Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa ben sizi çok sevdim bu topik bize gerçekten uğurlu gelicek inanıyorumhepimize dua ediyorum hatta benden önce bekleyenler inş benden önce kavuşurlar
Senden önce bekleyenlerle beraber tezzamanda alırsın insallah bebisini kucagına cicegim insallah ugurlarımızın devamı gelecek baksana ontane gebemiz var aramızda masallah iyiki acmısım bu topigimizi ya

Senden önce bekleyenlerle beraber tezzamanda alırsın insallah bebisini kucagına cicegim insallah ugurlarımızın devamı gelecek baksana ontane gebemiz var aramızda masallah iyiki acmısım bu topigimizi ya
Bencede ya hep okurdum başka topik lerde ne kadar yakın birbirine herkes diye bende yaşadım çok şükürinanın normal hayatta bizi bu kadar iyi anlamıyorlar yaşamayan bilmez

n11 den alıyorum ben. Ama gebelik için başka araştırcam bu ay erken gebelik testi de almak istiyorum onda ne kullanıyorsunuz. Pazartesi gebelik testi sipariş edecem.
Bende aynen n11 den alıyorum hatta 20 li gebelik testide almıştım oncomed mıydı tam hatirlmaiyorum evde değilim bakamıyorum o vardı birde başka marka vardı iyi ciktilar bozuk degillerdi

Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Bu sevinci burda olan herkese yaşatsın Rabbim

Bende bugun doktora gittim moralimi bozdu sinir oldum, adetimin 3.günüydü dedim hormon testi yaptırmak istiyorum, adetin düzenimi evet dedim, muayene etti filan dedi herşey iyi gözüküyor, niye istiyorsun, dedim ilk gebeligim kanamalı geçti sonra suyum geldi 35.haftada dogum oldu, sonra ki gebeligim yine kanamliydi19+5te suyum geldi suni sanci ile doğum yaptim bebeğimi kaybettim bu yüzden istiyorum filan... diyo ki bana sen cocuk istediğine eminmisin, yapma bence rahmin alınırsın senin, niye istiyorsun ki filan öyle şeyler söyledi sınırımı bozdu, sonra hormon testinede gerek yok dedi, ben istiyorum dedim, doktor olan benim gerek yok dedi, parasıyla yaptiramadim resmen uyuz oldum çıktım. Şuan nedense cocuk umudum çok azaldı kızım kardeş kardeş diye ağlıyor nerdeyse, işte herkesin imtihanı bir başka Rabbim herkesin hakkında hayırlı olanı nasip eylesin

Boşuna iyi seçin doktorunuzu demiyorlar. Takma boşver cnm daha iyi Bi doktor bul bence

Cnm öncelikle hoşgeldin,
Yumurta çatlamadan 3gün önce bile ilişki olsa tutma ihtimali var, şöyleki spermler 72saate kadar canlı kalabiliyor, yumurtlamadan önce ilişki olduğunda içinde spermler daha canlıysa yumurtanın çatladığı günde tutabilir, 24saat canlı kalıyor sonuçta yumurta, e spermlerde 3gün canlı kalabiliyor, bu yüzden öncesindeki ilişki daha avantajlı oluyor, bence içini ferah tut, kasık batması ilk işaretlerden inşallah güzel haberi alırsın bu ay, hakkınızda hayırlısı
Valla okurken bile yumruk atasım geldi dr'a haasakın moralini bozma, gereksiz bi dra denk gelmişsin başka dra görün sensinirim zıpladı gerçekten

Bencede ya hep okurdum başka topik lerde ne kadar yakın birbirine herkes diye bende yaşadım çok şükürinanın normal hayatta bizi bu kadar iyi anlamıyorlar yaşamayan bilmez
Yok canım nerdeeee sormuyorlar bile konusunu acmasan dertlesicek insan bulamıyorsun cokzor bir durum rabbim kimseyi bu duruma düsürmesin düsmüsleride tez vakitte kurtarsın insallah canım İyiki varız biz

Gerizekalı yaaaa
Nefret ediyorum söyle doktor tiplerinden allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bunun gibilerini
Sen bir doktorun lafıyla cocuguna kardes yapma isteginden vazgecmeyeceksin herhalde canım kendine gel ve toplan ve baska bir doktora git okey?

Canim hic takma ve baska doktora git. Bazilari malesef okumakla insan olamiyor.

Yok canım nerdeeee sormuyorlar bile konusunu acmasan dertlesicek insan bulamıyorsun cokzor bir durum rabbim kimseyi bu duruma düsürmesin düsmüsleride tez vakitte kurtarsın insallah canım İyiki varız biz
Benimkiler de tam tersi etrafımda herkes bebeğim olmuyo snaıyo kendi ailem dahil bilmiyorlar ki vajinismusu yeni atlattım.. İyiki varız harikayız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…