Aminnnnn Rabbim duysun sesini güzelimAleykümselam canımm, cuma hürmetine eylülde müjdemizi göndersin Rabbim çok amin
Gitmedim canım, öyle pıhtı gelince rahim temizleniyor diye düşündüm hatta bi ara siyahtan şüphelendim ama kadın doğumcu görmek istemiyorum bir süre alttan bakacağını bildiğim için olabildiğince geciktiriyorum eylül ekim gibi gideceğim zaten hormon testi için..Doktora gitseydin keske ne olur ne olmaz
Yok daha erken diye yapmadım cnm zaten 2 aydır gecikiyor adetim. Valla yumurtlama gününden beri karnıma sancı giriyo ama umutlanmak istemiyorum geçen ay her belirti yi yaşadım fos çıktıAynıyız canım. Hiç belirtin var mı? Ya da test yaptın mı?
Senin için dua ediyorum.rabbim tez vakitte anne olmayı nasip etsin.şu sıra çok stres yaşadın . Biraz akışına bırak canım .hasta olursun Allah korusun. Olursa olur Allah bilir. Elimizden gelen bişey yok bende çok istiyorum üzülüyorum ama çaresi yok
Yok daha erken diye yapmadım cnm zaten 2 aydır gecikiyor adetim. Valla yumurtlama gününden beri karnıma sancı giriyo ama umutlanmak istemiyorum geçen ay her belirti yi yaşadım fos çıktı
Kimyasal gibi afedersin bir bosalma olmadı canım inanki bilmiyorum olursada Allahtan olmazsada Allahtan artık pek diyebilecegim birsey kalmadı bu konudaKimyasal mı yokmu acaba
Hayırlısı olsun insallah yakında kavusursun bebegine canım
Hayırlı vakitte gelsinler insallah bebegimOlsun kuzum ya üzülmeyelim eylüle bakalım sıkma canını
Merhaba canım benim geçen ay adete 5 6 gün kala 2.04 çıktı. Bat günü adet oldum. Her ihtimale karşı yine baktırayım dedim 0.5 çıktı.Günaydın yavrularım
Benimle beraber heyecanla bekleyen kuzularım duacı arkadaslarım Allah sizlerden razı olsun
Sizlerinde muradını kabul eylesin insallah
sonucum cıktı hakkınızı helal edin.
Beta hcg 1.04 yazıyor
Adetin normal yogunluktamı geldi canım?Merhaba canım benim geçen ay adete 5 6 gün kala 2.04 çıktı. Bat günü adet oldum. Her ihtimale karşı yine baktırayım dedim 0.5 çıktı.
Kanda degerin nasıl cıkmıstı adetin gelmeyince kan testi yaptırmısmıydın hemen canım?Benim ilk gebwligim geç dollenmeydi kuzum 1 hafta geçmişti adetim testte varla yok arasiydi
Normalde 3 gün çok yoğun olur geri kalan 3 gün hafif ve leke olup biter. Ama o ay 2 gün azıcık pıhtı gibi geldi ped de pek bir şey olmuyordu. Lavaboya gidince parça gibi geliyordu. 2 günde hafif sarı leke oldu ve bitti. İlk defa öyle oldum. Bende şüphelendim öyle tekrarladım. Adet e 5 6 gün kala yaptığım testi de rahatsızdım acile gittik orada beta ya baktılar. Yoksa baktırmazdım. Bende öyle 2 görünce umutlandım. Ama adet oldumAdetin normal yogunluktamı geldi canım?
Benimki cok az oldugu icin strese girmistim kan verdim biliyosun. Yine seninki gibi kontrol amaclı bir hafta sonra tekrarlayabilirim kanımı canım kafam rahat olsun benimde
Ozamanlar hemen yapmiyodum cnmbyaa 1 hafta geçtikten sonra evdeki test zorla gozukuyodu dr usgde gorememisti 2 hafta sonra gormustuKanda degerin nasıl cıkmıstı adetin gelmeyince kan testi yaptırmısmıydın hemen canım?
Anladım canım demekki bir pıhtıyla bile kimyasal yasayabiliyormusuzNormalde 3 gün çok yoğun olur geri kalan 3 gün hafif ve leke olup biter. Ama o ay 2 gün azıcık pıhtı gibi geldi ped de pek bir şey olmuyordu. Lavaboya gidince parça gibi geliyordu. 2 günde hafif sarı leke oldu ve bitti. İlk defa öyle oldum. Bende şüphelendim öyle tekrarladım. Adet e 5 6 gün kala yaptığım testi de rahatsızdım acile gittik orada beta ya baktılar. Yoksa baktırmazdım. Bende öyle 2 görünce umutlandım. Ama adet oldum
Anladım tatlım sagolOzamanlar hemen yapmiyodum cnmbyaa 1 hafta geçtikten sonra evdeki test zorla gozukuyodu dr usgde gorememisti 2 hafta sonra gormustu
Bende öyle Yapıcam cnm pazartesi yaparım heraldeBende erken diye yapmıyorum, ama iki gün kala yapıcam. Olursa çıkar diye düşünüyorum. Olmazsa da eylülde artık nasipse
Canım benim bildiğim kadarıyla geç döllenme adeti düzenli olan kişilerde olmuyor, döngün her ay bir iki gün erken yada geç oluyorsa düzenlidir ve geç döllenme şansı çok az, benim önceki gebeliğimde bebeğim bir hafta geriden geliyordu geç döllenme dedi dr ama adetim düzenliydi diyince bir terslik olduğunu anladı ve gelişiminde sorun vardı yani geç döllenme değildi aslında.. genelde pcolu olanlarda oluyor sanırım yada başka bir nedenle düzensiz olanlarda..
Bir terslik vardı o ay ama bilmiyorum artıkAnladım canım demekki bir pıhtıyla bile kimyasal yasayabiliyormusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?