Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değerin kaçtı cnm

Kizlaar bnm anldigim kadryla cogu kiside gogus agrisi oluo gebelk belirtilerinde.diikt edin agriniz varsa hatrlayin onceki agrilar gibi mi. Benm bi degsiik olmustu ki hala oyle. Adet zamnndaki gibi agrimio .dokunnca sanki morarmis gibi agrio

Kizlaar bnm anldigim kadryla cogu kiside gogus agrisi oluo gebelk belirtilerinde.diikt edin agriniz varsa hatrlayin onceki agrilar gibi mi. Benm bi degsiik olmustu ki hala oyle. Adet zamnndaki gibi agrimio .dokunnca sanki morarmis gibi agrio
Benim tek belirtim o zaten ama adetten öncede ağrırdı aynı morluk gibi evet dokununca bide şişti zaten küçük memem ama adetten öncede oluyordu o yüzden umutlanmiyorum:)

Hoşgeldin seni bir yerden hatırladım ama hangi gruptu acep tarihi görünce çıkardım küçük oğlun vardı yaştan dolayı ara vermek istemiyorum demiştin.. bendeki hafızaya bak yaa
Hoş buldum pek yazmasam da oğlumda dolayı okuyorum genelde okul başlayınca onu yapamam büyük ihtimal... Aynen canım ilk deneme oldu bu ay ama pek umudum kalmadı adet ağrım başladı 1-2 saat önce

4 hafta isem kese daha büyük görünmesi lazım değil mi vallahi anlamadm artık kafam çorba olduuuuu:)
4+6 demek 5. Hafta oluyor canım yani 4 hafta bitmiş 5. Haftanın içimdesin tam normal görünüyor hiç stres yapma ilgili bir doktora gidersen seni aydınlatır inş

Hoş buldum pek yazmasam da oğlumda dolayı okuyorum genelde okul başlayınca onu yapamam büyük ihtimal... Aynen canım ilk deneme oldu bu ay ama pek umudum kalmadı adet ağrım başladı 1-2 saat önce
Ben de bir taraftan temizlik yapıyorum seminere kalmasın diye bir taraftan laf yetiştiriyorum, benim 3. Ay denemenin daha 10 gün kadar var bata ama ağrılarım başladı sanki psikolojik midir nedir

N Nana Ana benim adım neden silindi acaba benim günüm şaşmaz hic bu ay hâlâ olmadim arada olacakmisim gibi oluyorum yinede yok dün test yaptim cikmadi bugun baktim coook silik umutlanmiyorum ama neden hâlâ olmadim anlamadim streste yapmadim kesinlikle

Kızlar özellikle hamile olanlar internette ki yorumlara göre gidiyoruz doktora ama içinize sinmiyosa devam etmeyin bende yaşadım öyle güzel yorumlar vardı ki..

Foto cekince belli oluo mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…