Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır cnm düzenli adet görürüm ben pco yok geç döllenme ile hamile kaldım ne zaman yumurtladiginla alakali

Anladım kuzum ben öyle bilmiyodum zaten azdı bilgimde bu konuda sagol

Kızlar bişi sorcammmm belim kasıklarıma ve hatta bacaklarım cok fena ağrıyordu ve akıntım da vardı cok ilginç ilişki istemiyordum ağrılarından dolayı 2 gün süren ağrım ilişkiden hemen sonra hepsi geçti neden acaba

Slm kizlar fazla yazamiyorum 3gündur simsiyah camur gibi gelen kanamam dunden peri cok yogun parca parca gelmeye basladi.diger taraftanda glukofen yüzünden ishal oldum.hayalet gibi geziyorum evin icinde
Canım çok geçmiş olsun.ben de bi agrikesici içtim.hic iş yapmadan o
Benim geçen ay resmen siyah gelmişti bi süre, pıhtılı olduğu ve testte silik çizgi gördüğüm için kimyasaldan şüphelenmiştm aşırı ağrım da vardı, kesin kimyasal gebelikmiş demekki
Evet kesin kimyasal bence

Amin inşallah canım. Ben bu ay rahatım bayrama geldi boş geçti

Hayır cnm düzenli adet görürüm ben pco yok geç döllenme ile hamile kaldım ne zaman yumurtladiginla alakali
Canım ama düzenli adet gören zaten düzenli yumurtlar en fazla 2-3 gün oynar yani bir iki hafta çok zor, ilaç filan kullanmış mıydın yumurtlama için yada kür ?

Balkupumm bat 21
C Cena bat 21

@linaboran bat 22
D Denizyildizi_444 bat 22
H Hermine bat 22

@Tiibukk bat 23 kızlar sizin durumlar nedir?
Eylüle eklettirmek isteyenler özelden mesaj atsın
Gebislerimiz cogalıyor cok sükür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…