- 30 Nisan 2018
- 2.160
- 3.043
- 133
Olabilir tatlım, bekle biraz sabret. Adetin gecikti mi? Gecikmediyse bekle öyle yap testi belki yeni yerlesiyordur.Günaydın hanımlar adetim e 4 gun var normalde adete 3 gun kala filan lekelenmem olur ama çamur gibi olurdu bu ay adetimden kısa süre sonra hemen hemen her günü değerlendirdik 10 gündür adet olacak şekilde belirtilerim vardı bacak agrimasi kasik ağrısı ve mide bulantısı sıcak basması baş agrisi ilk kez bu kadar önce ve yoğun yasadim bebek için ilk denememiz erken gebelik testleri kullandım ama cikmadi bugün sabah değişik bi akintim oldu şeffaf ama içinde kan pihtisi gibi temiz kan rengi tertemizdi ama şeffaf akintiyla geldi bu yerleşme kanamasi olabilir mi
Dört gün var demişssin, kaçırmışım. Yerleşme şimdi oluyorsa bi on gün falan sonra kanda çıkar.Günaydın hanımlar adetim e 4 gun var normalde adete 3 gun kala filan lekelenmem olur ama çamur gibi olurdu bu ay adetimden kısa süre sonra hemen hemen her günü değerlendirdik 10 gündür adet olacak şekilde belirtilerim vardı bacak agrimasi kasik ağrısı ve mide bulantısı sıcak basması baş agrisi ilk kez bu kadar önce ve yoğun yasadim bebek için ilk denememiz erken gebelik testleri kullandım ama cikmadi bugün sabah değişik bi akintim oldu şeffaf ama içinde kan pihtisi gibi temiz kan rengi tertemizdi ama şeffaf akintiyla geldi bu yerleşme kanamasi olabilir mi
Umarım yerlesmedir adet kanamasi da olabilir ama benim hiç böyle açık temiz kan olmazdı hep ilk çamur gibiydi aynen beklicem gecikme olursa yaparimDört gün var demişssin, kaçırmışım. Yerleşme şimdi oluyorsa bi on gün falan sonra kanda çıkar.
Olabilir de olmayabilir de. Ben de seninle aynı şeyleri yaşadım tabi o ay çok denediğimiz için kesin gözüyle bakıyordum senin bu yazdıklarının hepsini yaşadım herkes kesin hamilesin dedi.ama maalesef değildim hepsi psikolojikmişGünaydın hanımlar adetim e 4 gun var normalde adete 3 gun kala filan lekelenmem olur ama çamur gibi olurdu bu ay adetimden kısa süre sonra hemen hemen her günü değerlendirdik 10 gündür adet olacak şekilde belirtilerim vardı bacak agrimasi kasik ağrısı ve mide bulantısı sıcak basması baş agrisi ilk kez bu kadar önce ve yoğun yasadim bebek için ilk denememiz erken gebelik testleri kullandım ama cikmadi bugün sabah değişik bi akintim oldu şeffaf ama içinde kan pihtisi gibi temiz kan rengi tertemizdi ama şeffaf akintiyla geldi bu yerleşme kanamasi olabilir mi
Bu ayı değerlendirmedik hiç bir belirtim yok. Vücudum o kadar rahat ki biliyorum zaten yok o yüzden belirtim de yok.önceki aylar ne belirtiler yaşadım bi bilsen.hep psikolojik zaten belirtiler 5-6 haftadan sonra başlıyor.çok nadir olarak yerleşme kanaması oluyor çoğu farketmiyor bile.o yüzden ne umut bağla ne üzül.dilerim Rabbimden inşallah hamilesindirGünaydın hanımlar adetim e 4 gun var normalde adete 3 gun kala filan lekelenmem olur ama çamur gibi olurdu bu ay adetimden kısa süre sonra hemen hemen her günü değerlendirdik 10 gündür adet olacak şekilde belirtilerim vardı bacak agrimasi kasik ağrısı ve mide bulantısı sıcak basması baş agrisi ilk kez bu kadar önce ve yoğun yasadim bebek için ilk denememiz erken gebelik testleri kullandım ama cikmadi bugün sabah değişik bi akintim oldu şeffaf ama içinde kan pihtisi gibi temiz kan rengi tertemizdi ama şeffaf akintiyla geldi bu yerleşme kanamasi olabilir mi
Amin zaten bi kac kez heyecanla test yptim ama beklmek en doğrusu topu topu 4 5 gün daha beklerim sadece şey çok kötü vücudumda o adet olacak hissi insana hiç bi iş yaptirmiyorBu ayı değerlendirmedik hiç bir belirtim yok. Vücudum o kadar rahat ki biliyorum zaten yok o yüzden belirtim de yok.önceki aylar ne belirtiler yaşadım bi bilsen.hep psikolojik zaten belirtiler 5-6 haftadan sonra başlıyor.çok nadir olarak yerleşme kanaması oluyor çoğu farketmiyor bile.o yüzden ne umut bağla ne üzül.dilerim Rabbimden inşallah hamilesindirinş Hepimiz hamileyizdir bu ay Rabbim yüzümüzü güldürsün
Aynı olay benim de başıma geldi okurken şok oldum, merakla verdim kanı ebe tam kan da bakalım dedi ertesi gün gittim hcg yok tam kan var dr tekrar kan ver dedi hemde sabah veriliyor ertesi gün gel diyor bana, yok dedim ben hastaneye giderim çünkü kolumuda morartmıştı uyuz ebe ona kan veresim gelmedi. Hatırladıkça sinir oluyor insanYok cnm çekiyim dedim ama hiç belli olmuyor fotoda, ışığa tutunca görünüyor, bir iki gün sonra tekrarlıycam bakalım☺
Biseferinde bende hem tam kan sayımı hemde beta yapmıştırmıştım, 2gün bekledim enabıza düşsün diye, sonuç böyle çıktı,beta yoktu, ertesi gün gittim hesap sormaya sağlık ocağına, dra dedim oda göremedi demekki yapılmamış beta dedi, bidaha ver kan dedi, indim aşağı, verirken kan, baya bi azarladım ordakileri,dün verdiğim kana noldu niye betaya bakılmadı dedim, göndermedinizmi kanı dedim, ,,o bizlik durum değil hastaneye gönderiyoruz biz, onlarda sorun olmuştur dediler, burnumdan soluya soluya tekrar kan vermiştim, oda ertesi gün anca düşmüştü sisteme,
Hayırlısı olsun canımBenim sonuç sonunda çıktı, negatif. Bir an önce adet olsam da önüme baksam artık.
Artacak o artacakGünaydın yavrularım
Benimle beraber heyecanla bekleyen kuzularım duacı arkadaslarım Allah sizlerden razı olsun
Sizlerinde muradını kabul eylesin insallah
sonucum cıktı hakkınızı helal edin.
Beta hcg 1.04 yazıyor
Gülüm normalde hep 0.1 çıkar kimyasal falan mi oldu ki acabaGünaydın yavrularım
Benimle beraber heyecanla bekleyen kuzularım duacı arkadaslarım Allah sizlerden razı olsun
Sizlerinde muradını kabul eylesin insallah
sonucum cıktı hakkınızı helal edin.
Beta hcg 1.04 yazıyor
Artar mı emin misin böyle bir ihtimal var mı?Artacak o artacak
Batta artmıs olması gerekmezmiydi?Artacak o artacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?