Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimkiler de tam tersi etrafımda herkes bebeğim olmuyo snaıyo kendi ailem dahil bilmiyorlar ki vajinismusu yeni atlattım.. İyiki varız harikayız
İyiki canım
Yaa cok merak ediyorum vajinismus nasıl oluyor yani nasıl korkuyorsunuzki Allahın bizler icin yarattıgından

Rahmin mi alınsın dedi ben mi yanlış anladım, o doktor neyin kafasındaymış yaa.. sana neden hormon testi istiyorsun diyince önceki gebeliklernden bahsetmek yerine bir süredir gebelik istediğini ve bunun için hormonların önemli olduğunu söyleseydin keşke.. siz yaptırmasanız da ben zaten başka doktora gidip yaptırırım deseydin çok gıcık oldum bu nasıl bir üslup, okumuş ama adam olamamış dediklerimizden

İyiki canım
Yaa cok merak ediyorum vajinismus nasıl oluyor yani nasıl korkuyorsunuzki Allahın bizler icin yarattıgından
Valla cnm biz 8 yıllık birliktelik sonunda evlendik be yüzeysel yaşıyorduk bişeyler asla böyle bişey başıma gelicğeini inanmazdım. Acımasından korkuyorsun aslında bizimki deneyimsizlikten kaynaklandı çünkü ilk hafta olmuş farketmedik bile sonra ara ara oldu ama hep kaçtım sonra atamam çıktı uzak kaldık bir yıl eşimden. Sonra çocuk isteği ağır basınca acırsa acısın dedim ve olduşuan bana da saçma geliyo boş yere korkmuşum

İyiki canım
Kız korkulmayacak gibi mi Ben vajinismus değildim ama ilk evlendiğimizde bi süre zor oldu yani, nedense anlıyorum onları Allah yardımcıları olsun hala yaşayan varsa, kendini kasmasalar zor olmayacak ama kasmamak da mümkün değil tıpkı bizim şu an kafaya takmamamızın zor olduğu gibi

Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inş ♥ kasik batması ağrısı tek taraflı mi oldu iki taraflı mi acaba
Canım Allah razı olsun. Hem sağda hem solda . Bazen tam ortada. 3 kere kramp girmişti . Bi de pit pit atmalar hissettim halen de hissediyorum. Damar gibi atma dışında. Köpük gibi böyle sanki

Keisnşikle hepsine dua ediyorum cidden kasmamak çok zor çünkü beynin kabul etmiyo olucğaını

Cok güzeldi o ilk günler ahh ah

Kendi doktorum izindeydi bir de başka deneyim dedim ama bir daha tövbe:)

Bi süre doktora gitmiycem herhlde :) artık hamile kalırsam giderim napalim çalışmalara devam, nasibimizde ne varsa onu yaşarız

Söyledim zaten bebek istiyorum ve hormonlarıma bakılmasını istiyorum, hemen diyorki kim istiyor ki neden istiyorsun ki, hiç böyle bir tavır beklemiyordum biraz şok oldum açıkçası, özel hastane olmasına rağmen istediğim tahlilleri yapmadı, doktor benim ben karar veririm dedi, başka tahliller verdi, sağlık ocağında yaptirilanlardan, benim ablamda doktor zaten her zaman tahlillerimi yaptırıyorum dedim ama çokta umursamadı bende çıktım geldim.

Rahim olayida ben hamilelik geçmişi anlatınca niye istiyosunki bebek senin rahmin alınır dedi direk ona da ayrı sinir oldum ne bileyim, evet öyle bir ihtimal her zaman olabilir ama daha hic olmamis bir gebelik icin boyle konuşmak çok yanlış.

Öyle malesef internette iyi yorumları vardı diye tercih ettim ama bu daha sanmiyorum :)
Aynı hatayı bende yaptım cnm geçen sene Bi doktora gittim ama olumsuz tek Bi yorum okumadım. Öyle suratsız çıktı ki sorularıma karşılık bile vermedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…