Senden önce bekleyenlerle beraber tezzamanda alırsın insallah bebisini kucagına cicegim insallah ugurlarımızın devamı gelecek baksana ontane gebemiz var aramızda masallahYaa ben sizi çok sevdim bu topik bize gerçekten uğurlu gelicek inanıyorumhepimize dua ediyorum hatta benden önce bekleyenler inş benden önce kavuşurlar
Bencede ya hep okurdum başka topik lerde ne kadar yakın birbirine herkes diye bende yaşadım çok şükürSenden önce bekleyenlerle beraber tezzamanda alırsın insallah bebisini kucagına cicegim insallah ugurlarımızın devamı gelecek baksana ontane gebemiz var aramızda masallahiyiki acmısım bu topigimizi ya
Teşekkür ederim canım darısı size insAllahAyyy canımmmm hadi hayırlısı olsun inşaaallahhhhsağlıkla al kucağına inşaallah
Amin canım insAllah ederim tabikiCanim saglikla sihatle kucagina alirsin insallah. Benim oğlusumada dua edermisin saglikli bir kardeş nasip etsin
Geçeli bugün 5 gün oldu. Belirtim kasık ağrısı oldu en belirgin , batmalar olduCnm hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşadetin geçti mi var mıydı belirtin
Bende aynen n11 den alıyorum hatta 20 li gebelik testide almıştım oncomed mıydı tam hatirlmaiyorum evde değilim bakamıyorum o vardı birde başka marka vardı iyi ciktilar bozuk degillerdin11 den alıyorum ben. Ama gebelik için başka araştırcam bu ay erken gebelik testi de almak istiyorum onda ne kullanıyorsunuz. Pazartesi gebelik testi sipariş edecem.
Amin insallah, Rabbim her isteyene nasip etsinAmin teşekkür ederim hep birlikte inşâllah
Bebeğimin gelişimi durmuştu 10+3 haftalıkken kürtaj oldum Allah tekrar yaşatmasın
Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Bu sevinci burda olan herkese yaşatsın RabbimCnm gözünaydın, çok sevindimhayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah gebeliğin
Cnm sonucunu gördüm üzüldüm,herkezde normal hcg değeri bir olmuyor, yani çoğu insanda normali 0.2--0.4 vs olurken, bazılarında senin gibi oluyor, gebelik görünmüyor evet, ama brnimde tek merak ettiğim adet gününde neden okadarcık lekelenme geçirdin, beklemekten başka çaren yok, belki mevsimseldir, yada çok stresli olduğun için o etkiliyordur,
Sakince günleri geçirmeye bak artık inşallah başka sorun yoktur da rahatça sökülürsün, önümüzdeki aya tekrar ümit edersin
Kasık ağrilarim ve el ayak yanması ateş basması. Bunlar dışında mide bulantısı göğüste felan belirtim olmadi hicHadi hayırlı olsun, tahmin ediyorduk zaten geç bile öğrendikevet belirtileri alalım o halde
Amin canım benim Rabbim en kısa zamanda size de nasib etsin insAllahOyyyy maşallah 841 hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun cnm
Inşallah canim Rabbim evlat isteyen herkese nasib etsinHayırlı olsun, sağlıcakla gelsin bebiş
Boşuna iyi seçin doktorunuzu demiyorlar. Takma boşver cnm daha iyi Bi doktor bul benceBende bugun doktora gittim moralimi bozdu sinir oldum, adetimin 3.günüydü dedim hormon testi yaptırmak istiyorum, adetin düzenimi evet dedim, muayene etti filan dedi herşey iyi gözüküyor, niye istiyorsun, dedim ilk gebeligim kanamalı geçti sonra suyum geldi 35.haftada dogum oldu, sonra ki gebeligim yine kanamliydi19+5te suyum geldi suni sanci ile doğum yaptim bebeğimi kaybettim bu yüzden istiyorum filan... diyo ki bana sen cocuk istediğine eminmisin, yapma bence rahmin alınırsın senin, niye istiyorsun ki filan öyle şeyler söyledi sınırımı bozdu, sonra hormon testinede gerek yok dedi, ben istiyorum dedim, doktor olan benim gerek yok dedi, parasıyla yaptiramadim resmen uyuz oldum çıktım. Şuan nedense cocuk umudum çok azaldıkızım kardeş kardeş diye ağlıyor nerdeyse, işte herkesin imtihanı bir başka Rabbim herkesin hakkında hayırlı olanı nasip eylesin
Cnm öncelikle hoşgeldin,Kızlar merhaba, forumda yeniyim. Ben de 4 aydır denemeler yapıyorum, her ay aynı anlattığınız şeyleri yaşıyorum. Son 3 aydır 28 günde bir adet oluyorum. sat 5 Ağustos. Bu ay 10 gün boyunca bal, çörek otu, tarçın kürünü yaptım. Aslında bu aydan pek ümidim yoktu, çünkü sadece 18 Ağustos'ta birleşme oldu. Ovülasyon testleri ile takip yapmadım. Bana sanki yumurtlama birleşmeden 2 gün sonra oldu (20.08) gibi geldi, akıntım oldu. Ne yazık ki o günü değerlendiremedik. Dün özellikle kasık ağrısını çok hissettim. Son günlerde de hafif beyazımsı bir akıntım oluyor. Şimdi de acaba tutmuş olabilir mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Şans çok düşük, sadece 1 kez oldu, hatta umutlu da değildim, ama akıntılar ve kasık ağrısı acaba mı diye düşündürüyor. Tabi eğer tutmuşsa bile çok erken sanırım anlamak için..
Valla okurken bile yumruk atasım geldi dr'a haaBende bugun doktora gittim moralimi bozdu sinir oldum, adetimin 3.günüydü dedim hormon testi yaptırmak istiyorum, adetin düzenimi evet dedim, muayene etti filan dedi herşey iyi gözüküyor, niye istiyorsun, dedim ilk gebeligim kanamalı geçti sonra suyum geldi 35.haftada dogum oldu, sonra ki gebeligim yine kanamliydi19+5te suyum geldi suni sanci ile doğum yaptim bebeğimi kaybettim bu yüzden istiyorum filan... diyo ki bana sen cocuk istediğine eminmisin, yapma bence rahmin alınırsın senin, niye istiyorsun ki filan öyle şeyler söyledi sınırımı bozdu, sonra hormon testinede gerek yok dedi, ben istiyorum dedim, doktor olan benim gerek yok dedi, parasıyla yaptiramadim resmen uyuz oldum çıktım. Şuan nedense cocuk umudum çok azaldıkızım kardeş kardeş diye ağlıyor nerdeyse, işte herkesin imtihanı bir başka Rabbim herkesin hakkında hayırlı olanı nasip eylesin
Yok canım nerdeeee sormuyorlar bile konusunu acmasan dertlesicek insan bulamıyorsun cokzor bir durum rabbim kimseyi bu duruma düsürmesin düsmüsleride tez vakitte kurtarsın insallah canımBencede ya hep okurdum başka topik lerde ne kadar yakın birbirine herkes diye bende yaşadım çok şükürinanın normal hayatta bizi bu kadar iyi anlamıyorlar yaşamayan bilmez
Gerizekalı yaaaaBende bugun doktora gittim moralimi bozdu sinir oldum, adetimin 3.günüydü dedim hormon testi yaptırmak istiyorum, adetin düzenimi evet dedim, muayene etti filan dedi herşey iyi gözüküyor, niye istiyorsun, dedim ilk gebeligim kanamalı geçti sonra suyum geldi 35.haftada dogum oldu, sonra ki gebeligim yine kanamliydi19+5te suyum geldi suni sanci ile doğum yaptim bebeğimi kaybettim bu yüzden istiyorum filan... diyo ki bana sen cocuk istediğine eminmisin, yapma bence rahmin alınırsın senin, niye istiyorsun ki filan öyle şeyler söyledi sınırımı bozdu, sonra hormon testinede gerek yok dedi, ben istiyorum dedim, doktor olan benim gerek yok dedi, parasıyla yaptiramadim resmen uyuz oldum çıktım. Şuan nedense cocuk umudum çok azaldıkızım kardeş kardeş diye ağlıyor nerdeyse, işte herkesin imtihanı bir başka Rabbim herkesin hakkında hayırlı olanı nasip eylesin
Bende bugun doktora gittim moralimi bozdu sinir oldum, adetimin 3.günüydü dedim hormon testi yaptırmak istiyorum, adetin düzenimi evet dedim, muayene etti filan dedi herşey iyi gözüküyor, niye istiyorsun, dedim ilk gebeligim kanamalı geçti sonra suyum geldi 35.haftada dogum oldu, sonra ki gebeligim yine kanamliydi19+5te suyum geldi suni sanci ile doğum yaptim bebeğimi kaybettim bu yüzden istiyorum filan... diyo ki bana sen cocuk istediğine eminmisin, yapma bence rahmin alınırsın senin, niye istiyorsun ki filan öyle şeyler söyledi sınırımı bozdu, sonra hormon testinede gerek yok dedi, ben istiyorum dedim, doktor olan benim gerek yok dedi, parasıyla yaptiramadim resmen uyuz oldum çıktım. Şuan nedense cocuk umudum çok azaldıkızım kardeş kardeş diye ağlıyor nerdeyse, işte herkesin imtihanı bir başka Rabbim herkesin hakkında hayırlı olanı nasip eylesin
Benimkiler de tam tersi etrafımda herkes bebeğim olmuyo snaıyo kendi ailem dahil bilmiyorlar ki vajinismusu yeni atlattım.. İyiki varız harikayızYok canım nerdeeee sormuyorlar bile konusunu acmasan dertlesicek insan bulamıyorsun cokzor bir durum rabbim kimseyi bu duruma düsürmesin düsmüsleride tez vakitte kurtarsın insallah canımİyiki varız biz
Bu ay keyfimize bakalımBende istemiyorum bu ay canım toteme bile yazmadım Kendimi farkındaysan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?