- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
1 hafta korktum ya ama hic yapmamazlik yapmadimKıyamam yaa senin gibi niceleri var kulaktan dolma sözlerle korkan vajinismus olan
Yok kilitlenenler varmıs falan o isi bende görmesem bende korkardım anlatılanlardan
Zavallı kadınYyyyaaaa ahahaha dedim hayvan miydi ki o kadar anlayışsızkav senenin patlamasini yasamis oyle
Ooyy kurban oldugummmmBen sımartacam önünü kesemicem sonra ama sımartacamhele bir olsun kus tüylerinde yatırıcam onu
Şuan bana da öyle geliyo tatlımBana sacma geliyo demiyimde anlamıyorum diyeyim sonucta kadınız yani erkeklerin oldugu kadar kadınlarında dürtüleri var cazip gelmesi yerine korkmayı ben pek anlayamıyorum
Halbuki ne kadar güzel bir nimetyaradan kurban
Evet öyle oluyor her dediği yapılınca şımarıyor ağlayarak yaptırıyor filan, benim eşim ağlamaya dayanamıyor yapıyor bir gün ben dediğini yapmayınca diyor ki ağlayayım mı şimdi yani, dedim ağla git şu köşede akşama kadar ağla sen bilirsinAllah bagislasin evet ya simdikiler laf yetistiriyorlarcok tatlilar ya ayyy aslinda cocuk yetistirmek anne baba elomde olan bisey cok simartilirsa bastan sonradan duzelmez diye dusunuyorum
Koca bes dane istiyor ben iki daneOoyy kurban oldugummmmben simartmiycam
Bana da oyle geliyorŞuan bana da öyle geliyo tatlım
Oyy gurbaneeeyŞuan bana da öyle geliyo tatlım
Beni yengem vajinusmus yaptı yatak odasını yerleştiriyoduk düğünden önce nevresimin altına yatak koruyucu yaydım o ne kız öyle çok kanıyo yetmez o dedi zaten o gün korktum çokOturup aglarkende kacmıs olmadınmıdeğisik bir olay gibi geliyor bana yaa gercekten pek anlam veremiyorum. Cevre faktörü etkili oluyor herhalde kulaktan dolma sözler bilinc altına isleniyosa e gözündede büyütüyosan o sekilde oluyo galiba yoksa anın tadını yasadıkca insan ister yani istemeli
Herseyi aglayarak hallediyorlar cakallar ya resmem cok kurnaz simdiki çocuklarEvet öyle oluyor her dediği yapılınca şımarıyor ağlayarak yaptırıyor filan, benim eşim ağlamaya dayanamıyor yapıyor bir gün ben dediğini yapmayınca diyor ki ağlayayım mı şimdi yani, dedim ağla git şu köşede akşama kadar ağla sen bilirsinşok olup susuyor tabi sonra
Yok artık daha neler, öyle olanda olabilir ama gerçekten abartmış yaniBeni yengem vajinusmus yaptı yatak odasını yerleştiriyoduk düğünden önce nevresimin altına yatak koruyucu yaydım o ne kız öyle çok kanıyo yetmez o dedi zaten o gün korktum çok
Ah bu yengelerin canı cıkmayahBeni yengem vajinusmus yaptı yatak odasını yerleştiriyoduk düğünden önce nevresimin altına yatak koruyucu yaydım o ne kız öyle çok kanıyo yetmez o dedi zaten o gün korktum çok
Benim koca sinirsiz diyor gittigi yere kadarKoca bes dane istiyor ben iki daneayrımcılık olmasın diyorum hepsine yetisemeyiz diyorum sen bana yollarsın ben sana orta yolunu buluruz ben kötü olurum gerekirse diyor ama beste kararlı
Tabi hayaller niagara selalesi hayatlar tuz gölü
Senin koca var cok hayalperestBenim koca sinirsiz diyor gittigi yere kadarbi önümüz acilsin gor bak diyor o zaman curcunayi
Yok yani sen 5 yıllık hayatında ne yaşamış olabilirsin ki bu kadar çakallık nerden geliyor diyorum yani ben de çözemedm her biri cin gibi, folik asit bebeleriHerseyi aglayarak hallediyorlar cakallar ya resmem cok kurnaz simdiki çocuklarhicbirseye kanmiyorlar
Kendisi kalabalik ailede büyümüşSenin koca var cok hayalperest
Vitaminli bebelerYok yani sen 5 yıllık hayatında ne yaşamış olabilirsin ki bu kadar çakallık nerden geliyor diyorum yani ben de çözemedm her biri cin gibi, folik asit bebeleri
Sende bir takım kurmayı düsünmüyorsun herhaldeKendisi kalabalik ailede büyümüş12 kardeş
Ay sevmiyeyim mi kız daha 3 buçuk aylığızOyy gurbaneeeycokmu seversin sen esinin esiini
Kıyamam ya masalahh sizeAy sevmiyeyim mi kız daha 3 buçuk aylığız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?