Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boyle olunca hemen farklı doktora gidin. Sanki orda bi boşluk var gibi o kese olmasın.

Kızlar özellikle hamile olanlar internette ki yorumlara göre gidiyoruz doktora ama içinize sinmiyosa devam etmeyin bende yaşadım öyle güzel yorumlar vardı ki..

Bende sana bugün test yapma demeye gelmiştim canım, vazgeçmişsin zaten. Benim bata 4 gün var ben normal gebelik testi yaptım sonuç negatif. Bat 28 ağustos diye henüz umudumu kaybetmedim ama hafif bel ve kasık ağrısı dışında hiç bişey yok bende. İlk denemem bu arada ve yaşım 35. 13 ağustosta ovülasyon testinde pik gördüm, test için erken o yüzden ama dayanamadım

Valla cnm belirti aramamak laozm aslında çünkü hemen hemen adet ve hamilelik belirtileri aynı gibi. Benim de bel ve kasık ağrım var ama geçen ay da vardı fos çıktı

Kizlar hamis olanlara hayirli olsun rabbim saglikli hayirli ewlat nasip etsin ve hamis adaylari ise rabbim tez zamanda guzel hberler nasip etsin insallah hepimiz hamile olup guzel kokulu evlatlarimizi saglikli bisekilde kucagimiza aliriz tam 50 gun oldu adet olmayali ve tam 19 gun geciktim 2 gundur fitilide adet sökturucuyude iciorum ama hic adet olcakmis gibi degilim insallah aksi bi durumla karsilasmam rabbim hepimize yardim etsin esim buraya surekli girdigim icin pskoljimi bozdugumu bi sure uzaklasmami istedi babama bile sikayet etti öle diyim demioki kiskaniom bnle ilgilenmio die nys bnde baska ugraslar bulup adet olayini gebelik olayini kafamdan atmaya karar verdim kitap okumaya ve battaniye orgumu dewam ettirmeyi dusunuorum burasi cok guzel bi grup insanlarida cok iyi kalpli hepinizi cok sewdim ciddi anlamda mutlu olmanizi cok istiorum ara ara yine bakarim ama bi sure uzak kalicam kndinize iyi bakin ve hic bir sekilde uzulmeyin iyi seyler dusunun allaha emanetsiniz hoscakalin

Canım kan testi yaptırsana bi
Toteme gebe olarak alırım seni belki
Burdan soruyorum özelden dönmüyorsunuz bilgi vermek istemediginizi düsünüyorum bende Sen bi kan testi yaptır canım haber ver insallah gebisliler arasına yazarım seni o hic sorun degil

Olmazsam pazartesi veririm☺ya ben kacirmisim ozelden yazin dedigini ozaman kusura bakma❤insaAllah hayirlisi herseyin

Aynı bat benimde 28 ağustos benimde ilk denemeve yas 32 bugün baktım hala negatif test

Biz herzaman burdayız canım ne zaman gelmek istersen bekleriz

Olmazsam pazartesi veririm☺ya ben kacirmisim ozelden yazin dedigini ozaman kusura bakma❤insaAllah hayirlisi herseyin
Bir kerede degil herzaman söylüyorum canım adeti gecenleri bilgi vermedikleri icin agustos toteminden siliyorum
Eylül batlarınızı veya olası gebeliklerinizi özelden bildirin burdan kacırma ihtimalim oldugu icin özelden yazınki bir karısıklık olasın tekrar listeye eklerim dualarım seninle insallah gebesindir canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…