Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nana senin adetin kısa sürüp devam etmedi mi? Bu sonuç ne demek canım?

Nana senin adetin kısa sürüp devam etmedi mi? Bu sonuç ne demek canım?
Canım bat günümde kısa süreli bi agrım oldu dusa girdim ama girmeden önce kesilmisti benim agrım kanamamda cok hafifti iki gündürde kahve pembe sildikce geliyodu ben anlamadım birsey

Reglin geçti mi ki? Senin çok ufak kanamam oldu bu yerleşme ise sonuç normal. Forumda değeri 2 olup artan bir sürü kişinin yorumunu okudum. Kimyasal olsa adet Tam gelmiş olmalıydı
1 dende artanı okudunmu hic canım ? Napıyım ben simdi

Canım forumda birçok kişinin yorumunu okudum 2 olan değerleri artmış Neden olmasın güzel düşünelim güzel olsun İnşAllah
Ya Canım adet günü geçtiği için.keske öyle bir mucize olsa nanamiz hamile olsa bu ay kiyamam valla çok isterim.ama değer böyle olunca biraz zor bir ihtimal gibi geldi.insan bir umut edip de olmayınca da çok üzülüyor.

1 dende artanı okudunmu hic canım ? Napıyım ben simdi
Panik yapma sakın olsa varsa da Allah tan yoksa da Allah tan. Kendine dikkat et folik asit kullanıyorsundur zaten. Pazartesi kan verirsin İnşAllah değerin artınca da bana dua edeceksin söz mü canım güzel düşünelim güzel olsun. Bir okumadım ama değeri iki çıkanı çok okudum çok yorum yapmışlar gebelik beş üzeredir diye. Güzel düşün İnşAllah adetin gelmesin bebiş gelsin

Cnm ben hiç 1 den değer yükselen görmedim bence umutlandırma nanayı. Hem geç döllenme olsa bu kadar az değer çıkmaz

Canım benim hepimiz istiyoruz sen ben nana ve isteyen herkese versin. Rabbim asla ama asla kimseyi bununla imtihan etmesin. Neden olumsuz düşünelim verecek olan Allah Bebiş varsa da amenna Yoksa da amenna

Helali hoş olsun anneeemm

Cok isterim canım folikasite ara vermistim devam edeyim insallah düsmemistir yeni tutunuyordur bebegim yaaa tutunsada tutunmasada bende sizlerin duacınızım canım cok ediyorum yine ederim merak etme balım

kimyasal kelimesinden nefret ettim.
Canım benim hepimiz istiyoruz sen ben nana ve isteyen herkese versin. Rabbim asla ama asla kimseyi bununla imtihan etmesin. Neden olumsuz düşünelim verecek olan Allah Bebiş varsa da amenna Yoksa da amenna
Amin canım inşallah.Insallah önümüzdeki ay a çok güzel haberler verelim

Cok isterim canım folikasite ara vermistim devam edeyim insallah düsmemistir yeni tutunuyordur bebegim yaaa tutunsada tutunmasada bende sizlerin duacınızım canım cok ediyorum yine ederim merak etme balım❤❤
Her şey Allah'tan verecek olan O adet bile olsan yine dikkat etmen lazım hassas bünyelerimiz. Dualarım seninle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…