- 20 Mart 2011
- 13.963
- 32.570
- 798
Hele şükür kendim gibi bi umutlu anne adayı buldumHelali hoş olsun anneeemm
Can bu bedende olduğu surece bundan sonra umutluyum olana kadareHele şükür kendim gibi bi umutlu anne adayı buldum♥
Harikasın senden ne tatlı Anne olur valla helal olsunCan bu bedende olduğu surece bundan sonra umutluyum olana kadare
Pozitif veya negatif yaziyor mu canmGünaydın yavrularım
Benimle beraber heyecanla bekleyen kuzularım duacı arkadaslarım Allah sizlerden razı olsun
Sizlerinde muradını kabul eylesin insallah
sonucum cıktı hakkınızı helal edin.
Beta hcg 1.04 yazıyor
Umut da biraz mantık olunca oluyo yalnız sonra hayal kırıklığı çok oluyo. Benim geçen ay stresten 4 gün gecikti adetim hamileyim diye dolaştım sürekli. Kan da yaptırdım 1 çıktı e bekleseydim yükselsin diye daha da geickicekti adetimHele şükür kendim gibi bi umutlu anne adayı buldum♥ neşeli neşeli geldin az güzel şeyler yaz hele
Bilemiyorum bende belki böylesi kimyasal yasamısımdır belki ama tam atamama hayret ettim benEvet evet aynı öyleyarın parça parça da düşer.2 ay önce de olmuştu ama önümüzdeki ay Allahım nolur olmasın artık.bana da nasip et
Yok canım yazmıyor durun ekran resmini paylaşayım
Hepimizden cok guzel sabirli anneler olurHarikasın senden ne tatlı Anne olur valla helal olsun
Annelik sabir gerektirir sonuctaHarikasın senden ne tatlı Anne olur valla helal olsun
Benim bahsettiğim şey varsa da O ndan yoksa da O ndan. Güzel düşün güzel olsun ben atacağına inanıyorum dedim. Sen hamilesin demedim herkes yorum yapıyor karşıdaki inansın zaten iradesi var sizin yazdıklarınızı da elbette dikkate alıyordur.Umut da biraz mantık olunca oluyo yalnız sonra hayal kırıklığı çok oluyo. Benim geçen ay stresten 4 gün gecikti adetim hamileyim diye dolaştım sürekli. Kan da yaptırdım 1 çıktı e bekleseydim yükselsin diye daha da geickicekti adetim
Canım senin kaybın için çok üzgünüm İnşAllah bir sonraki ay sağlıklı bir gebelik başlarEvet evet aynı öyleyarın parça parça da düşer.2 ay önce de olmuştu ama önümüzdeki ay Allahım nolur olmasın artık.bana da nasip et
Amin amiin. hakkında hayırlısı olmustur canım benimGünaydın yavrularım
Benimle beraber heyecanla bekleyen kuzularım duacı arkadaslarım Allah sizlerden razı olsun
Sizlerinde muradını kabul eylesin insallah
sonucum cıktı hakkınızı helal edin.
Beta hcg 1.04 yazıyor
Anladım canım stres yapma bir ihtimalde olsa o ihtimal var diyorsun sen gebesin demiyorsun zaten bunu doktorlar söyleyemezken hicbirimiz söyleyemeyiz. Hayırlısı olmustur umarım canım ben gebe degilmisim gibi kafama takmadan yasamaya devam edeyim bebis tutunabilirse bana kendini bir sekilde belli eder zaten tutunamazsada önümüzdeki maclara bakıcaz tabiki rabbim hayırlısını versin
İnsallah yavrumAmin amiin. hakkında hayırlısı olmustur canım benim❤❤
Hay Allah razı olsun tam olarak bunu söylemek istemiştim ♥ Rabbim isteyen herkese huyu güzel yüzü güzel hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinAnladım canım stres yapma bir ihtimalde olsa o ihtimal var diyorsun sen gebesin demiyorsun zaten bunu doktorlar söyleyemezken hicbirimiz söyleyemeyiz. Hayırlısı olmustur umarım canım ben gebe degilmisim gibi kafama takmadan yasamaya devam edeyim bebis tutunabilirse bana kendini bir sekilde belli eder zaten tutunamazsada önümüzdeki maclara bakıcaz tabiki rabbim hayırlısını versin❤
Adete 2 gün kala dmeiş bak nananın adeti geçti. Benim demek istediğim insan umudu olunca daha çok yıpranıyo. Şu durumda olabilme ihtimali çok düşükBenim bahsettiğim şey varsa da O ndan yoksa da O ndan. Güzel düşün güzel olsun ben atacağına inanıyorum dedim. Sen hamilesin demedim herkes yorum yapıyor karşıdaki inansın zaten iradesi var sizin yazdıklarınızı da elbette dikkate alıyordur.
Bu forumda okuduğum Sadece tek örnek. Elbette olabilir de olmayabilir de
Eki Görüntüle 2300967
Hemen nasip etsin insallah amiinHay Allah razı olsun tam olarak bunu söylemek istemiştim ♥ Rabbim isteyen herkese huyu güzel yüzü güzel hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Adete 2 gün kala dmeiş bak nananın adeti geçti. Benim demek istediğim insan umudu olunca daha çok yıpranıyo. Şu durumda olabilme ihtimali çok düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?