Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hele şükür kendim gibi bi umutlu anne adayı buldum neşeli neşeli geldin az güzel şeyler yaz hele
Umut da biraz mantık olunca oluyo yalnız sonra hayal kırıklığı çok oluyo. Benim geçen ay stresten 4 gün gecikti adetim hamileyim diye dolaştım sürekli. Kan da yaptırdım 1 çıktı e bekleseydim yükselsin diye daha da geickicekti adetim

Evet evet aynı öyle yarın parça parça da düşer.2 ay önce de olmuştu ama önümüzdeki ay Allahım nolur olmasın artık.bana da nasip et
Bilemiyorum bende belki böylesi kimyasal yasamısımdır belki ama tam atamama hayret ettim ben insallah hayırlısını versin rabbim olursa zaten birdahaki ay belli olur benimde sizlerle birlikte sevinirim belki kim bilir ay kafamdan atıcam diyordum daha cok muallakta kaldım Allahım yardım etsin hepimize hepimize kucaklarımızı bos bırakmasın insallah tez ve hayırlısını versin kuzum insallah sen kalacaksın önümüzdeki ay sende kan sayımlarını yaptır canım folikasitini kullanmayada devam et

Benim bahsettiğim şey varsa da O ndan yoksa da O ndan. Güzel düşün güzel olsun ben atacağına inanıyorum dedim. Sen hamilesin demedim herkes yorum yapıyor karşıdaki inansın zaten iradesi var sizin yazdıklarınızı da elbette dikkate alıyordur.
Bu forumda okuduğum Sadece tek örnek. Elbette olabilir de olmayabilir de

Merhaba kızlar bugünkü ovülasyon sonucum bu sizce olur mu bugün??

Eklentiler

• 16DA91D2-3CE7-4505-B6F0-4C98EFA4DCE2.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 16
N Nana Ana canım hakkında hayırlısı olsun inşAllah benim ne demek istediğimi anlamışsındır
Evet evet aynı öyle yarın parça parça da düşer.2 ay önce de olmuştu ama önümüzdeki ay Allahım nolur olmasın artık.bana da nasip et
Canım senin kaybın için çok üzgünüm İnşAllah bir sonraki ay sağlıklı bir gebelik başlar ben kimyasal bile yaşamadım hiç eminim çok duymuşsundur bunu amaa en azından hamile kalabiliyorsun ♥

Amin amiin. hakkında hayırlısı olmustur canım benim

Anladım canım stres yapma bir ihtimalde olsa o ihtimal var diyorsun sen gebesin demiyorsun zaten bunu doktorlar söyleyemezken hicbirimiz söyleyemeyiz. Hayırlısı olmustur umarım canım ben gebe degilmisim gibi kafama takmadan yasamaya devam edeyim bebis tutunabilirse bana kendini bir sekilde belli eder zaten tutunamazsada önümüzdeki maclara bakıcaz tabiki rabbim hayırlısını versin

Hay Allah razı olsun tam olarak bunu söylemek istemiştim ♥ Rabbim isteyen herkese huyu güzel yüzü güzel hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Adete 2 gün kala dmeiş bak nananın adeti geçti. Benim demek istediğim insan umudu olunca daha çok yıpranıyo. Şu durumda olabilme ihtimali çok düşük

Adete 2 gün kala dmeiş bak nananın adeti geçti. Benim demek istediğim insan umudu olunca daha çok yıpranıyo. Şu durumda olabilme ihtimali çok düşük
MelodiminEsi evet canım benim bat günümde hafif kanamam oldu buayın 20siydi. Ha gerci üzerinden üc gün gecmis yinede ben ikinizide anladım sorun etmeyin ciceklerim Allah büyük

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…