Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanki o bosluk keseye benzio ama bilemedim yine de

Merhaba arkadaşlar gebelik idrar testinde yumurtlamadan sonra mı çatlamadan sonra mı 12. Günde görülüyor yardımcı olabilir misiniz

Masllh masalllhh darisi bana

Ben dun gittm ya dr a. Giristeki adam rutin sorulri sordu falan filan. Sonra bi baktm dr a bni ultrasona alti karnmdan keseye bakmya calisti. Nasil bastirio ama karnimA bagircaktm nerdeysee deli midir nedir yaa. Insan bi sorar kan testi yaptin mi sonuc ne diye. 31 le kese mi gorunur yaaa cok sinir oldum canimi acitti bos yere. Baska dr secim dimi kizlar

Duyuru

Batı gecip bilgilendirme yapmayan arkadasları agustos toteminden cıkardım.
Eylül topigine eklenmek isteyenler özelden yeni batlarını bana bildirsin.
Tesekkürler.

benimkide baktı alttan 1075 olmuş beta gözükür artık dedi.. karnımdan gözükmedi baya baktı. sonra alttan muane dedi, ben genelde tavsiye etmiyorlar alttan dedim yok dedi alaklası yok onla içine sinmezse bakmam dedi. sonra hemşire tanıdıktı konuştu bişey olmaz die. ikna oldum yaptırdım. baktı alttan kese görünüyor dedi giyinebilirsiniz dedi. odasına gittim başka hastayla konuşuyo ilgi alaka sıfır kaç haftalık bi kese bu söylenmez mi ya aşırı sinirliyim. şuan başka doktor araştırıyoum bende

Ahh bebegiim herseyin güzel olmasına sevindimm Dualarında ayrı güzel masallah cokk amiin

Bnm de sinmedi.enn iisi degistrmk.degistir sen dee. Ben alttan baktrmicam mumkun oldgunca. Karnmdan ols esim de gorsun istiorm. Olmadi bekleriz birz daha

Degistir canım o doktoru

Degistir canım sende o doktorunu

Kese görünüyor ama ölçüm yapılmamış ki, tekrar sorsaydın keşke neden geçiştirdi ki?

Kese görünüyor ama ölçüm yapılmamış ki, tekrar sorsaydın keşke neden geçiştirdi ki?
evet kese görünüyor dedi kalktı gitti yaaaa hemşire verdi elimi fotoğrafı doktorun yanına odasına geçmeye gittiğimde başka hastası vardı soramadım ölçüm yok burda diye sinirden her yerim gergin şuan yaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…