Ben test yaptırdım canım haberin yokmuCnm sen ne zaman test yapacaksın bakalim
Kız allah seni ne etmeyeee emi tabiki var gece 3e kadar birlikte bekledikyaaaBen test yaptırdım canım haberin yokmukan verdim 20siydi batım 22sinde kan verdim
Belirgin silik gözüküyor gebesin Allahın izniyleBattan once yaptigim test flasli ve normal haliEki Görüntüle 2301275 Eki Görüntüle 2301276
Cnm var gibi duruyor insllh kuruma cizgisi deildrBattan once yaptigim test flasli ve normal haliEki Görüntüle 2301275 Eki Görüntüle 2301276
Valla ben umutlanmiyorum cunku okadar ağır seyler yasadimki neyse insaAllah dedigin gibi Rabbim acilarimizi dindirecek hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimizeBelirgin silik gözüküyor gebesin Allahın izniyle❤❤
Yaptırıcam ama ne zaman yaptırsamKız allah seni ne etmeyeee emi tabiki var gece 3e kadar birlikte bekledikyaaa1.04 çıktı tekrar diyorum yaptirmayacakmisin
Ben bir gun gecikince yapardim negatif cikardi kuruma cizgisi bile olmazdi aksamima adet olurdum bunlar niye boyle anlamadim bata 3 gun kala da yapmistim ondada silikti onu attimCnm var gibi duruyor insllh kuruma cizgisi deildr
İnsallah kuzucum ben siligi görünce umutlandım sen kan vermelisin bir an önceValla ben umutlanmiyorum cunku oladar agor seyler yasadimki neyse insaAllah dedigin gibi Rabbim acilarimizi dindirecek hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize☺❤
Bir kac gun daha bekleyeyim bakalim nolcak dua edin olurmuİnsallah kuzucum ben siligi görünce umutlandım sen kan vermelisin bir an önce
Tekrr tekrr silik cikiosa vardr insllhBen bir gun gecikince yapardim negatif cikardi kuruma cizgisi bile olmazdi aksamima adet olurdum bunlar niye boyle anlamadim bata 3 gun kala da yapmistim ondada silikti onu attimpazartesiye kadar olmazsam kan vericem herseyinn hayirlisi☺
Hazirim valla 3 senede tecrübe ettim herseyi rahatim yaniiTekrr tekrr silik cikiosa vardr insllhama yine de herseye hazrla kendini
Dualarım seninle canım insallah kucagına alacaksın bebgini korktuguna degmeyecek aksine cok mutlu olacaksın insallaahBir kac gun daha bekleyeyim bakalim nolcak dua edin olurmu❤
Aramıza hosgeldin tatlım insallah sende hamisler kervanına katılırsınHerkese Merhaba...bende sizleri uzuuun bir süredir takip ediyorum...Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin yavrularımızıBen de ağustosta bekliyordum ama kısmet olmadı nasip Eylül'e...bat 20 Eylül...beni de eklerseniz sevinirim...tecrübeli sayılırım gebelik testi için çok acele etmeyin derim
Ederm tabi cnm. Sen yine tekrrla testini ama cikarsa var muhakkakHazirim valla 3 senede tecrübe ettim herseyi rahatim yaniihersey Allahtan hayirli saglikli degilse olmasin ben beklerim Rabbim aratmasin hic birimize dua et bana senin duan kabul olur Allahin izniyle ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?