İnsanları doktorlardan korkutuyorlar valla sende haklısınBi süre doktora gitmiycem herhlde :) artık hamile kalırsam giderim napalim çalışmalara devam, nasibimizde ne varsa onu yaşarız
Ben de oyle diyorum ama ablamin oglunu gordukte sonra biraz daha mi sabir yuklense bana diyorumHa şunu bileydin.. şikayetler çok oluyor ama bazende o yokken hayat çok sıkıcıymış diyoruz, değişken haller işte
Bende de ilk hafta zor oldu . Hatta oturup agliyordum aciycak diyeBana sacma geliyo demiyimde anlamıyorum diyeyim sonucta kadınız yani erkeklerin oldugu kadar kadınlarında dürtüleri var cazip gelmesi yerine korkmayı ben pek anlayamıyorum
Halbuki ne kadar güzel bir nimet❤ yaradan kurban
Canım agrıkesiciyi abartmasaydın istersenKızlar napiosunuz.Ay bu kimyasal nasıl ağrılı bilseniz.bi ağrı kesici içtim.simdi bida iccem .Hic adet ağrım olmaz normalde .Allahim sen hayırlı zamanda burdaki herkese sağlıkli bebekler ver yarabbim.
Hosgeldin canım aminCnm teşekkürler dileklerin içinBen de etrafımda pek konuşamıyorum bu konuları, o yüzden burada paylaşmak istedim ve yorumun cidden içimi açtı.. Önceki aylarda çok denememiz oldu ama nafile, hiç tutturamadık. Yaş da var bizde. Ben 38, eşim 39 yaşında. Yani spermler pek 3 gün yaşayacak cinsden değil sanırım. Ama belli mi olur; kısmetse tutar..Bat 2 Eylül, inş burada güzel haberlerimi vermek nasip olur
Hayırlısı olsun gülüm üzülme vardır bundada bir hayır bende sendenim oturdum hayırlısını bekliyorumHayirli akşamlar hanımlar ben bu sabah adet oldum randevunada gidemedim artık dusunmiemeye salıncak demesi kolay tabi bu ay tatile çıkmayı düşünüyorum allah nasip ederse gerçekten çok yoruldum çok yıprandım biraz kafamı dinlemek istiyorum
Ay ne bilim canım.cok agriyinca valla 2. yi icmeseydim keşke doğru dedin.napalim dikkat edicem bundan sonraCanım agrıkesiciyi abartmasaydın istersen
Bende hamile degilim isteIyi akşamlar kızlar nasılsınız ne kadar çok konusmussunz vala yetişemedim arada neler oldu bi son sayfada @Emine Hatayli seni gördüm canım sağlıkla ilerlesin inşAllah çok sevindim var mi başka güzel haber
Oturup aglarkende kacmıs olmadınmıBende de ilk hafta zor oldu . Hatta oturup agliyordum aciycak diyesonra oyle oyle alistim aslinda kendi elinde hersey korkup kacsaydim ben de o vajinusmus olurdum herhalde ama elinde sonunda olucak yani kacmanin bi anlami yok
Bolbol su icte bünyen etkilenmesin dedigin gibi tekrarlarsa dikkat edersin canımAy ne bilim canım.cok agriyinca valla 2. yi icmeseydim keşke doğru dedin.napalim dikkat edicem bundan sonra
Önce agliyordum sonra iste oluyorduOturup aglarkende kacmıs olmadınmıdeğisik bir olay gibi geliyor bana yaa gercekten pek anlam veremiyorum. Cevre faktörü etkili oluyor herhalde kulaktan dolma sözler bilinc altına isleniyosa e gözündede büyütüyosan o sekilde oluyo galiba yoksa anın tadını yasadıkca insan ister yani istemeli
Ah canım öyle bi dünya yok malesef, ki benim kızım o dediğine yakın baya uysal akıllı bir çocuk biraz inadı var ama yaramazlık denmez yine de zorladığı yerler oluyor ebeveyn olacaksan o sabır yüklemesi şart yani, erkekler biraz daha yaramaz oluyor ama kızlar da çat çat laf yetiştiriyor susmak bilmiyor valla her çocuk değişik ama pek de tatlılar sıpalarBen de oyle diyorum ama ablamin oglunu gordukte sonra biraz daha mi sabir yuklense bana diyorumya kucucuk bisey kadini hayattan soğutmuş . Ne yemek yiyor ne annesine yediriyor bi yere gidince rahatlik vermiyor ayyy cok zor ya bunlari dusununce biz saniyoruz ki cocuk olucak biz otur diyecez oturcak kalk diyince kalkicak
Dünyadan Fatma’ya dünyadan Fatma’ya
Arkadasın tecavüze ugramıs herhaldeÖnce agliyordum sonra iste oluyorduama ohle3abartilicak gibi bi acisi olmadi ayy arkadaşım oyle bi anltmisti ki ilk geceyi diyordu ki ayyy sabah kalkamadim yürüyemiyordum ama ben ilk geceden hic korkmadim sadecenek aciycak diye agladim tabi denemeden once 1 haftada alistim
Allah bagislasin evet ya simdikiler laf yetistiriyorlarAh canım öyle bi dünya yok malesef, ki benim kızım o dediğine yakın baya uysal akıllı bir çocuk biraz inadı var ama yaramazlık denmez yine de zorladığı yerler oluyor ebeveyn olacaksan o sabır yüklemesi şart yani, erkekler biraz daha yaramaz oluyor ama kızlar da çat çat laf yetiştiriyor susmak bilmiyor valla her çocuk değişik ama pek de tatlılar sıpalar ☺
Kıyamam yaa senin gibi niceleri var kulaktan dolma sözlerle korkan vajinismus olanÖnce agliyordum sonra iste oluyorduama ohle3abartilicak gibi bi acisi olmadi ayy arkadaşım oyle bi anltmisti ki ilk geceyi diyordu ki ayyy sabah kalkamadim yürüyemiyordum ama ben ilk geceden hic korkmadim sadecenek aciycak diye agladim tabi denemeden once 1 haftada alistim
Yyyyaaaa ahahaha dedim hayvan miydi ki o kadar anlayışsızArkadasın tecavüze ugramıs herhalde
Ben sımartacam önünü kesemicem sonra ama sımartacamAllah bagislasin evet ya simdikiler laf yetistiriyorlarcok tatlilar ya ayyy aslinda cocuk yetistirmek anne baba elomde olan bisey cok simartilirsa bastan sonradan duzelmez diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?