Hayır cnm düzenli adet görürüm ben pco yok geç döllenme ile hamile kaldım ne zaman yumurtladiginla alakaliCanım benim bildiğim kadarıyla geç döllenme adeti düzenli olan kişilerde olmuyor, döngün her ay bir iki gün erken yada geç oluyorsa düzenlidir ve geç döllenme şansı çok az, benim önceki gebeliğimde bebeğim bir hafta geriden geliyordu geç döllenme dedi dr ama adetim düzenliydi diyince bir terslik olduğunu anladı ve gelişiminde sorun vardı yani geç döllenme değildi aslında.. genelde pcolu olanlarda oluyor sanırım yada başka bir nedenle düzensiz olanlarda..
Anladım kuzum ben öyle bilmiyodum zaten azdı bilgimde bu konuda sagolCanım benim bildiğim kadarıyla geç döllenme adeti düzenli olan kişilerde olmuyor, döngün her ay bir iki gün erken yada geç oluyorsa düzenlidir ve geç döllenme şansı çok az, benim önceki gebeliğimde bebeğim bir hafta geriden geliyordu geç döllenme dedi dr ama adetim düzenliydi diyince bir terslik olduğunu anladı ve gelişiminde sorun vardı yani geç döllenme değildi aslında.. genelde pcolu olanlarda oluyor sanırım yada başka bir nedenle düzensiz olanlarda..
Ayyy canımmmm hadi hayırlısı olsun inşaaallahhhhKızlar
Çok teşekkür ediyorum canimmmAyyy canımmmm hadi hayırlısı olsun inşaaallahhhhsağlıkla al kucağına inşaallah
Canımm gözünaydınKızlar
Bir hamis daha katildi aramizaKızlar
Kızlar
Hayırlı olsun cnmKızlar
Canım çok geçmiş olsun.ben de bi agrikesici içtim.hic iş yapmadan oSlm kizlar fazla yazamiyorum 3gündur simsiyah camur gibi gelen kanamam dunden peri cok yogun parca parca gelmeye basladi.diger taraftanda glukofen yüzünden ishal oldum.hayalet gibi geziyorum evin icinde
Evet kesin kimyasal benceBenim geçen ay resmen siyah gelmişti bi süre, pıhtılı olduğu ve testte silik çizgi gördüğüm için kimyasaldan şüphelenmiştm aşırı ağrım da vardı, kesin kimyasal gebelikmiş demekki
Amin inşallah canım. Ben bu ay rahatım bayrama geldi boş geçtiAllah kalbinden baksın canımm Allah razı olsun duaların kabul olsun insallah cümlemiz icin. Basım iki dündür kazan gibi cok agrıyor. Ama üzerimde bir rahatlama oldu sonucu gördükten sonra mutlu oldumda diyebilirim demekki kimyasalsa bu bebek tutunuyo ama düsme islemini tam yasayamadım insallah kötü bir kiste dönüsmez diyede dua ediyorum hala sol kasıkta ince sızlamalar mevcut. Rabbim saglıgımızdan almadan bizleri evlatlarımıza kavusturssun insallah cicegim üzülme sende gececek insallah tüm bu kaoslarAllah ol derse hersey olur ona sıgın canım
Oyyyy maşallah 841 hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar
Hadi hayırlı olsun, tahmin ediyorduk zaten geç bile öğrendikKızlar
Bende istemiyorum bu ay canım toteme bile yazmadım Kendimi farkındaysanAmin inşallah canım. Ben bu ay rahatım bayrama geldi boş geçti
Canım ama düzenli adet gören zaten düzenli yumurtlar en fazla 2-3 gün oynar yani bir iki hafta çok zor, ilaç filan kullanmış mıydın yumurtlama için yada kür ?Hayır cnm düzenli adet görürüm ben pco yok geç döllenme ile hamile kaldım ne zaman yumurtladiginla alakali
Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
Totem
@Babyandmom bat 6
@Ojej bat 11
@NorthCarolina bat 12
@hayalinizle bat 12
Emine Hatayli bat 19
F Fatma KTL bat 20
@mervecancan bat 20 T
@Caghla_29 bat 23
@Gncgztc bat 24
Balkupumm bat 21
C Cena bat 21
@linaboran bat 22
D Denizyildizi_444 bat 22
H Hermine bat 22
@Tiibukk bat 23
@limonlusodaaa bat 26
Sumeyyee__ bat 26
@aselce bat 27
@Inci2020 bat 27
@burcusami bat 28
M Melegim15 bat 28
@Butterfly1987 bat 28
@Lepistesb bat 28
@Misst bat 29
M Minikbirmucizemeselesi bat 29
@Kahvemveben bat 29
@zambak189 bat 30
@Ftskrcm bat 30
@15yusra11 bat 31
@Canan_mehtap bat 31
Eylül
@Tiktaktok bat 1
@MNbeyaz bat 5
S Sibelll16 bat 5
@Zekta bat 5
@Deryakadir bat 7
@Dora01 bat 7
@eylem91 bat 8
@Ederaf bat 10
@Maruki bat 10
@Fyprk bat 10
@Mevayigit bat 12
@Nurov bat 13
@Bifincankahve bat 13
@Antoryum123 bat 14
@bi prenses annesi bat 14
@Liyalayi bat 15
C Cena bat 16
@Loriklorik bat 16
@m_aslicim bat 16
@Gonulmeyvesi bat 17
@Serimeri bat 18
Umutumut82 bat19
E Eslem91 bat 19
@Karakarsu bat 19
@LadyMorganas bat 19
@sosmivida bat 20
@bmbm bat 21
@dilosss_ bat 23
icecreamm bat 24
@guzelgunler2019 bat 27
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?