İyiki canımBenimkiler de tam tersi etrafımda herkes bebeğim olmuyo snaıyo kendi ailem dahil bilmiyorlar ki vajinismusu yeni atlattım.. İyiki varız harikayız
Rahmin mi alınsın dedi ben mi yanlış anladım, o doktor neyin kafasındaymış yaa.. sana neden hormon testi istiyorsun diyince önceki gebeliklernden bahsetmek yerine bir süredir gebelik istediğini ve bunun için hormonların önemli olduğunu söyleseydin keşke.. siz yaptırmasanız da ben zaten başka doktora gidip yaptırırım deseydin çok gıcık oldum bu nasıl bir üslup, okumuş ama adam olamamış dediklerimizdenBende bugun doktora gittim moralimi bozdu sinir oldum, adetimin 3.günüydü dedim hormon testi yaptırmak istiyorum, adetin düzenimi evet dedim, muayene etti filan dedi herşey iyi gözüküyor, niye istiyorsun, dedim ilk gebeligim kanamalı geçti sonra suyum geldi 35.haftada dogum oldu, sonra ki gebeligim yine kanamliydi19+5te suyum geldi suni sanci ile doğum yaptim bebeğimi kaybettim bu yüzden istiyorum filan... diyo ki bana sen cocuk istediğine eminmisin, yapma bence rahmin alınırsın senin, niye istiyorsun ki filan öyle şeyler söyledi sınırımı bozdu, sonra hormon testinede gerek yok dedi, ben istiyorum dedim, doktor olan benim gerek yok dedi, parasıyla yaptiramadim resmen uyuz oldum çıktım. Şuan nedense cocuk umudum çok azaldıkızım kardeş kardeş diye ağlıyor nerdeyse, işte herkesin imtihanı bir başka Rabbim herkesin hakkında hayırlı olanı nasip eylesin
Valla cnm biz 8 yıllık birliktelik sonunda evlendik be yüzeysel yaşıyorduk bişeyler asla böyle bişey başıma gelicğeini inanmazdım. Acımasından korkuyorsun aslında bizimki deneyimsizlikten kaynaklandı çünkü ilk hafta olmuş farketmedik bileİyiki canım
Yaa cok merak ediyorum vajinismus nasıl oluyor yani nasıl korkuyorsunuzki Allahın bizler icin yarattıgından
Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşGeçeli bugün 5 gün oldu. Belirtim kasık ağrısı oldu en belirgin , batmalar oldu
Kız korkulmayacak gibi miİyiki canım❤
Yaa cok merak ediyorum vajinismus nasıl oluyor yani nasıl korkuyorsunuzki Allahın bizler icin yarattıgından
Canım Allah razı olsun. Hem sağda hem solda . Bazen tam ortada. 3 kere kramp girmişti . Bi de pit pit atmalar hissettim halen de hissediyorum. Damar gibi atma dışında. Köpük gibi böyle sankiCanım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inş ♥kasik batması ağrısı tek taraflı mi oldu iki taraflı mi acaba
Keisnşikle hepsine dua ediyorum cidden kasmamak çok zor çünkü beynin kabul etmiyo olucğaınıKız korkulmayacak gibi miBen vajinismus değildim ama ilk evlendiğimizde bi süre zor oldu yani, nedense anlıyorum onları Allah yardımcıları olsun hala yaşayan varsa, kendini kasmasalar zor olmayacak ama kasmamak da mümkün değil tıpkı bizim şu an kafaya takmamamızın zor olduğu gibi
Cok güzeldi o ilk günler ahh ahKız korkulmayacak gibi miBen vajinismus değildim ama ilk evlendiğimizde bi süre zor oldu yani, nedense anlıyorum onları Allah yardımcıları olsun hala yaşayan varsa, kendini kasmasalar zor olmayacak ama kasmamak da mümkün değil tıpkı bizim şu an kafaya takmamamızın zor olduğu gibi
3 buçuk ay önce oldu bizim söylemesi ayıp ah ah diyorum benCok güzeldi o ilk günler ahh ah
Kendi doktorum.izindeydi birde başkasını deniyim dedim ama hiç iyi olmadiBoşuna iyi seçin doktorunuzu demiyorlar. Takma boşver cnm daha iyi Bi doktor bul bence
Kendi doktorum izindeydi bir de başka deneyim dedim ama bir daha tövbe:)Cnm öncelikle hoşgeldin,
Yumurta çatlamadan 3gün önce bile ilişki olsa tutma ihtimali var, şöyleki spermler 72saate kadar canlı kalabiliyor, yumurtlamadan önce ilişki olduğunda içinde spermler daha canlıysa yumurtanın çatladığı günde tutabilir, 24saat canlı kalıyor sonuçta yumurta, e spermlerde 3gün canlı kalabiliyor, bu yüzden öncesindeki ilişki daha avantajlı oluyor, bence içini ferah tut, kasık batması ilk işaretlerden inşallah güzel haberi alırsın bu ay, hakkınızda hayırlısı
Valla okurken bile yumruk atasım geldi dr'a haasakın moralini bozma, gereksiz bi dra denk gelmişsin başka dra görün sen sinirim zıpladı gerçekten
Bi süre doktora gitmiycem herhlde :) artık hamile kalırsam giderim napalim çalışmalara devam, nasibimizde ne varsa onu yaşarızGerizekalı yaaaa
Nefret ediyorum söyle doktor tiplerinden allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bunun gibilerini
Sen bir doktorun lafıyla cocuguna kardes yapma isteginden vazgecmeyeceksin herhalde canım kendine gel ve toplan ve baska bir doktora git okey?
Öyle malesef internette iyi yorumları vardı diye tercih ettim ama bu daha sanmiyorum :)Canim hic takma ve baska doktora git. Bazilari malesef okumakla insan olamiyor.
Yaa çok güzel olmuş cnm
Söyledim zaten bebek istiyorum ve hormonlarıma bakılmasını istiyorum, hemen diyorki kim istiyor ki neden istiyorsun ki, hiç böyle bir tavır beklemiyordum biraz şok oldum açıkçası, özel hastane olmasına rağmen istediğim tahlilleri yapmadı, doktor benim ben karar veririm dedi, başka tahliller verdi, sağlık ocağında yaptirilanlardan, benim ablamda doktor zaten her zaman tahlillerimi yaptırıyorum dedim ama çokta umursamadı bende çıktım geldim.Rahmin mi alınsın dedi ben mi yanlış anladım, o doktor neyin kafasındaymış yaa.. sana neden hormon testi istiyorsun diyince önceki gebeliklernden bahsetmek yerine bir süredir gebelik istediğini ve bunun için hormonların önemli olduğunu söyleseydin keşke.. siz yaptırmasanız da ben zaten başka doktora gidip yaptırırım deseydin çok gıcık oldum bu nasıl bir üslup, okumuş ama adam olamamış dediklerimizden
Aynı hatayı bende yaptım cnm geçen sene Bi doktora gittim ama olumsuz tek Bi yorum okumadım. Öyle suratsız çıktı ki sorularıma karşılık bile vermediÖyle malesef internette iyi yorumları vardı diye tercih ettim ama bu daha sanmiyorum :)
Sizde tadın bu duyguyu en kısa zman daYaa çok güzel olmuş cnm ☺
İnş cnm hayırlısı olsun diye dua ediyorum hep hepimiz içinSizde tadın bu duyguyu en kısa zman da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?