Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nana canım.sen bi muayene olmayı düşünüyor musun.yani şimdi böyle az kanama oldu ya.onumuzdeki aya hazır olun rahim diye

Evet evet aynı öyle yarın parça parça da düşer.2 ay önce de olmuştu ama önümüzdeki ay Allahım nolur olmasın artık.bana da nasip et
Kiizz parca parca dedin ya benim de bu ay yine parca parca düştü . yoksaaaamm ben kimyasal mi gecirdim .. adetim 2 gun normal yogunluktaydi 3. Gun hafif hafif geldi ama parca dusuyordu hep .bugünde 4 . Gun hic gelmemiş afedersiniz ped gelecegimden beyaz kan man yok

Adete 2 gün kala dmeiş bak nananın adeti geçti. Benim demek istediğim insan umudu olunca daha çok yıpranıyo. Şu durumda olabilme ihtimali çok düşük
Canım ben sordum ama adetin geçti mi diye. Hakkında hayırlısı neyse o olsun bugün olur yarın olur inşAllah Rabbimin katından bir müjde bizi de bulur

Benim de parça parça oldu bu ay doktoru aradım siyah değilse sıkıntı yok döllenmeyen yumurta dışarı atılıyor dedii

Nana canım.sen bi muayene olmayı düşünüyor musun.yani şimdi böyle az kanama oldu ya.onumuzdeki aya hazır olun rahim diye
Aklımdan gecti aslında ama gerek yok canım bidahaki ay icin calısma yapmıcam zaten önümüzdeki aya temizlenir rahimim bi sıkıntı olmaz Allahın izniyle

Sağol canım inşallah öbür aya hepimizin çok güzel olsunBelki bir de her gün ilişki deneyebilirsiniz.evet 2 gün beklemek iyi ama bilemezsin.

Canım kimyasalda kanama uzun sürüyor biraz 7 gün sürmüştü sonlarda azaldi.kimyasal için adetinin de geçmesi lazım.adet gecikmesinin 6. günü kanama geldi.gecen sefer 10 gün gecikme ile geldi.ki benim adetim 1 gün bile gecikmez

Gunun geçmesi lazim ve gectikten sonra adet gelmesi ile oluyor yani . Yok ya ben beklenen tarihten 1 gun önce adet oldum degil o zaman kimyasal .. insallah kimse yasamaz oylr

Gunun geçmesi lazim ve gectikten sonra adet gelmesi ile oluyor yani . Yok ya ben beklenen tarihten 1 gun önce adet oldum degil o zaman kimyasal .. insallah kimse yasamaz oylr
Günün gecmesi lazımmı bilmiyorum cok degisik bir agrısı oluyor onun belde ve kasıklarda ve parca parca geliyor normalinden fazla oluyor kanaman canım

Canım bhcg hamile kalsakta kalmasakta artış ve azalış gösterir 5 e kadar olan değerler çok anlamlı değildir .gebelik yoktur.hormon olduğu için artar ya da azalır.5 ya da bazı hastanelerde 10 dan büyük değerler gebelik olabilir diye değerlendirilir. O yüzden birbirimize yükselir dememiz mantıklı değil. Doktor a gitsen bu değere yok der adet söktürücü yazar . Geç döllenme olanlar eğer düzenli adet görüyorsa zaten adet geçince gebeliği belli edecek şekilde artış gösterir. Bazıları günü gelmeden test yapıyor 2,3,5 neyse bi değer çıkıp yükseliyor . Günü gelmediği için o kadar düşük değer normal günü geçen biri için zaten artar diyemeyiz doktorlarda demez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…