Nana senin adetin kısa sürüp devam etmedi mi? Bu sonuç ne demek canım?Günaydın yavrularım
Benimle beraber heyecanla bekleyen kuzularım duacı arkadaslarım Allah sizlerden razı olsun
Sizlerinde muradını kabul eylesin insallah
sonucum cıktı hakkınızı helal edin.
Beta hcg 1.04 yazıyor
Kimyasal icin cok yogun kanama yasamam gerekmezmi ? Tmm bir iki tane pıhtı geldi ama minnacıktı o sekildemi düstü acabaGülüm normalde hep 0.1 çıkar kimyasal falan mi oldu ki acaba
Reglin geçti mi ki? Senin çok ufak kanamam oldu bu yerleşme ise sonuç normal. Forumda değeri 2 olup artan bir sürü kişinin yorumunu okudum. Kimyasal olsa adet Tam gelmiş olmalıydıBatta artmıs olması gerekmezmiydi?
Canım bat günümde kısa süreli bi agrım oldu dusa girdim ama girmeden önce kesilmisti benim agrım kanamamda cok hafifti iki gündürde kahve pembe sildikce geliyodu ben anlamadım birseyNana senin adetin kısa sürüp devam etmedi mi? Bu sonuç ne demek canım?
Nana kimyasal olamaz .bak benim bugün kanama başladı.kimyasal.hem de nasıl bel ağrısı var.damliyor kanlar.Kimyasal icin cok yogun kanama yasamam gerekmezmi ? Tmm bir iki tane pıhtı geldi ama minnacıktı o sekildemi düstü acaba
Canım forumda birçok kişinin yorumunu okudum 2 olan değerleri artmış Neden olmasın güzel düşünelim güzel olsun İnşAllahArtar mı emin misin böyle bir ihtimal var mı?
1 dende artanı okudunmu hic canım ? Napıyım ben simdiReglin geçti mi ki? Senin çok ufak kanamam oldu bu yerleşme ise sonuç normal. Forumda değeri 2 olup artan bir sürü kişinin yorumunu okudum. Kimyasal olsa adet Tam gelmiş olmalıydı
Biyerin kesilmis gibi akıyo kanın demiNana kimyasal olamaz .bak benim bugün kanama başladı.kimyasal.hem de nasıl bel ağrısı var.damliyor kanlar.
Ya Canım adet günü geçtiği için.keske öyle bir mucize olsa nanamiz hamile olsa bu ay kiyamam valla çok isterim.ama değer böyle olunca biraz zor bir ihtimal gibi geldi.insan bir umut edip de olmayınca da çok üzülüyor.Canım forumda birçok kişinin yorumunu okudum 2 olan değerleri artmış Neden olmasın güzel düşünelim güzel olsun İnşAllah
Panik yapma sakın olsa varsa da Allah tan yoksa da Allah tan. Kendine dikkat et folik asit kullanıyorsundur zaten. Pazartesi kan verirsin İnşAllah değerin artınca da bana dua edeceksin söz mü1 dende artanı okudunmu hic canım ? Napıyım ben simdi
Evet evet aynı öyleBiyerin kesilmis gibi akıyo kanın demi
Inşallah Allah en kısa zamanda nasip eder, kürtaj sebebiniz neydi?
Cnm ben hiç 1 den değer yükselen görmedim bence umutlandırma nanayı. Hem geç döllenme olsa bu kadar az değer çıkmazPanik yapma sakın olsa varsa da Allah tan yoksa da Allah tan. Kendine dikkat et folik asit kullanıyorsundur zaten. Pazartesi kan verirsin İnşAllah değerin artınca da bana dua edeceksin söz mücanım güzel düşünelim güzel olsun. Bir okumadım ama değeri iki çıkanı çok okudum çok yorum yapmışlar gebelik beş üzeredir diye. Güzel düşün İnşAllah adetin gelmesin bebiş gelsin
Canım benim hepimiz istiyoruz sen ben nana ve isteyen herkese versin. Rabbim asla ama asla kimseyi bununla imtihan etmesin. Neden olumsuz düşünelim verecek olan AllahYa Canım adet günü geçtiği için.keske öyle bir mucize olsa nanamiz hamile olsa bu ay kiyamam valla çok isterim.ama değer böyle olunca biraz zor bir ihtimal gibi geldi.insan bir umut edip de olmayınca da çok üzülüyor.
Helali hoş olsun anneeemmGünaydın yavrularım
Benimle beraber heyecanla bekleyen kuzularım duacı arkadaslarım Allah sizlerden razı olsun
Sizlerinde muradını kabul eylesin insallah
sonucum cıktı hakkınızı helal edin.
Beta hcg 1.04 yazıyor
Cok isterim canım folikasite ara vermistim devam edeyimPanik yapma sakın olsa varsa da Allah tan yoksa da Allah tan. Kendine dikkat et folik asit kullanıyorsundur zaten. Pazartesi kan verirsin İnşAllah değerin artınca da bana dua edeceksin söz mücanım güzel düşünelim güzel olsun. Bir okumadım ama değeri iki çıkanı çok okudum çok yorum yapmışlar gebelik beş üzeredir diye. Güzel düşün İnşAllah adetin gelmesin bebiş gelsin
Peki canım siz bilirsiniz.Cnm ben hiç 1 den değer yükselen görmedim bence umutlandırma nanayı. Hem geç döllenme olsa bu kadar az değer çıkmaz
Amin canım inşallah.Insallah önümüzdeki ay a çok güzel haberler verelimCanım benim hepimiz istiyoruz sen ben nana ve isteyen herkese versin. Rabbim asla ama asla kimseyi bununla imtihan etmesin. Neden olumsuz düşünelim verecek olan AllahBebiş varsa da amenna Yoksa da amenna
Her şey Allah'tan verecek olan O adet bile olsan yine dikkat etmen lazım hassas bünyelerimiz. Dualarım seninleCok isterim canım folikasite ara vermistim devam edeyiminsallah düsmemistir yeni tutunuyordur bebegim yaaa tutunsada tutunmasada bende sizlerin duacınızım canım cok ediyorum yine ederim merak etme balım❤❤
Amiin ♥kimyasal kelimesinden nefret ettim.
Amin canım inşallah.Insallah önümüzdeki ay a çok güzel haberler verelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?