Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman hayırlı olsun hakkınızda, bir sorun yoksa er geç olur herhalde..

Kızlar ya bu sogan kürüne başlamanın bir zamanı var mı? Yani adetimin ilk günü bugün başlayabiliyor muyum? Bir de bunu uygularken hamile kalınırsa bir zararı oluyor mu? Düşük gibi?
Canım saracoglunun sitesine bak orda detaylı bilgileri var adet günü baslanmıyor diye biliyorum ben.
Ben sogan kürü yaptıgımdana beri karnımdaki sislik gitmedi midemi cok rahatsız etti seninde o tarz hassaslıgın varsa baslamanı önermiyorum

Tatlım hani derler ya çocuk için ilişki yaşayamayın diye öyle yap bence akışına bırakmak lazım millet korunurken hamile kalıyo yani yumurtlama günlerini takmamak gerek.. Daha sonra eşlik etçem deme sensiz olmaz yanımızda ol hep

Tamam canım, teşekkür ederim.

Bu ay akısına bırakmıs halimdi bu bebek icin degil zevk icindi gerci hadi cocuk yapalım askım dedigim anlarda olmadı degil ama hayırlısı buymus olmadı kuzum. Benim bünye biraz hassas her ne kadar hassas olsamda ben herzaman sizlerin yanındayım burada gebe gördükce kendim gebe kalmıs gibi seviniyorum yemin ederim İnsallah buay hamile kalamayan herkes Eylülde gebelik haberini buradan duyurur cokcok amiinn

Siz kaç yaşındasınız ve ne kadar süredir hamile kalmak istiyorsunuz

Zor bir süreç umut hayal kırıklığı hepsi bir arada oldu tabi cnm dinlen kafanı dağıt belki rahat bırakınca kendini daha kolayca oluverir inşallah

Canım bende gecen ay senin gibi oldum leke geldi adet zamanım oldum dedim ped taktım gelen giden yok lav aboya d girdikçe peçeteye geldi. Neyse hastane ye gittim test yaptılar yok bişey cıkmadı söktürücü verdi bende içmedim belki cıkmıo die. 56. Gunde oldum aralarda yine test yaptırdım sürekli bişey yok. Artık hamike olmadıgımı anlayınca zıpladım hopladım içtim bi maydonoz suyu akşamına foşadan indi snki rahim el kadar afedersin parçalar geldi. Cok rahatladım bu ay da dün adetim yine kesilir gibi oldu gelmiıdu içtim bi maydonoz suyu daha yine getirdi. Şükür. Olmamak kötü bi durum sen yine bi kan ver pazartesi değer 1 miş benim 0.1 di mesela emindim hamile olmadıgıma ondan onları yaptım çünkü cok stres yapmıştı olamamak. Sebebi de mevsimsel dedi doktor

Ah be kuzum naparsak yapalım kaderde kısmette ne varsa onu görüyoruz herşeyin hayırlısını isteyelim. Bebeğimizin rızkı ne zamana başlıcaksa o zaman gelicek inş sonra pıtpıt karnımızda

Siz kaç yaşındasınız ve ne kadar süredir hamile kalmak istiyorsunuz
Canım biz burada gebe kalamayan ama cok kalmak isteyen anne adayları ailesiyiz aramızda mesafe yok sende rahat olabilirsin
1yıldır korunmuyorum 30 yasındayım cok beybi istiyorum aramıza hosgeldin güzel cicek

Zor bir süreç umut hayal kırıklığı hepsi bir arada oldu tabi cnm dinlen kafanı dağıt belki rahat bırakınca kendini daha kolayca oluverir inşallah ♥
Kendimi cok salmıstım bu hafta bakım zamanlarım gelmistir artık
İnsallah hep birlikte hamis oluruz ve hepimizin kucakları dolar cicegim

Anlıyorum cicegim ya olmamak psikolojisi bile baslı basına bir stres zaten dedigin gibi haftaya bir test daha yapmayı düsünüyorum ama bu sefer asla saglık ocagına gitmeyecegim benimkide seninki gibi büyük ihtimal mevsim gecislerinde degisiyor hormonlarda evet zaten az olurum birgün yogun gelir diger günler azalır ama birgün bile yogun gelmeyisi ve o cokzor bir ihtimal olan 1 istemsiz aklıma takılıyor. Hoplayıp zıplamam belki ama haftaya aldıgım testte sıfırı görürsem adet dönemime yakın maydonoz suyu icerim canım onu nasıl yaptıgını bana özelden yazıp atabilirmisin yavrum kalsın bir kösede

Ah be kuzum naparsak yapalım kaderde kısmette ne varsa onu görüyoruz herşeyin hayırlısını isteyelim. Bebeğimizin rızkı ne zamana başlıcaksa o zaman gelicek inş sonra pıtpıt karnımızda
Öyle kuzucum kaderden öte adım atılmıyor malesef koca bir insaaaaaal diyorum dualarına Canımsın cicegimsin

Öyle kuzucum kaderden öte adım atılmıyor malesef koca bir insaaaaaal diyorum dualarına Canımsın cicegimsin
Yaa ben sizi çok sevdim bu topik bize gerçekten uğurlu gelicek inanıyorumhepimize dua ediyorum hatta benden önce bekleyenler inş benden önce kavuşurlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…