ediyordum ama burada öğrendim ki yanlış yapıyormuşum. Benim adetlerim düzenlidir normalde 28 günde bir olurum. Geçen yıl da ağustosta böyle bir gecikme yaşayıp sonunda tarlusalla adet olmuştum. Bu sene de öyle olacak galiba mevsimsel geçiş etkiliyor.ovuyu takip ettinmi
5 aydır gecikmeyen adetim benim de bu ay gecikti ama ben ovu ile takip ediyorum, geç yumurtladım. Yanisanırım ağustos hamilelik için sıkıntılı bir ay hemen herkes bir sorun yazmış bu aralar.Hafif sancılar gelip gidiyor dünden beri, kahvere
Takvim kullanarak takip ediyordum ama burada öğrendim ki yanlış yapıyormuşum. Benim adetlerim düzenlidir normalde 28 günde bir olurum. Geçen yıl da ağustosta böyle bir gecikme yaşayıp sonunda tarlusalla adet olmuştum. Bu sene de öyle olacak galiba mevsimsel geçiş etkiliyor.
Inşallah Allah en kısa zamanda nasip eder, kürtaj sebebiniz neydi?Aynen öyle tatlımyok ben aşılama olmadımda benim bi tane oğlum var çok şükür ama ona 30 yaşımda hamile kaldım onun öncesinde bazı sıkıntılar yaşadım 3 sene sonra kavuştum kuzuma hamdolsun ♥
Şimdi 2.yi istiyorum 6-7 aydır yaşım geçiyor Ekim'de inşâllah 33'e giricem. 3,5 ay önce kürtaj olmuştum bide onun etkisiyle içimdeki istek dahada arttıinşâllah bu ay hepimize sağlıkla nasip olur senin durumun nasıl?
Evet bir an önce adet olayım da önümüzdeki aya bakayım istiyorum artık ben de.5 aydır gecikmeyen adetim benim de bu ay gecikti ama ben ovu ile takip ediyorum, geç yumurtladım. Yanisanırım ağustos hamilelik için sıkıntılı bir ay hemen herkes bir sorun yazmış bu aralar.
Ovu takibi için hangi markayı kullanıyorsun ya da önerirsin? Sanırım bazılarında sıkıntı varmış. Ben de artık başlayayım takip etmeye diyorum.5 aydır gecikmeyen adetim benim de bu ay gecikti ama ben ovu ile takip ediyorum, geç yumurtladım. Yanisanırım ağustos hamilelik için sıkıntılı bir ay hemen herkes bir sorun yazmış bu aralar.
Ben Laboquik kullanıyorum. Başka marka kullanmadım. Piki gördüğüm her ay 14 gün sonra reglim geldi. Bu ay da tutar inşallah bebek gelir. Marttan beri kullanıyorum. Bu ayda olmazsa yine sipariş edeceğim hatta.Ovu takibi için hangi markayı kullanıyorsun ya da önerirsin? Sanırım bazılarında sıkıntı varmış. Ben de artık başlayayım takip etmeye diyorum.
İnşallah canım belki geç yumurtladığın için hala şansın vardır, bence değerlendir. Ben adete 1 gün kala yumurtladım. Yani ne zaman olacağı belli olmuyor, ben de çok şaşırdım ama.Evet bir an önce adet olayım da önümüzdeki aya bakayım istiyorum artık ben de.
Benimde aynı geçen sene ağustosta 1 hafta gecikmişti kan testi yaptıktan sonra regl olmuştum. Mevsim geçişleri etkiliyor gercektenHafif sancılar gelip gidiyor dünden beri, kahvere
Takvim kullanarak takip ediyordum ama burada öğrendim ki yanlış yapıyormuşum. Benim adetlerim düzenlidir normalde 28 günde bir olurum. Geçen yıl da ağustosta böyle bir gecikme yaşayıp sonunda tarlusalla adet olmuştum. Bu sene de öyle olacak galiba mevsimsel geçiş etkiliyor.
Bende o markayı kullanıyorum 1 kere hamile kalabildim, aslında innovita olanıda merak ediyorum ama kaç seferdir soruyorum yok, çok çabuk tukeniyorBen Laboquik kullanıyorum. Başka marka kullanmadım. Piki gördüğüm her ay 14 gün sonra reglim geldi. Bu ay da tutar inşallah bebek gelir. Marttan beri kullanıyorum. Bu ayda olmazsa yine sipariş edeceğim hatta.
n11 den alıyorum ben. Ama gebelik için başka araştırcam bu ay erken gebelik testi de almak istiyorum onda ne kullanıyorsunuz. Pazartesi gebelik testi sipariş edecem.Bende o markayı kullanıyorum 1 kere hamile kalabildim, aslında innovita olanıda merak ediyorum ama kaç seferdir soruyorum yok, çok çabuk tukeniyor
İnşallah senin tutar kuzum.Ben Laboquik kullanıyorum. Başka marka kullanmadım. Piki gördüğüm her ay 14 gün sonra reglim geldi. Bu ay da tutar inşallah bebek gelir. Marttan beri kullanıyorum. Bu ayda olmazsa yine sipariş edeceğim hatta.
Haydi o zaman yeni bir aya yelken aç sendeİnşallah senin tutar kuzum.❤ Benim dünden beri hafif sancılarım ve kahverengi akıntım var. Bugün biraz daha yoğunlaştı, bugün yarın olurum diye düşünüyorum.
Açacağım.Haydi o zaman yeni bir aya yelken aç sende
PCOS mu var sendeAçacağım.O bebişi istiyorum. Adet olursam şu soğan kürünü bir deneyeceğim, sonra da incir. Keçiboynuzu pekmezi alacağım kocama da. Ovuyu takip edeceğim. Eylül sonunda da inşallah buraya kocaman yazacağım pozitif pozitif diye.
Yok yaygın endometriozis.PCOS mu var sende
Anladım bende PCOS var ama ultrsonda görülüyor hormonlarımı bu zamana kadar etkilememiş. Matofin diye bir ilaç verdi doktor bana 1 ay olmadı daha başlayalı. Soğan suyunu şubat mart nisan mayısta denedim. Normaldde adet olmuyordum. Şubatta kendi kendime adet olmayı bekledim. Ocak ayında olmamıştım. Şubatın 14ünde oldum. adet bittikten 2 gün sonra soğan suyunu başladım. Yumurtlamaya kadar ben sadece ssabahları aç karnına bir bardak içtim akşamları içmedim. Yumurtlamayı ovu testinde göründe bıraktım. Kullanırken her ay 32. gün adet oldum. Mayısta bıraktım. Haziranda ve Temmuz da da birkaç gün gecikmeyle de olsa adet oldum. Ancak bu ay 13 gün geç yumurtladım .inşallah mevsim değişikliğindendir bu yaz çok il dışına gittim. En azından 5 ay boyunca düzenli yumurtlama ve adet görme şansını elde ettim. Şimdi kullanamam zaten bıraktktan sonra 6 ay kullanmamak lazmımmış.Yok yaygın endometriozis.sol yumurtalıkta da çikolata kisti vardı. Bu ay erimiş görünmüyor dedi doktor. Tüp bebek merkezine çağırdı beni ama bir iki ay daha kendi kendime denemek istiyorum ya. Yumurtalarım varmış çünkü.
Büyük ihtimalle mevsim degisikligindendir kuzum. Hormonlarının etkilenmemiş olması çok iyi, buna sevindim.Anladım bende PCOS var ama ultrsonda görülüyor hormonlarımı bu zamana kadar etkilememiş. Matofin diye bir ilaç verdi doktor bana 1 ay olmadı daha başlayalı. Soğan suyunu şubat mart nisan mayısta denedim. Normaldde adet olmuyordum. Şubatta kendi kendime adet olmayı bekledim. Ocak ayında olmamıştım. Şubatın 14ünde oldum. adet bittikten 2 gün sonra soğan suyunu başladım. Yumurtlamaya kadar ben sadece ssabahları aç karnına bir bardak içtim akşamları içmedim. Yumurtlamayı ovu testinde göründe bıraktım. Kullanırken her ay 32. gün adet oldum. Mayısta bıraktım. Haziranda ve Temmuz da da birkaç gün gecikmeyle de olsa adet oldum. Ancak bu ay 13 gün geç yumurtladım .inşallah mevsim değişikliğindendir bu yaz çok il dışına gittim. En azından 5 ay boyunca düzenli yumurtlama ve adet görme şansını elde ettim. Şimdi kullanamam zaten bıraktktan sonra 6 ay kullanmamak lazmımmış.
İnşallah caanım amin.Büyük ihtimalle mevsim degisikligindendir kuzum. Hormonlarının etkilenmemiş olması çok iyi, buna sevindim.
Ben de iltihap falan varsa temizlensin diye içeceğim soğan suyunu. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?