Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kıyamam yaa senin gibi niceleri var kulaktan dolma sözlerle korkan vajinismus olan
Yok kilitlenenler varmıs falan o isi bende görmesem bende korkardım anlatılanlardan
1 hafta korktum ya ama hic yapmamazlik yapmadim beynime aciycak diye sinyal yollayinca acimasa bile aciyor

Bana sacma geliyo demiyimde anlamıyorum diyeyim sonucta kadınız yani erkeklerin oldugu kadar kadınlarında dürtüleri var cazip gelmesi yerine korkmayı ben pek anlayamıyorum
Halbuki ne kadar güzel bir nimet yaradan kurban
Şuan bana da öyle geliyo tatlım

Allah bagislasin evet ya simdikiler laf yetistiriyorlar cok tatlilar ya ayyy aslinda cocuk yetistirmek anne baba elomde olan bisey cok simartilirsa bastan sonradan duzelmez diye dusunuyorum
Evet öyle oluyor her dediği yapılınca şımarıyor ağlayarak yaptırıyor filan, benim eşim ağlamaya dayanamıyor yapıyor bir gün ben dediğini yapmayınca diyor ki ağlayayım mı şimdi yani, dedim ağla git şu köşede akşama kadar ağla sen bilirsin şok olup susuyor tabi sonra

Ooyy kurban oldugummmm ben simartmiycam
Koca bes dane istiyor ben iki dane ayrımcılık olmasın diyorum hepsine yetisemeyiz diyorum sen bana yollarsın ben sana orta yolunu buluruz ben kötü olurum gerekirse diyor ama beste kararlı
Tabi hayaller niagara selalesi hayatlar tuz gölü

Beni yengem vajinusmus yaptı yatak odasını yerleştiriyoduk düğünden önce nevresimin altına yatak koruyucu yaydım o ne kız öyle çok kanıyo yetmez o dedi zaten o gün korktum çok

Herseyi aglayarak hallediyorlar cakallar ya resmem cok kurnaz simdiki çocuklar hicbirseye kanmiyorlar

Beni yengem vajinusmus yaptı yatak odasını yerleştiriyoduk düğünden önce nevresimin altına yatak koruyucu yaydım o ne kız öyle çok kanıyo yetmez o dedi zaten o gün korktum çok
Yok artık daha neler, öyle olanda olabilir ama gerçekten abartmış yani

Benim koca sinirsiz diyor gittigi yere kadar bi önümüz acilsin gor bak diyor o zaman curcunayi

Herseyi aglayarak hallediyorlar cakallar ya resmem cok kurnaz simdiki çocuklar hicbirseye kanmiyorlar
Yok yani sen 5 yıllık hayatında ne yaşamış olabilirsin ki bu kadar çakallık nerden geliyor diyorum yani ben de çözemedm her biri cin gibi, folik asit bebeleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…