Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belirgin silik gözüküyor gebesin Allahın izniyle❤❤
Valla ben umutlanmiyorum cunku okadar ağır seyler yasadimki neyse insaAllah dedigin gibi Rabbim acilarimizi dindirecek hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize☺❤

Son düzenleme:
Kız allah seni ne etmeyeee emi tabiki var gece 3e kadar birlikte bekledikyaaa 1.04 çıktı tekrar diyorum yaptirmayacakmisin
Yaptırıcam ama ne zaman yaptırsam
Bana gelen pembeler yerlesme olsa oyüzden düsük olsa 1hafta sonra kanda net gözükür diyorlar ne zaman yaptıracagımı bilemedim.
Ama sanırım ben kimyasal gecirdim canım her ne kadar kimyasal gibi bir akıntım kanamam gelmesede belirtilerimden öyle anlıyorum fatmayla belirtilerimiz aynıydı suanda bende hic belirti kalmadı ara ara ates basması haric

Cnm var gibi duruyor insllh kuruma cizgisi deildr
Ben bir gun gecikince yapardim negatif cikardi kuruma cizgisi bile olmazdi aksamima adet olurdum bunlar niye boyle anlamadim bata 3 gun kala da yapmistim ondada silikti onu attimpazartesiye kadar olmazsam kan vericem herseyinn hayirlisi☺

Valla ben umutlanmiyorum cunku oladar agor seyler yasadimki neyse insaAllah dedigin gibi Rabbim acilarimizi dindirecek hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize☺❤
İnsallah kuzucum ben siligi görünce umutlandım sen kan vermelisin bir an önce

Ben bir gun gecikince yapardim negatif cikardi kuruma cizgisi bile olmazdi aksamima adet olurdum bunlar niye boyle anlamadim bata 3 gun kala da yapmistim ondada silikti onu attimpazartesiye kadar olmazsam kan vericem herseyinn hayirlisi☺
Tekrr tekrr silik cikiosa vardr insllh ama yine de herseye hazrla kendini

Tekrr tekrr silik cikiosa vardr insllh ama yine de herseye hazrla kendini
Hazirim valla 3 senede tecrübe ettim herseyi rahatim yaniihersey Allahtan hayirli saglikli degilse olmasin ben beklerim Rabbim aratmasin hic birimizedua et bana senin duan kabul olur Allahin izniyle

Herkese Merhaba...bende sizleri uzuuun bir süredir takip ediyorum...Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin yavrularımızıBen de ağustosta bekliyordum ama kısmet olmadı nasip Eylül'e...bat 20 Eylül...beni de eklerseniz sevinirim...tecrübeli sayılırım gebelik testi için çok acele etmeyin derim

Aramıza hosgeldin tatlım insallah sende hamisler kervanına katılırsın ekliyorum hemen

Hazirim valla 3 senede tecrübe ettim herseyi rahatim yaniihersey Allahtan hayirli saglikli degilse olmasin ben beklerim Rabbim aratmasin hic birimizedua et bana senin duan kabul olur Allahin izniyle
Ederm tabi cnm. Sen yine tekrrla testini ama cikarsa var muhakkak Rabbim yuzunu guldursun bu sefer inllh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…