Gerçekten çok enteresan, kanamalı gebelik geçirmiş kişilerin rahmi mi alınıyormuş Allah korusun yaa, kim iyi yorum yazdıysa o doktora ona da ayrı şaşırdım :)Söyledim zaten bebek istiyorum ve hormonlarıma bakılmasını istiyorum, hemen diyorki kim istiyor ki neden istiyorsun ki, hiç böyle bir tavır beklemiyordum biraz şok oldum açıkçası, özel hastane olmasına rağmen istediğim tahlilleri yapmadı, doktor benim ben karar veririm dedi, başka tahliller verdi, sağlık ocağında yaptirilanlardan, benim ablamda doktor zaten her zaman tahlillerimi yaptırıyorum dedim ama çokta umursamadı bende çıktım geldim.
Rahim olayida ben hamilelik geçmişi anlatınca niye istiyosunki bebek senin rahmin alınır dedi direk ona da ayrı sinir oldum ne bileyim, evet öyle bir ihtimal her zaman olabilir ama daha hic olmamis bir gebelik icin boyle konuşmak çok yanlış.
spermlerde
hayırlısı
Cnm öncelikle hoşgeldin,
Yumurta çatlamadan 3gün önce bile ilişki olsa tutma ihtimali var, şöyleki spermler 72saate kadar canlı kalabiliyor, yumurtlamadan önce ilişki olduğunda içinde spermler daha canlıysa yumurtanın çatladığı günde tutabilir, 24saat canlı kalıyor sonuçta yumurta, e spermlerde 3gün canlı kalabiliyor, bu yüzden öncesindeki ilişki daha avantajlı oluyor, bence içini ferah tut, kasık batması ilk işaretlerden inşallah güzel haberi alırsın bu ay, hakkınızda hayırlısı
Cnm teşekkürler dileklerin içinBen de etrafımda pek konuşamıyorum bu konuları, o yüzden burada paylaşmak istedim ve yorumun cidden içimi açtı.. Önceki aylarda çok denememiz oldu ama nafile, hiç tutturamadık. Yaş da var bizde. Ben 38, eşim 39 yaşında. Yani spermler pek 3 gün yaşayacak cinsden değil sanırım. Ama belli mi olur; kısmetse tutar..Bat 2 Eylül, inş burada güzel haberlerimi vermek nasip olur
Vajinismusu ben de yaşadım, çok iyi bilirim.. Aslında herşey kafada bitiyor ama işte gel gör ki hiç kolay olmuyor atlatmak..Benimkiler de tam tersi etrafımda herkes bebeğim olmuyo snaıyo kendi ailem dahil bilmiyorlar ki vajinismusu yeni atlattım.. İyiki varız harikayız
Cnm öncelikle hoşgeldin,
Yumurta çatlamadan 3gün önce bile ilişki olsa tutma ihtimali var, şöyleki spermler 72saate kadar canlı kalabiliyor, yumurtlamadan önce ilişki olduğunda içinde spermler daha canlıysa yumurtanın çatladığı günde tutabilir, 24saat canlı kalıyor sonuçta yumurta, e spermlerde 3gün canlı kalabiliyor, bu yüzden öncesindeki ilişki daha avantajlı oluyor, bence içini ferah tut, kasık batması ilk işaretlerden inşallah güzel haberi alırsın bu ay, hakkınızda hayırlısı
Valla okurken bile yumruk atasım geldi dr'a haasakın moralini bozma, gereksiz bi dra denk gelmişsin başka dra görün sen sinirim zıpladı gerçekten
Aynen ya bende merak ettimYa bu Fatma nerelerde bizi merakta bıraktı
Cok guzel cok guzel cok guzeeell duygulandiiiimmmm
Yok cnm hicbisey kullanmamistim ve 28 30dur dongumCanım ama düzenli adet gören zaten düzenli yumurtlar en fazla 2-3 gün oynar yani bir iki hafta çok zor, ilaç filan kullanmış mıydın yumurtlama için yada kür ?
tatlım nerelerdesinCok guzel cok guzel cok guzeeell duygulandiiiimmmmsaglikla gelsin minigin
Canım ben küçük anne oldum dedim Ya hiç böyle şeyler yaşamadım ilk kezCok guzel cok guzel cok guzeeell duygulandiiiimmmmsaglikla gelsin minigin
Ablalarim gelmisti kiz onlarlar fink atıyordum disardaydim az once geldimtatlım nerelerdesin
Canım çok guzeeeeeeel .saglikla kucağına al inşallah.cok sevindim.bize de dua et
Simdi daha heyecanli oluyor eskiden yoktu boyle seyler ya komsenin aklina gelmezdi boyle suprizler yapmakCanım ben küçük anne oldum dedim Ya hiç böyle şeyler yaşamadım ilk kez
Ohh gez ne güzel benim de keşke ablam olsaydı abim varAblalarim gelmisti kiz onlarlar fink atıyordum disardaydim az once geldim
Etmez miyim. Teşekkür ederim Allah razı olsunCanım çok guzeeeeeeel .saglikla kucağına al inşallah.cok sevindim.bize de dua et
Eşim karşı ama yapicem insAllah. Eşim mandira filozofu gibi ayniSimdi daha heyecanli oluyor eskiden yoktu boyle seyler ya komsenin aklina gelmezdi boyle suprizler yapmakayyy cinsiyet partisi yapiinnn cok heyecanliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?