Sesi cıkmadı insallah sorunsuz gelecek o görürsünüz@Fatma KTL ne yaptı acaba bugün kan verecekti tekrar ?
@Balkupumm bat 21
@Cena bat 21
@linaboran bat 22
@Denizyildizi_444 bat 22
@Hermine bat 22
@Tiibukk bat 23 kızlar sizin durumlar nedir?
Eylüle eklettirmek isteyenler özelden mesaj atsın
Gebislerimiz cogalıyor cok sükür
Bebegim hayırlı olsun ilk sonucta kacti betaKızlar
Bende istemiyorum bu ay canım toteme bile yazmadım Kendimi farkındaysan
Ilk sonucum bu canımBebegim hayırlı olsun ilk sonucta kacti beta
Afedersin ama mal giib olduk resmenBende bu ayı bos biraktim.gecen ay yaris ati gibi 2 gunde bir doktora git gel yiprandim. Bu ay regli bitiminden itibaren düzenli iliski denicem. Yumurta buyudumu catladimi dollendimi kafayi yedim evde iş yapamaz oldum valla..
Afedersin ama mal giib olduk resmen
Ben kendime bu konuda vurdumduymaz olacak artık kendimi umursamicam nolursa olsun umursasamda olmuyo zaten ki olmasın diye dikkatli davranıcam
Kısmetiyse öylede gelirkafayı yedik ya Allah sonumuzu hayır etsinde sadikonukta bulusmayalım
Cnm gözünaydın, çok sevindimKızlar
Cnm sonucunu gördüm üzüldüm,herkezde normal hcg değeri bir olmuyor, yani çoğu insanda normali 0.2--0.4 vs olurken, bazılarında senin gibi oluyor, gebelik görünmüyor evet, ama brnimde tek merak ettiğim adet gününde neden okadarcık lekelenme geçirdin, beklemekten başka çaren yok, belki mevsimseldir, yada çok stresli olduğun için o etkiliyordur,Afedersin ama mal giib olduk resmen
Ben kendime bu konuda vurdumduymaz olacak artık kendimi umursamicam nolursa olsun umursasamda olmuyo zaten ki olmasın diye dikkatli davranıcam
Kısmetiyse öylede gelirkafayı yedik ya Allah sonumuzu hayır etsinde sadikonukta bulusmayalım
Tebrik ederim canım.Kizlar hastane çok yoğun. Müsait olunca hepinize cvp vereceğim. Kusuruma bakmayın
İnsallah canım dedigin gibi olabilir sagol benimle beraber soluksuz bekledigin icinCnm gözünaydın, çok sevindimhayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah gebeliğin
Cnm sonucunu gördüm üzüldüm,herkezde normal hcg değeri bir olmuyor, yani çoğu insanda normali 0.2--0.4 vs olurken, bazılarında senin gibi oluyor, gebelik görünmüyor evet, ama brnimde tek merak ettiğim adet gününde neden okadarcık lekelenme geçirdin, beklemekten başka çaren yok, belki mevsimseldir, yada çok stresli olduğun için o etkiliyordur,
Sakince günleri geçirmeye bak artık inşallah başka sorun yoktur da rahatça sökülürsün, önümüzdeki aya tekrar ümit edersin
Yani kürtajınız için sizi yargılayamayız o Allahla sizin aranızda bir hesaplaşma ama benim merak ettiğim 5 yıldır evliyseniz neden 38 yaşa kadar beklediniz, bu ilk annelik için bence geç bi yaş yumurta rezerviniz azalmış olabilir hiç doktora gittiniz mi? 24 yaşında bir kerede hamile kalabilirsin ama 38de öyle olmaz malesefBu arada ben bir kürtaj yaşadım, şimdi düşünüyorum da çok pişmanım.. Ama işte şartlar vs.. O zaman 24 yaşındaydım, evli değildim. (Şu anda 38 yaşındayım, aynı adamla da evlendim, 5 senelik evliyim, 20 senedir de aynı adamlayım:) ) Neyse.. Tek seferde hiç beklemediğim bir zamanda hamile kalmıştım. Aslında az çok hatırlıyorum belirtilerini.. Aşırı akıntım olmuştu ve göğüslerim çok büyümüştü, hatta koşarken göğüslerimi tutmak zorunda kalıyordum o derece, bir de ben yerleşme kanaması yaşadığım için ancak bir sonraki reglimi beklerken hamile olduğumu öğrenmiştim.
Keske evde kanla ölctügümüz gibi betahcg ölcme sansımız olsaydı bebegim ya idrar testlerinin hcg oranı yüksek oluyor cogu gebenin o yüzden silik gözüküyornanacim negatif sanırım sonucun ama 1 değer de yüksek gibi acaba kimyasal mi oldu kiinşallah en yakın zamanda bebegin seninle olur cnm♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?