Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doktora gitseydin keske ne olur ne olmaz
Gitmedim canım, öyle pıhtı gelince rahim temizleniyor diye düşündüm hatta bi ara siyahtan şüphelendim ama kadın doğumcu görmek istemiyorum bir süre alttan bakacağını bildiğim için olabildiğince geciktiriyorum eylül ekim gibi gideceğim zaten hormon testi için..

Aynıyız canım. Hiç belirtin var mı? Ya da test yaptın mı?
Yok daha erken diye yapmadım cnm zaten 2 aydır gecikiyor adetim. Valla yumurtlama gününden beri karnıma sancı giriyo ama umutlanmak istemiyorum geçen ay her belirti yi yaşadım fos çıktı

Allah kalbinden baksın canımm Allah razı olsun duaların kabul olsun insallah cümlemiz icin. Basım iki dündür kazan gibi cok agrıyor. Ama üzerimde bir rahatlama oldu sonucu gördükten sonra mutlu oldumda diyebilirim demekki kimyasalsa bu bebek tutunuyo ama düsme islemini tam yasayamadım insallah kötü bir kiste dönüsmez diyede dua ediyorum hala sol kasıkta ince sızlamalar mevcut. Rabbim saglıgımızdan almadan bizleri evlatlarımıza kavusturssun insallah cicegim üzülme sende gececek insallah tüm bu kaoslar Allah ol derse hersey olur ona sıgın canım

Yok daha erken diye yapmadım cnm zaten 2 aydır gecikiyor adetim. Valla yumurtlama gününden beri karnıma sancı giriyo ama umutlanmak istemiyorum geçen ay her belirti yi yaşadım fos çıktı

Bende erken diye yapmıyorum, ama iki gün kala yapıcam. Olursa çıkar diye düşünüyorum. Olmazsa da eylülde artık nasipse

Gec döllenmeyle ilgili bilgisi olan arkadaslarım varmı? Olanlar bilgi verebilirmi? Öyle bir ihtimalim varmı aklıma takılıyo bu soru istemsiz.
F Fatma KTL nerdesin arastırmacı kuzum

Merhaba canım benim geçen ay adete 5 6 gün kala 2.04 çıktı. Bat günü adet oldum. Her ihtimale karşı yine baktırayım dedim 0.5 çıktı.

Merhaba canım benim geçen ay adete 5 6 gün kala 2.04 çıktı. Bat günü adet oldum. Her ihtimale karşı yine baktırayım dedim 0.5 çıktı.
Adetin normal yogunluktamı geldi canım?
Benimki cok az oldugu icin strese girmistim kan verdim biliyosun. Yine seninki gibi kontrol amaclı bir hafta sonra tekrarlayabilirim kanımı canım kafam rahat olsun benimde

Gec döllenmeyle ilgili bilgisi olan arkadaslarım varmı? Olanlar bilgi verebilirmi? Öyle bir ihtimalim varmı aklıma takılıyo bu soru istemsiz.
Benim ilk gebwligim geç dollenmeydi kuzum 1 hafta geçmişti adetim testte varla yok arasiydi

Adetin normal yogunluktamı geldi canım?
Benimki cok az oldugu icin strese girmistim kan verdim biliyosun. Yine seninki gibi kontrol amaclı bir hafta sonra tekrarlayabilirim kanımı canım kafam rahat olsun benimde
Normalde 3 gün çok yoğun olur geri kalan 3 gün hafif ve leke olup biter. Ama o ay 2 gün azıcık pıhtı gibi geldi ped de pek bir şey olmuyordu. Lavaboya gidince parça gibi geliyordu. 2 günde hafif sarı leke oldu ve bitti. İlk defa öyle oldum. Bende şüphelendim öyle tekrarladım. Adet e 5 6 gün kala yaptığım testi de rahatsızdım acile gittik orada beta ya baktılar. Yoksa baktırmazdım. Bende öyle 2 görünce umutlandım. Ama adet oldum

Anladım canım demekki bir pıhtıyla bile kimyasal yasayabiliyormusuz

Canım benim bildiğim kadarıyla geç döllenme adeti düzenli olan kişilerde olmuyor, döngün her ay bir iki gün erken yada geç oluyorsa düzenlidir ve geç döllenme şansı çok az, benim önceki gebeliğimde bebeğim bir hafta geriden geliyordu geç döllenme dedi dr ama adetim düzenliydi diyince bir terslik olduğunu anladı ve gelişiminde sorun vardı yani geç döllenme değildi aslında.. genelde pcolu olanlarda oluyor sanırım yada başka bir nedenle düzensiz olanlarda..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…