Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende istemiyorum bu ay canım toteme bile yazmadım Kendimi farkındaysan

Bende bu ayı bos biraktim.gecen ay yaris ati gibi 2 gunde bir doktora git gel yiprandim. Bu ay regli bitiminden itibaren düzenli iliski denicem. Yumurta buyudumu catladimi dollendimi kafayi yedim evde iş yapamaz oldum valla..

Bende bu ayı bos biraktim.gecen ay yaris ati gibi 2 gunde bir doktora git gel yiprandim. Bu ay regli bitiminden itibaren düzenli iliski denicem. Yumurta buyudumu catladimi dollendimi kafayi yedim evde iş yapamaz oldum valla..
Afedersin ama mal giib olduk resmen
Ben kendime bu konuda vurdumduymaz olacak artık kendimi umursamicam nolursa olsun umursasamda olmuyo zaten ki olmasın diye dikkatli davranıcam
Kısmetiyse öylede gelir kafayı yedik ya Allah sonumuzu hayır etsinde sadikonukta bulusmayalım

Aman diyim amannnn

Cnm gözünaydın, çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah gebeliğin

Cnm sonucunu gördüm üzüldüm,herkezde normal hcg değeri bir olmuyor, yani çoğu insanda normali 0.2--0.4 vs olurken, bazılarında senin gibi oluyor, gebelik görünmüyor evet, ama brnimde tek merak ettiğim adet gününde neden okadarcık lekelenme geçirdin, beklemekten başka çaren yok, belki mevsimseldir, yada çok stresli olduğun için o etkiliyordur,
Sakince günleri geçirmeye bak artık inşallah başka sorun yoktur da rahatça sökülürsün, önümüzdeki aya tekrar ümit edersin

Kızlar merhaba, forumda yeniyim. Ben de 4 aydır denemeler yapıyorum, her ay aynı anlattığınız şeyleri yaşıyorum. Son 3 aydır 28 günde bir adet oluyorum. sat 5 Ağustos. Bu ay 10 gün boyunca bal, çörek otu, tarçın kürünü yaptım. Aslında bu aydan pek ümidim yoktu, çünkü sadece 18 Ağustos'ta birleşme oldu. Ovülasyon testleri ile takip yapmadım. Bana sanki yumurtlama birleşmeden 2 gün sonra oldu (20.08) gibi geldi, akıntım oldu. Ne yazık ki o günü değerlendiremedik. Dün özellikle kasık ağrısını çok hissettim. Son günlerde de hafif beyazımsı bir akıntım oluyor. Şimdi de acaba tutmuş olabilir mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Şans çok düşük, sadece 1 kez oldu, hatta umutlu da değildim, ama akıntılar ve kasık ağrısı acaba mı diye düşündürüyor. Tabi eğer tutmuşsa bile çok erken sanırım anlamak için..

İnsallah canım dedigin gibi olabilir sagol benimle beraber soluksuz bekledigin icin

Bu arada ben bir kürtaj yaşadım, şimdi düşünüyorum da çok pişmanım.. Ama işte şartlar vs.. O zaman 24 yaşındaydım, evli değildim. (Şu anda 38 yaşındayım, aynı adamla da evlendim, 5 senelik evliyim, 20 senedir de aynı adamlayım:) ) Neyse.. Tek seferde hiç beklemediğim bir zamanda hamile kalmıştım. Aslında az çok hatırlıyorum belirtilerini.. Aşırı akıntım olmuştu ve göğüslerim çok büyümüştü, hatta koşarken göğüslerimi tutmak zorunda kalıyordum o derece, bir de ben yerleşme kanaması yaşadığım için ancak bir sonraki reglimi beklerken hamile olduğumu öğrenmiştim.

nanacim negatif sanırım sonucun ama 1 değer de yüksek gibi acaba kimyasal mi oldu ki inşallah en yakın zamanda bebegin seninle olur cnm

Benim normal adet belirtim dışında hiç belirtim yok kasiklarima batma oluyor ama iki taraflı zaten önceden de olurdu yani farklı olabilecek hiç bişeyim yok ben eylulden umutluyum

Yani kürtajınız için sizi yargılayamayız o Allahla sizin aranızda bir hesaplaşma ama benim merak ettiğim 5 yıldır evliyseniz neden 38 yaşa kadar beklediniz, bu ilk annelik için bence geç bi yaş yumurta rezerviniz azalmış olabilir hiç doktora gittiniz mi? 24 yaşında bir kerede hamile kalabilirsin ama 38de öyle olmaz malesef

Evet geç bir yaş farkındayım, ancak biz çocuk yapmama kararı almıştık.. Eşim istemiyordu, ben de kendimi hiç hazır hissedemiyordum. Onun istememesi benim de işime geliyordu. Ben kürtajım ve çocuk korkum üzerine bilinçaltı çalışmaları yaptım, altındaki nedenleri görüp fark ettikçe korkularım azaldı ve eşimin karşısına çıkıp ben çocuk istiyorum diyebildim. Bu kararı bu sene Mart ayında aldım, hemen doktora gittim. Yumurta rezervimin iyi olduğunu hatta yaşıma göre kalitesini de iyi bulduğunu söyledi. Kan testleri, hormon testleri hepsini yaptırdım, sadece e2 düşüklüğüm çıktı, ilaç kullanmak istemediğim için bal, çörek otu, tarçın kürü yaptım bu ay bir de aslanpençesi, hayıt, civan perçemi çayı içtim. İşte toplam 4 aydır çalışmalar yapıyoruz. Eşim halen pek istekli değil fark ediyorum. Ama yine de çakşır suyunu, keçiboynuzu özünü aksatmadan içiyor. Bakalım kısmet artık..

Kızlar ya bu sogan kürüne başlamanın bir zamanı var mı? Yani adetimin ilk günü bugün başlayabiliyor muyum? Bir de bunu uygularken hamile kalınırsa bir zararı oluyor mu? Düşük gibi?

nanacim negatif sanırım sonucun ama 1 değer de yüksek gibi acaba kimyasal mi oldu ki inşallah en yakın zamanda bebegin seninle olur cnm♥
Keske evde kanla ölctügümüz gibi betahcg ölcme sansımız olsaydı bebegim ya idrar testlerinin hcg oranı yüksek oluyor cogu gebenin o yüzden silik gözüküyor
Kimyasalmı oldu bilmiyorum büyük ihtimal kimyasal ama otururken yine sol kasıkta ara ara batma gibi bir agrı oluyor Allahım hayırlara cıkarsın canım Diger türlü önümüzdeki ay icin bir calısmaya girmeyi düsünmüyorum bu ay son iki üc günde yine psikolojim dagıldı cünkü biraz toparlayayım sizlere eslik edicem daha sonra

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…