O zman senn de 4+6 oluo bu durumda yanlis bilmiosamson tarihim 20 temmuz
son adet günü 20temmuz
İnşallah tersi olur ben de eşime yeni test aldırıyordum ne alakaysa Allahtan yapmadım rüyada hep çift çizgi gerçekte tekKızlar rüyamda kırmızılArı görüyordum inşallah tersi olur
Değerin kaçtı cnmKızlar selam. Bugün doktora gittim alttan muane ile baktılar keseye. Normal olarak görünmedi. Ama doktor hiç bircşey söylemedi ilgilenmedi bile. Kaç haftalıkdır dediğimde bile cvp geçiştirmeliydi. Sizce fikri olan vae mı orda ki ultrason terimlerinden anlayan?
1072 canım dün yaptırmıştımDeğerin kaçtı cnm
4 hafta isem kese daha büyük görünmesi lazım değil mi vallahi anlamadm artık kafam çorba olduuuuu:)O zman senn de 4+6 oluo bu durumda yanlis bilmiosam
Yok kiiz zannetmiorm . Daha yeni olustu cunkuu .alttan ii gormus bari .4 hafta isem kese daha büyük görünmesi lazım değil mi vallahi anlamadm artık kafam çorba olduuuuu:)
ölçmediği için her şey soru işareti bendeYok kiiz zannetmiorm . Daha yeni olustu cunkuu .alttan ii gormus bari .
Benim tek belirtim o zaten ama adetten öncede ağrırdı aynı morluk gibi evet dokununca bide şişti zaten küçük mememKizlaar bnm anldigim kadryla cogu kiside gogus agrisi oluo gebelk belirtilerinde.diikt edin agriniz varsa hatrlayin onceki agrilar gibi mi. Benm bi degsiik olmustu ki hala oyle. Adet zamnndaki gibi agrimio .dokunnca sanki morarmis gibi agrio
Aynen ya ama inşallah bu defa gerçek olur çift çizgileri biz de görürüzİnşallah tersi olur ben de eşime yeni test aldırıyordum ne alakaysa Allahtan yapmadım rüyada hep çift çizgi gerçekte tek
Oyle malesef. Insllh ii bi doktrla karailasrz.ölçmediği için her şey soru işareti bende
Insllh senn de bebiktndr. Kirmizilar gelmeden umit kesmk yokBenim tek belirtim o zaten ama adetten öncede ağrırdı aynı morluk gibi evet dokununca bide şişti zaten küçük mememama adetten öncede oluyordu o yüzden umutlanmiyorum:)
amin canım Allahın izniyleOyle malesef. Insllh ii bi doktrla karailasrz.
Hoş buldum pek yazmasam da oğlumda dolayı okuyorum genelde okul başlayınca onu yapamam büyük ihtimal... Aynen canım ilk deneme oldu bu ay ama pek umudum kalmadı adet ağrım başladı 1-2 saat önceHoşgeldin seni bir yerden hatırladım ama hangi gruptu aceptarihi görünce çıkardım küçük oğlun vardı yaştan dolayı ara vermek istemiyorum demiştin.. bendeki hafızaya bak yaa
4+6 demek 5. Hafta oluyor canım yani 4 hafta bitmiş 5. Haftanın içimdesin tam normal görünüyor hiç stres yapma ilgili bir doktora gidersen seni aydınlatır inş4 hafta isem kese daha büyük görünmesi lazım değil mi vallahi anlamadm artık kafam çorba olduuuuu:)
Ben de bir taraftan temizlik yapıyorum seminere kalmasın diye bir taraftan laf yetiştiriyorum, benim 3. Ay denemenin daha 10 gün kadar var bata ama ağrılarım başladı sanki psikolojik midir nedirHoş buldum pek yazmasam da oğlumda dolayı okuyorum genelde okul başlayınca onu yapamam büyük ihtimal... Aynen canım ilk deneme oldu bu ay ama pek umudum kalmadı adet ağrım başladı 1-2 saat önce
Bilidğim kadarıyla 5 yada 6.haftalarda kese görünüyo normal karından görünmemesi. Snaırım daha 4 haftalık senin cnm1072 canım dün yaptırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?