Nana canım.sen bi muayene olmayı düşünüyor musun.yani şimdi böyle az kanama oldu ya.onumuzdeki aya hazır olun rahim diyeBilemiyorum bende belki böylesi kimyasal yasamısımdır belki ama tam atamama hayret ettim beninsallah hayırlısını versin rabbim olursa zaten birdahaki ay belli olur benimde sizlerle birlikte sevinirim belki kim bilir ay kafamdan atıcam diyordum daha cok muallakta kaldım Allahım yardım etsin hepimize hepimize kucaklarımızı bos bırakmasın insallah tez ve hayırlısını versin kuzum insallah sen kalacaksın önümüzdeki ay sende kan sayımlarını yaptır canım folikasitini kullanmayada devam et
Kiizz parca parca dedin ya benim de bu ay yine parca parca düştü .Evet evet aynı öyleyarın parça parça da düşer.2 ay önce de olmuştu ama önümüzdeki ay Allahım nolur olmasın artık.bana da nasip et
Canım ben sordum ama adetin geçti mi diye. Hakkında hayırlısı neyse o olsun bugün olur yarın olur inşAllah Rabbimin katından bir müjde bizi de bulurAdete 2 gün kala dmeiş bak nananın adeti geçti. Benim demek istediğim insan umudu olunca daha çok yıpranıyo. Şu durumda olabilme ihtimali çok düşük
Benim de parça parça oldu bu ayKiizz parca parca dedin ya benim de bu ay yine parca parca düştü .yoksaaaamm ben kimyasal mi gecirdim .. adetim 2 gun normal yogunluktaydi 3. Gun hafif hafif geldi ama parca dusuyordu hep .bugünde 4 . Gun hic gelmemiş afedersiniz ped gelecegimden beyaz kan man yok
Hmm anladım canım hayırlısı bakalımMelodiminEsi evet canım benim bat günümde hafif kanamam oldu buayın 20siydi. Ha gerci üzerinden üc gün gecmis yinede ben ikinizide anladım sorun etmeyin ciceklerim Allah büyük
Bu ay cok kimyasal kelimesi duydum suphelendim simdiBenim de parça parça oldu bu aydoktoru aradım siyah değilse sıkıntı yok döllenmeyen yumurta dışarı atılıyor dedii
Kimyasal Tam olarak nasıl oluyor hcg değeri dışında nasıl anlaşılır ki? Bilen biri bizi aydınlatsın kızlar lütfenBu ay cok kimyasal kelimesi duydum suphelendim simdi
Aklımdan gecti aslında ama gerek yok canım bidahaki ay icin calısma yapmıcam zaten önümüzdeki aya temizlenir rahimim bi sıkıntı olmaz Allahın izniyleNana canım.sen bi muayene olmayı düşünüyor musun.yani şimdi böyle az kanama oldu ya.onumuzdeki aya hazır olun rahim diye
1.04 canım
Mide bulandirmak istemem ama koyuydu benimki oyle kurumus gibiydi yani pihtilasmis gibiBenim de parça parça oldu bu aydoktoru aradım siyah değilse sıkıntı yok döllenmeyen yumurta dışarı atılıyor dedii
Aynen ben de merak ediyorumKimyasal Tam olarak nasıl oluyor hcg değeri dışında nasıl anlaşılır ki? Bilen biri bizi aydınlatsın kızlar lütfen
Sağol canım inşallah öbür aya hepimizin çok güzel olsun
Canım kimyasalda kanama uzun sürüyor biraz 7 gün sürmüştü sonlarda azaldi.kimyasal için adetinin de geçmesi lazım.adet gecikmesinin 6. günü kanama geldi.gecen sefer 10 gün gecikme ile geldi.ki benim adetim 1 gün bile gecikmezKiizz parca parca dedin ya benim de bu ay yine parca parca düştü .yoksaaaamm ben kimyasal mi gecirdim .. adetim 2 gun normal yogunluktaydi 3. Gun hafif hafif geldi ama parca dusuyordu hep .bugünde 4 . Gun hic gelmemiş afedersiniz ped gelecegimden beyaz kan man yok
Gunun geçmesi lazim ve gectikten sonra adet gelmesi ile oluyor yani . Yok ya ben beklenen tarihten 1 gun önce adet oldumCanım kimyasalda kanama uzun sürüyor biraz 7 gün sürmüştü sonlarda azaldi.kimyasal için adetinin de geçmesi lazım.adet gecikmesinin 6. günü kanama geldi.gecen sefer 10 gün gecikme ile geldi.ki benim adetim 1 gün bile gecikmez
Elimden geleni yapıcam canımCanım düşünmemeye çalış evde uğraş bul kendini rahatlat.duş al.yüzmeye git.
Günün gecmesi lazımmı bilmiyorum cok degisik bir agrısı oluyor onun belde ve kasıklarda ve parca parca geliyor normalinden fazla oluyor kanaman canımGunun geçmesi lazim ve gectikten sonra adet gelmesi ile oluyor yani . Yok ya ben beklenen tarihten 1 gun önce adet oldumdegil o zaman kimyasal .. insallah kimse yasamaz oylr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?