Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ha şunu bileydin.. şikayetler çok oluyor ama bazende o yokken hayat çok sıkıcıymış diyoruz, değişken haller işte
Ben de oyle diyorum ama ablamin oglunu gordukte sonra biraz daha mi sabir yuklense bana diyorum ya kucucuk bisey kadini hayattan soğutmuş . Ne yemek yiyor ne annesine yediriyorbi yere gidince rahatlik vermiyor ayyy cok zor ya bunlari dusununce biz saniyoruz ki cocuk olucak biz otur diyecez oturcak kalk diyince kalkicak

Bende de ilk hafta zor oldu . Hatta oturup agliyordum aciycak diye sonra oyle oyle alistim aslinda kendi elinde hersey korkup kacsaydim ben de o vajinusmus olurdum herhalde ama elinde sonunda olucak yani kacmanin bi anlami yok

Kızlar napiosunuz.Ay bu kimyasal nasıl ağrılı bilseniz.bi ağrı kesici içtim.simdi bida iccem .Hic adet ağrım olmaz normalde .Allahim sen hayırlı zamanda burdaki herkese sağlıkli bebekler ver yarabbim.
Canım agrıkesiciyi abartmasaydın istersen

Hosgeldin canım amin

Hayırlısı olsun gülüm üzülme vardır bundada bir hayır bende sendenim oturdum hayırlısını bekliyorum

Bende de ilk hafta zor oldu . Hatta oturup agliyordum aciycak diye sonra oyle oyle alistim aslinda kendi elinde hersey korkup kacsaydim ben de o vajinusmus olurdum herhalde ama elinde sonunda olucak yani kacmanin bi anlami yok
Oturup aglarkende kacmıs olmadınmı değisik bir olay gibi geliyor bana yaa gercekten pek anlam veremiyorum. Cevre faktörü etkili oluyor herhalde kulaktan dolma sözler bilinc altına isleniyosa e gözündede büyütüyosan o sekilde oluyo galiba yoksa anın tadını yasadıkca insan ister yani istemeli

Önce agliyordum sonra iste oluyordu ama ohle3abartilicak gibi bi acisi olmadiayy arkadaşım oyle bi anltmisti ki ilk geceyi diyordu ki ayyy sabah kalkamadim yürüyemiyordum ama ben ilk geceden hic korkmadim sadecenek aciycak diye agladim tabi denemeden once 1 haftada alistim

Ah canım öyle bi dünya yok malesef, ki benim kızım o dediğine yakın baya uysal akıllı bir çocuk biraz inadı var ama yaramazlık denmez yine de zorladığı yerler oluyor ebeveyn olacaksan o sabır yüklemesi şart yani, erkekler biraz daha yaramaz oluyor ama kızlar da çat çat laf yetiştiriyor susmak bilmiyor valla her çocuk değişik ama pek de tatlılar sıpalar

Arkadasın tecavüze ugramıs herhalde

Allah bagislasin evet ya simdikiler laf yetistiriyorlar cok tatlilar ya ayyy aslinda cocuk yetistirmek anne baba elomde olan bisey cok simartilirsa bastan sonradan duzelmez diye dusunuyorum

Kıyamam yaa senin gibi niceleri var kulaktan dolma sözlerle korkan vajinismus olan
Yok kilitlenenler varmıs falan o isi bende görmesem bende korkardım anlatılanlardan

Allah bagislasin evet ya simdikiler laf yetistiriyorlar cok tatlilar ya ayyy aslinda cocuk yetistirmek anne baba elomde olan bisey cok simartilirsa bastan sonradan duzelmez diye dusunuyorum
Ben sımartacam önünü kesemicem sonra ama sımartacam hele bir olsun kus tüylerinde yatırıcam onu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…