Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın hanımlar adetim e 4 gun var normalde adete 3 gun kala filan lekelenmem olur ama çamur gibi olurdu bu ay adetimden kısa süre sonra hemen hemen her günü değerlendirdik 10 gündür adet olacak şekilde belirtilerim vardı bacak agrimasi kasik ağrısı ve mide bulantısı sıcak basması baş agrisi ilk kez bu kadar önce ve yoğun yasadim bebek için ilk denememiz erken gebelik testleri kullandım ama cikmadi bugün sabah değişik bi akintim oldu şeffaf ama içinde kan pihtisi gibi temiz kan rengi tertemizdi ama şeffaf akintiyla geldi bu yerleşme kanamasi olabilir mi

Olabilir tatlım, bekle biraz sabret. Adetin gecikti mi? Gecikmediyse bekle öyle yap testi belki yeni yerlesiyordur.

Dört gün var demişssin, kaçırmışım. Yerleşme şimdi oluyorsa bi on gün falan sonra kanda çıkar.

Olabilir de olmayabilir de. Ben de seninle aynı şeyleri yaşadım tabi o ay çok denediğimiz için kesin gözüyle bakıyordum senin bu yazdıklarının hepsini yaşadım herkes kesin hamilesin dedi.ama maalesef değildim hepsi psikolojikmiş

Bu ayı değerlendirmedik hiç bir belirtim yok. Vücudum o kadar rahat ki biliyorum zaten yok o yüzden belirtim de yok.önceki aylar ne belirtiler yaşadım bi bilsen.hep psikolojik zaten belirtiler 5-6 haftadan sonra başlıyor.çok nadir olarak yerleşme kanaması oluyor çoğu farketmiyor bile.o yüzden ne umut bağla ne üzül.dilerim Rabbimden inşallah hamilesindirinş Hepimiz hamileyizdirbu ay Rabbim yüzümüzü güldürsün

Amin zaten bi kac kez heyecanla test yptim ama beklmek en doğrusu topu topu 4 5 gün daha beklerim sadece şey çok kötü vücudumda o adet olacak hissi insana hiç bi iş yaptirmiyor

Benim adete daha 6 gün var ama bugün karın ağrım başladı ve pembe akıntı yerleşme demeyin çünkü her ay aynı şeyi yaşıyorum ve adet oluyorum. Moral sıfır.Neyse işte soğan kürü yaptım bugün son günümdü. Yarın aslanpençesi çayına başlicam, öyle işte bi rapor vereyim dedim.

benim yumurtlamama 4 gün kaldı ama hala akıntı felan artması yok sizce erken mi yoksa olması gerekiyormuydu artık yıne oluşmassa dıye korkuyorum acıkcası

Aynı olay benim de başıma geldi okurken şok oldum, merakla verdim kanı ebe tam kan da bakalım dedi ertesi gün gittim hcg yok tam kan var dr tekrar kan ver dedi hemde sabah veriliyor ertesi gün gel diyor bana, yok dedim ben hastaneye giderim çünkü kolumuda morartmıştı uyuz ebe ona kan veresim gelmedi. Hatırladıkça sinir oluyor insan

Gülüm normalde hep 0.1 çıkar kimyasal falan mi oldu ki acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…