O zaman hayırlı olsun hakkınızda, bir sorun yoksa er geç olur herhalde..Evet geç bir yaş farkındayım, ancak biz çocuk yapmama kararı almıştık.. Eşim istemiyordu, ben de kendimi hiç hazır hissedemiyordum. Onun istememesi benim de işime geliyordu. Ben kürtajım ve çocuk korkum üzerine bilinçaltı çalışmaları yaptım, altındaki nedenleri görüp fark ettikçe korkularım azaldı ve eşimin karşısına çıkıp ben çocuk istiyorum diyebildim. Bu kararı bu sene Mart ayında aldım, hemen doktora gittim. Yumurta rezervimin iyi olduğunu hatta yaşıma göre kalitesini de iyi bulduğunu söyledi. Kan testleri, hormon testleri hepsini yaptırdım, sadece e2 düşüklüğüm çıktı, ilaç kullanmak istemediğim için bal, çörek otu, tarçın kürü yaptım bu ay bir de aslanpençesi, hayıt, civan perçemi çayı içtim. İşte toplam 4 aydır çalışmalar yapıyoruz. Eşim halen pek istekli değil fark ediyorum. Ama yine de çakşır suyunu, keçiboynuzu özünü aksatmadan içiyor. Bakalım kısmet artık..
Cnm hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşKızlar
Canım saracoglunun sitesine bak orda detaylı bilgileri var adet günü baslanmıyor diye biliyorum ben.Kızlar ya bu sogan kürüne başlamanın bir zamanı var mı? Yani adetimin ilk günü bugün başlayabiliyor muyum? Bir de bunu uygularken hamile kalınırsa bir zararı oluyor mu? Düşük gibi?
Tatlım hani derler ya çocuk için ilişki yaşayamayın diye öyle yap bence akışına bırakmak lazım millet korunurken hamile kalıyo yani yumurtlama günlerini takmamak gerek.. Daha sonra eşlik etçem deme sensiz olmaz yanımızda ol hepKeske evde kanla ölctügümüz gibi betahcg ölcme sansımız olsaydı bebegim ya idrar testlerinin hcg oranı yüksek oluyor cogu gebenin o yüzden silik gözüküyor
Kimyasalmı oldu bilmiyorum büyük ihtimal kimyasal ama otururken yine sol kasıkta ara ara batma gibi bir agrı oluyor Allahım hayırlara cıkarsın canımDiger türlü önümüzdeki ay icin bir calısmaya girmeyi düsünmüyorum bu ay son iki üc günde yine psikolojim dagıldı cünkü biraz toparlayayım sizlere eslik edicem daha sonra
Tamam canım, teşekkür ederim.Canım saracoglunun sitesine bak orda detaylı bilgileri var adet günü baslanmıyor diye biliyorum ben.
Ben sogan kürü yaptıgımdana beri karnımdaki sislik gitmedi midemi cok rahatsız etti seninde o tarz hassaslıgın varsa baslamanı önermiyorum
Bu ay akısına bırakmıs halimdi bu bebek icin degil zevk icindiTatlım hani derler ya çocuk için ilişki yaşayamayın diye öyle yap bence akışına bırakmak lazım millet korunurken hamile kalıyo yani yumurtlama günlerini takmamak gerek.. Daha sonra eşlik etçem deme sensiz olmaz yanımızda ol hep
Siz kaç yaşındasınız ve ne kadar süredir hamile kalmak istiyorsunuzBu ay akısına bırakmıs halimdi bu bebek icin degil zevk icindigerci hadi cocuk yapalım askım dedigim anlarda olmadı degil ama hayırlısı buymus olmadı kuzum. Benim bünye biraz hassas her ne kadar hassas olsamda ben herzaman sizlerin yanındayım burada gebe gördükce kendim gebe kalmıs gibi seviniyorum yemin ederim❤ İnsallah buay hamile kalamayan herkes Eylülde gebelik haberini buradan duyurur cokcok amiinn
Zor bir süreç umut hayal kırıklığı hepsi bir arada oldu tabi cnm dinlen kafanı dağıt belki rahat bırakınca kendini daha kolayca oluverir inşallahKeske evde kanla ölctügümüz gibi betahcg ölcme sansımız olsaydı bebegim ya idrar testlerinin hcg oranı yüksek oluyor cogu gebenin o yüzden silik gözüküyor
Kimyasalmı oldu bilmiyorum büyük ihtimal kimyasal ama otururken yine sol kasıkta ara ara batma gibi bir agrı oluyor Allahım hayırlara cıkarsın canımDiger türlü önümüzdeki ay icin bir calısmaya girmeyi düsünmüyorum bu ay son iki üc günde yine psikolojim dagıldı cünkü biraz toparlayayım sizlere eslik edicem daha sonra
Canım bende gecen ay senin gibi oldum leke geldi adet zamanım oldum dedim ped taktım gelen giden yok lav aboya d girdikçe peçeteye geldi. Neyse hastane ye gittim test yaptılar yok bişey cıkmadı söktürücü verdi bende içmedim belki cıkmıo die. 56. Gunde oldum aralarda yine test yaptırdım sürekli bişey yok. Artık hamike olmadıgımı anlayınca zıpladım hopladım içtim bi maydonoz suyu akşamına foşadan indi snki rahim el kadar afedersin parçalar geldi. Cok rahatladım bu ay da dün adetim yine kesilir gibi oldu gelmiıdu içtim bi maydonoz suyu daha yine getirdi. Şükür. Olmamak kötü bi durum sen yine bi kan ver pazartesi değer 1 miş benim 0.1 di mesela emindim hamile olmadıgıma ondan onları yaptım çünkü cok stres yapmıştı olamamak. Sebebi de mevsimsel dedi doktorKeske evde kanla ölctügümüz gibi betahcg ölcme sansımız olsaydı bebegim ya idrar testlerinin hcg oranı yüksek oluyor cogu gebenin o yüzden silik gözüküyor
Ah be kuzum naparsak yapalım kaderde kısmette ne varsa onu görüyoruz herşeyin hayırlısını isteyelim. Bebeğimizin rızkı ne zamana başlıcaksa o zaman gelicek inş sonra pıtpıt karnımızdaBu ay akısına bırakmıs halimdi bu bebek icin degil zevk icindigerci hadi cocuk yapalım askım dedigim anlarda olmadı degil ama hayırlısı buymus olmadı kuzum. Benim bünye biraz hassas her ne kadar hassas olsamda ben herzaman sizlerin yanındayım burada gebe gördükce kendim gebe kalmıs gibi seviniyorum yemin ederim İnsallah buay hamile kalamayan herkes Eylülde gebelik haberini buradan duyurur cokcok amiinn
Canım biz burada gebe kalamayan ama cok kalmak isteyen anne adayları ailesiyiz aramızda mesafe yok sende rahat olabilirsinSiz kaç yaşındasınız ve ne kadar süredir hamile kalmak istiyorsunuz
Kendimi cok salmıstım bu hafta bakım zamanlarım gelmistir artıkZor bir süreç umut hayal kırıklığı hepsi bir arada oldu tabi cnm dinlen kafanı dağıt belki rahat bırakınca kendini daha kolayca oluverir inşallah ♥
İnşallah bitanem inşallahHayırlı vakitte gelsinler insallah bebegim❤
Anlıyorum cicegim ya olmamak psikolojisi bile baslı basına bir stres zatenCanım bende gecen ay senin gibi oldum leke geldi adet zamanım oldum dedim ped taktım gelen giden yok lav aboya d girdikçe peçeteye geldi. Neyse hastane ye gittim test yaptılar yok bişey cıkmadı söktürücü verdi bende içmedim belki cıkmıo die. 56. Gunde oldum aralarda yine test yaptırdım sürekli bişey yok. Artık hamike olmadıgımı anlayınca zıpladım hopladım içtim bi maydonoz suyu akşamına foşadan indi snki rahim el kadar afedersin parçalar geldi. Cok rahatladım bu ay da dün adetim yine kesilir gibi oldu gelmiıdu içtim bi maydonoz suyu daha yine getirdi. Şükür. Olmamak kötü bi durum sen yine bi kan ver pazartesi değer 1 miş benim 0.1 di mesela emindim hamile olmadıgıma ondan onları yaptım çünkü cok stres yapmıştı olamamak. Sebebi de mevsimsel dedi doktor
Öyle kuzucum kaderden öte adım atılmıyor malesef koca bir insaaaaaal diyorum dualarınaAh be kuzum naparsak yapalım kaderde kısmette ne varsa onu görüyoruz herşeyin hayırlısını isteyelim. Bebeğimizin rızkı ne zamana başlıcaksa o zaman gelicek inş sonra pıtpıt karnımızda
VuhhhhhuuHadi çocuk yapalım dediğin zaman zaten psikilojikmen o çalışma hiç zevkli geçmiyoryumurtlama zamanım geçtikten sonra daha aşklı şevkli oldu
Yaa ben sizi çok sevdim bu topik bize gerçekten uğurlu gelicek inanıyorumÖyle kuzucum kaderden öte adım atılmıyor malesef koca bir insaaaaaal diyorum dualarınaCanımsın cicegimsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?