Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bendeeee ya düşünsene hepimiz kavuşuyoruz bebekleirimize 2020 de sonra şikayet ederiz uyumuyor diye
Yaaaaa yok disi cikti yok ek gida yok uyumuyor yok gazi var yok okula basliycak yok 2 yas sendromu aaaaayyyyyyy yazarken daraldimbence su an bizim hayatimizin en rahat yillari

Yaaaaa yok disi cikti yok ek gida yok uyumuyor yok gazi var yok okula basliycak yok 2 yas sendromu aaaaayyyyyyy yazarken daraldimbence su an bizim hayatimizin en rahat yillari
Valla benim Bi arkadaşım var kızı aşırı yaramaz dğeil sadece ilgi istiyo öyle şikayet ediyo ki kıymetini bilin başbaşa bile kalamıcaksınız diyo

Valla benim Bi arkadaşım var kızı aşırı yaramaz dğeil sadece ilgi istiyo öyle şikayet ediyo ki kıymetini bilin başbaşa bile kalamıcaksınız diyo
Ay ablamin da oyle oglusu 1.5 yasinda ama gör ayyyyyy illaaaalllaaahhhhh ettiriyor ablam artik ağlıyor kucuk adam karsisinda

Ama senin yine Allah bagislasin yavrularin var benim yooohhhhhhtir . Hep merak etmisimdir . Evladi olupda hamile olanlar yine ayni sevinci yasiyor mu diye ama farkettim ki ilkmis gibi heyecan yaşanıyormuş
Hemde nasıl cnm yaa, ablamında 3.cü çocuğu olucak nasipse, şimdi 5aylık oldu, kızı olucak yine, 15yaşında oğlu 11yaşında kızı var,
Daha dün öğrenmiş gibiyiz gebeliğini 5ay ne çabuk geçti diyoruz, benim 4.cü ayım bebek denememin, oda 8ay uğraşmıştı olmamıştı tam eniştem tedavi olucakmıştı bidahaki ay gidelim napılıcaksa yapılsın dedikleri ay ,pekte umursamadıkları ay yani ablam hamile kalmış meğerse, Allahın işi işte,

Bende ilk denememde tuttu diye seviniyordum haziranda, hatta ilk müjdeyi ablama vermiştim, ama ertesi gün değer düşünce kimyasal olduğunu birlikte öğrenmiştik ,eğer sağlıklı gebelik olsaydı aramızda 1ay olucaktı 1ay arayla doğurucaktık neler hayal ediyorduk yaa

Ama olmadı,
Neyse konudan şaştım, ne diycektim, ablamda 3.cüye ilki gibi heycan duyuyor, bende 3.cü kez anne olucam nasipse ve gerçekten sanki ilkkez hamile olucakmışım gibi garip bi duygu var içimdedemekki 9çocuğunda olsa hepsindede ayrı duygular yeşeriyor içinde insanın, rabb'im ne güzel yaratmış biz kadınları

Evlat baskaaaaa yaaaaa hepsinin yeri ayri guzelduygulari ayni yanii gorumcemin 9 cocugu var en son dogum yapicakti cok heyecanliydi sanirsin ilk cocuk Olanlara Allah bagislasin saglikla buyusunler . Olmayanlara da Allah veerrrsiiinn gani ganii

Ha şunu bileydin.. şikayetler çok oluyor ama bazende o yokken hayat çok sıkıcıymış diyoruz, değişken haller işte

Bana sacma geliyo demiyimde anlamıyorum diyeyim sonucta kadınız yani erkeklerin oldugu kadar kadınlarında dürtüleri var cazip gelmesi yerine korkmayı ben pek anlayamıyorum
Halbuki ne kadar güzel bir nimet yaradan kurban

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…