Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim geçen ay resmen siyah gelmişti bi süre, pıhtılı olduğu ve testte silik çizgi gördüğüm için kimyasaldan şüphelenmiştm aşırı ağrım da vardı, kesin kimyasal gebelikmiş demekki
Evet canım öyle bence. Çünkü doktor aynen bu senin dediğini tarif etti siyah pıhtılı
Iihhhyy zaten gec kalsa nolceekkheyecan yapardik azciikk
Acık atraksiyon fena mı olurdu

Evet canım öyle bence. Çünkü doktor aynen bu senin dediğini tarif etti siyah pıhtılı

Acık atraksiyon fena mı olurdu
Ben de test aşırı silik olduğu için yanlış gördüm herhalde dedim eşime bile göstermedim attım çünkü ertesi gün kahverengiyle başlayıp siyah devam etti kırmızıyla bitti sadece bir iki gün gecikmişti ama ağrım aşırı oldu.. neyse bu da iyi birşey hayırlısı ne yapayım

Slm kizlar fazla yazamiyorum 3gündur simsiyah camur gibi gelen kanamam dunden peri cok yogun parca parca gelmeye basladi.diger taraftanda glukofen yüzünden ishal oldum.hayalet gibi geziyorum evin icinde

Aynen canım hani hep derler ya en azından hamile kalabiliyorsun diye. İyi tarafından bakmakta fayda var

Olsun kuzum ya üzülmeyelim eylüle bakalım sıkma canını

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…