Valla bilmiyorum abim fena zorlamış snaırımYok artık daha neler, öyle olanda olabilir ama gerçekten abartmış yani
Rekor kircamSende bir takım kurmayı düsünmüyorsun herhalde
Sorma valla hala kızarım. Ama kadın harbiden kötüydü ya sabah geldi bize oturamadı bileAh bu yengelerin canı cıkmayah
Ne kanlı gacıymıs
Benim bir arkadaşım da kan durmayınca hastaneye gitmiş güya ama ben yok artık dedim o korktuysa belki artacak filan diye ne bileyim inanamıyorum benimki küçük bir yuvarlak işte 4-5 damlaydı yaniValla bilmiyorum abim fena zorlamış snaırım
Oyle pacadan akicak kadar degildi bir iki damlaBenim bir arkadaşım da kan durmayınca hastaneye gitmiş güya ama ben yok artık dedim o korktuysa belki artacak filan diye ne bileyim inanamıyorum benimki küçük bir yuvarlak işte 4-5 damlaydı yani
Valla bende böyle şeyler duymuştum herhalde onlardan etkilendim. Bide bizim düğünümüzden 1 sene önce babamı kaybetmiştim baya bozuktu psikolojim ondan da kaynaklanıyor olabilirBenim bir arkadaşım da kan durmayınca hastaneye gitmiş güya ama ben yok artık dedim o korktuysa belki artacak filan diye ne bileyim inanamıyorum benimki küçük bir yuvarlak işte 4-5 damlaydı yani
19 da reğli oldum bu ayda tutmadı kısmet değilmiş eylüle ya beni ne diyimBatı gecen Arkadaslarım ciceklerimm
@Mevayigit B bocek345 @Gonulmeyvesi @Emine Hatayli son durımlarınız nedir?
Bugün batı olan ciceklerimm
@Eslem91 @bmbm @Cena @Balkupumm
Gelen giden oldumu nasılsınız?
Eylülde ismi olmayan arkadaslarım Batlarınızı özelden bildirinizz
Tesekkürler
Olabilir canım neyseki atlatmışsın, nananın dediği gibi tadını çıkar artık çünkü insan sonra onun bir ihtiyaç olduğunu anlıyorValla bende böyle şeyler duymuştum herhalde onlardan etkilendim. Bide bizim düğünümüzden 1 sene önce babamı kaybetmiştim baya bozuktu psikolojim ondan da kaynaklanıyor olabilir
Benim iki dogumumdan sonra plesantam yapışık kaldı ve kürtaj ile alındı oyuzden diyor rahmin alınır diye, ne bileyim yorumlarada güvenilmiyor artıkGerçekten çok enteresan, kanamalı gebelik geçirmiş kişilerin rahmi mi alınıyormuş Allah korusun yaa, kim iyi yorum yazdıysa o doktora ona da ayrı şaşırdım :)
Aynen cnm öyle inan ki bana gereksiz gelirdi ama şuan dediğin gibi düşünüyorumOlabilir canım neyseki atlatmışsın, nananın dediği gibi tadını çıkar artık çünkü insan sonra onun bir ihtiyaç olduğunu anlıyor
Tabi zor olmuş doğumların ama en kötü ihtimali söylüyorlar ya ona şaşırıyoruz biz deBenim iki dogumumdan sonra plesantam yapışık kaldı ve kürtaj ile alındı oyuzden diyor rahmin alınır diye, ne bileyim yorumlarada güvenilmiyor artık
Otobüs carpmıs onadaSorma valla hala kızarım. Ama kadın harbiden kötüydü ya sabah geldi bize oturamadı bile
Tektek dökülüyoruz hayırlısı be gülüm19 da reğli oldum bu ayda tutmadı kısmet değilmiş eylüle ya beni ne diyim
Basınız sagolsun canımmmmValla bende böyle şeyler duymuştum herhalde onlardan etkilendim. Bide bizim düğünümüzden 1 sene önce babamı kaybetmiştim baya bozuktu psikolojim ondan da kaynaklanıyor olabilir
OyyyyyKızlar
K.bakmyin kizlar. Sabah erknden gittim dr a cok sukur sonucum 88 cikmis
Geldim yavrm geldimSesi cıkmadı insallah sorunsuz gelecek o görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?