Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bilmiyorum abim fena zorlamış snaırım
Benim bir arkadaşım da kan durmayınca hastaneye gitmiş güya ama ben yok artık dedim o korktuysa belki artacak filan diye ne bileyim inanamıyorum benimki küçük bir yuvarlak işte 4-5 damlaydı yani

Benim bir arkadaşım da kan durmayınca hastaneye gitmiş güya ama ben yok artık dedim o korktuysa belki artacak filan diye ne bileyim inanamıyorum benimki küçük bir yuvarlak işte 4-5 damlaydı yani
Oyle pacadan akicak kadar degildi bir iki damlabazilari cok abartiyor yaaa ayy cok kanamasi olanlar hastanelik olanlar

Valla bende böyle şeyler duymuştum herhalde onlardan etkilendim. Bide bizim düğünümüzden 1 sene önce babamı kaybetmiştim baya bozuktu psikolojim ondan da kaynaklanıyor olabilir

Valla bende böyle şeyler duymuştum herhalde onlardan etkilendim. Bide bizim düğünümüzden 1 sene önce babamı kaybetmiştim baya bozuktu psikolojim ondan da kaynaklanıyor olabilir
Olabilir canım neyseki atlatmışsın, nananın dediği gibi tadını çıkar artık çünkü insan sonra onun bir ihtiyaç olduğunu anlıyor

Gerçekten çok enteresan, kanamalı gebelik geçirmiş kişilerin rahmi mi alınıyormuş Allah korusun yaa, kim iyi yorum yazdıysa o doktora ona da ayrı şaşırdım :)
Benim iki dogumumdan sonra plesantam yapışık kaldı ve kürtaj ile alındı oyuzden diyor rahmin alınır diye, ne bileyim yorumlarada güvenilmiyor artık

Benim iki dogumumdan sonra plesantam yapışık kaldı ve kürtaj ile alındı oyuzden diyor rahmin alınır diye, ne bileyim yorumlarada güvenilmiyor artık
Tabi zor olmuş doğumların ama en kötü ihtimali söylüyorlar ya ona şaşırıyoruz biz de

F Fatma KTL ne yaptı acaba bugün kan verecekti tekrar ?
K.bakmyin kizlar. Sabah erknden gittim dr a cok sukur sonucum 88 cikmis sonra da esim telim bozuk diye goturdu servise ama beyni olmus telin yeni gecti elime. O yuzden yazamadim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…